Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
Вие нищо не разбирате, така държим в шах цяла Европа, не знаят, кое страшилище ще им изпратим. Даже от догодина ще са №1, №2 и №3 Bul, за още по-голяма загадъчност.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
rhaegar написа:Вие нищо не разбирате, така държим в шах цяла Европа, не знаят, кое страшилище ще им изпратим. Даже от догодина ще са №1, №2 и №3 Bul, за още по-голяма загадъчност.
И накрая им пращаме за жребия Шампиона на фен-купа Каменица.

Отново доказахме, че сме.... нумеро уно!
Екшън трилър с неочакван край..... Хичкок три живота не мое написа такъв сценарий!
Респект!

Екшън трилър с неочакван край..... Хичкок три живота не мое написа такъв сценарий!

Респект!

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- trokadero_
- Контакти:
То ще се разкрие какво става и кой прави далаверите , ама да видим .
- modor
- Контакти:
Може да си направиш нова регистрация................. и да си припознаеш Дунав 

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
-
modor написа:Може да си направиш нова регистрация................. и да си припознаеш Дунав
Те сега Дунав изкарват виновни, щото пратили донос.

Червените поставиха рекорд по най-ранно отпадане .....Отпаднаха още на жребия ....
Хахахаха

Хахахаха

Не червените, а оранжево-червените ..... само ЦСКА и кyр за Литекс/Етрополе/"ЦСКА"тиреСофия+Владивосток-Комсомолсск на Амур=Комодоро Ривадавия
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.