на Ганчев и великите му адвокати, нещо много бързо започнаха да приличат нещата като на времената на Лупи!
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Sstefanov написа:MilenG35 написа:Предлагам на привържениците на Левски да не се радват предварително. Този жребий с Иртиш се оказа доста удобен и за двата отбора(ЦСКА и Дунав, независимо дали са поставени, или не). Така че да не се учудват, ако има допълнителна корекция в следващите дни. В сайта на УЕФА все още стои ЦСКА и е написано: The list of clubs is provisional and subject to final confirmation from UEFA.
Нищо все още няма да е приключило до първия мач.
Я обясни как ще извадят Дунав- след като са изтеглили жребия? На какво основание? Иртиш ако разменят отборите - веднага ще пуснат жалба защото, ще почнат да се готвят за едни ще дойдат други. УЕФА ако ви допусне на ново - трябва да теглят жребият на ново.
Ozzimozzi написа:При положение, че вкарват фалиралото дружество, то следва, че нещата не са чак толкова прости колкото изглежда на някои. Предполагам, че кашата тепърва предстои.
Пред ЦСКА си има път, който трябва да извърви и пак ще го напиша:
1. Разплащане с кредиторите
2. Бази
3. Всичко останало.

CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
onegavon написа:Както писах по - горе имаме шанс и то не малък според хора които са в час с тази материя.Коефицентът на България май не е същия като този на Дунав?
Аз писах преди жребия,че нищо не пречи някой бюрократ да ни освитка , така и стана благодарение на жалбата на Русе.
ivo55 написа:Ozzimozzi написа:При положение, че вкарват фалиралото дружество, то следва, че нещата не са чак толкова прости колкото изглежда на някои. Предполагам, че кашата тепърва предстои.
Пред ЦСКА си има път, който трябва да извърви и пак ще го напиша:
1. Разплащане с кредиторите
2. Бази
3. Всичко останало.
Абсолютно. Участието в предварителните кръгове на Лига Европа щеше да е бонус.
Тук някои истерясаха, че сме щели да играем.
Сега същите, но от другия лагер истерясват, че няма да играем в тия предварителни кръгове.
Каква уникална футболна драма уважаеми зрители и любители на футболната игра
onegavon написа:Както писах по - горе имаме шанс и то не малък според хора които са в час с тази материя.Коефицентът на България май не е същия като този на Дунав?
Аз писах преди жребия,че нищо не пречи някой бюрократ да ни освитка , така и стана благодарение на жалбата на Русе.

Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

PFC Litex написа:Пътеводната светлина на доста народ:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта