За хората които завиждат,това е БАТЕ ,ку4ета .Не си признават големия срам ,срам признат от цяла Европа ,срам който никои не ще простиМ,и ще ми се правят на у4ители по БГ граматика ,ще правят забележки кои как пише ,вижте кои как играе.
ЩЕ ми говори за Стои4ков И Бербатов ,4е вие кво разбирате от футбол Подуенци?
Водите се отбор от софия !4е каде е софия ,от вас на маЙнатаси,на една туба бензин,и 4е пак гунди бил по добар от Стои4ков,ами незнам по душа можеби .Хаиде винаги номер 2
щ
щ
За телетата
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: За телетата
Толкова неграмотно прасе не бях виждал!!! 

[quote="teocska"]За хората които завиждат,това е БАТЕ ,ку4ета .Не си признават големия срам ,срам признат от цяла Европа ,срам който никои не ще простиМ,и ще ми се правят на у4ители по БГ граматика ,ще правят забележки кои как пише ,вижте кои как играе.
Водите се отбор от софия !4е каде е софия ,от вас на маЙнатаси,на една туба бензин,и 4е пак гунди бил по добар от Стои4ков,ами незнам по душа можеби .Хаиде винаги номер 2
Ей, смешното и неграмотно прасе, не е лошо като ходиш на училище (ако изобщо знаеш какво е това!)да вземеш да се научиш да пишеш на правилен български език!!! И като пишеш за Европа, можеш да погледнеш в статистиката и да се ограмотиш, че всяка година в турнирите има отбори с по-дълга история и успехи, които отпадат от по-неизвестни отбори!!! Но хората в Европа, за разлика от едни други хора, живеещи в малко по различни географски ширини са възпитани и благородни - не говорят като кретени и не се подиграват, защото утре може да се случи и на тях да бъдат огорчени от някое анонимно отборче!!! А твоето отборче в момента играе ужасно жалък футбол и догодина в Европа очаквай подобна съдба!!! Така че не се изказвай неподготвен и запенен, още повече когато историята на Левски е цели 34 години по-дълга от вашата!!! И най-вече, когато твоето отборче е създадено изкуствено с указ ЦК на БКП!!! Какво има да говорим повече - скрий се в кочината и спри да грухтиш!!!
Ей, смешното и неграмотно прасе, не е лошо като ходиш на училище (ако изобщо знаеш какво е това!)да вземеш да се научиш да пишеш на правилен български език!!! И като пишеш за Европа, можеш да погледнеш в статистиката и да се ограмотиш, че всяка година в турнирите има отбори с по-дълга история и успехи, които отпадат от по-неизвестни отбори!!! Но хората в Европа, за разлика от едни други хора, живеещи в малко по различни географски ширини са възпитани и благородни - не говорят като кретени и не се подиграват, защото утре може да се случи и на тях да бъдат огорчени от някое анонимно отборче!!! А твоето отборче в момента играе ужасно жалък футбол и догодина в Европа очаквай подобна съдба!!! Така че не се изказвай неподготвен и запенен, още повече когато историята на Левски е цели 34 години по-дълга от вашата!!! И най-вече, когато твоето отборче е създадено изкуствено с указ ЦК на БКП!!! Какво има да говорим повече - скрий се в кочината и спри да грухтиш!!!
- plamen etov
- Контакти:
te[size=150][/size]ocska написа:За хората които завиждат,това е БАТЕ ,ку4ета .Не си признават големия срам ,срам признат от цяла Европа ,срам който никои не ще простиМ,и ще ми се правят на у4ители по БГ граматика ,ще правят забележки кои как пише ,вижте кои как играе.
Аман от пубери избиващи комплексиПишеш за Гунди без да си гледал негов мач
То нито Стойчков нито Бербатов са софиянци но това няма значение, важното е че прославят България по- цял свят както и много от националите преди години.Незнам къде живееш но Подуене е имало преди Люлин Младост и новите квартали на Овча Купел ,"неискам да засягам никой от тези квартали" затова не обиждай хората живеещи в Подуене а научи истори ята на София олигофрен такъв:mrgreen:
Писнами от пубертетска злоба независимо от кой отбор са !!!!Мислех че аз пиша най неграмотно но ти си ме надминал
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
щ
щ
ЛОКО Е В МОЕТО СЪРЦЕ КОТКОВ И НАЧКО ВОДЯТ КЪМ ПОБЕДИ САМО ЛОКО!!!:drunk: :bg:
модератор Локо Сф.
модератор Локо Сф.
С една дума-СВИНЯ!!!
Винаги е имало, има и ще има само ЧЕРВЕНИ ИСТИНСКИ ШАМПИОНИ!
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
Баси работата,пълни простотии!Защо спорите за глупости и защо си отговаряте?

Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
nn72 написа:Баси работата,пълни простотии!Защо спорите за глупости и защо си отговаряте?![]()
![]()
Човек погледни последните 7-8 теми. Прави ли ти впечатление какви са и от привърженици на кой отбор се пускат?! Е, как да търпи човек такива малоумни писания?! И как да не ги псуваш подобни олигофрени?!!
- LordVOODOO
tezei написа: Така че не се изказвай неподготвен и запенен, още повече когато историята на Левски е цели 34 години по-дълга от вашата!!!
Мда... говеждата история е по-дълга, но тази на ЦСКА по-славна!!! Вижте се кви жалки сифилистични путки сте! с 34 години по-дърти, но с по-малко титли, купи и успехи в Европа!!! Къде са ви полуфиналите за КЕШ??? А да сетих се - никакви ги няма! Влязохте веднъж в шампионската лига (на супер шано) и ви видяхме колко струвате - вкарахте един случаен гол (оня мангал просто изрита топката, пък тя взе, че влезе) и на тоя един гол се радвахте така сякаш сте спечелили турнира!!! Барса ходом ви набута 5 парцала, а колко щеше да ви вкара, ако играеха поне на 35% от възможностите си?!!? (Поне 12)
Е вижте този сезон какво прави Анортозис (Кипър) - набута 3 гола на Интер без изобщо да им мигне окото, така че не се оправдавайте със жребият.
Искам да попитам кога Левски ще победи (дори да не отсрани, но да победи) действащият европейски клубен шампион?!?!? Много ясно, че НИКОГА, ЦСКА го направи през 2005-та година и победи не кого да е, а Ливърпул и не къде да е, а на Енфийлд!!!
Всички знаят кои са Евроиздънките на България - СИНИТЕ ГОВЕДА - ЛЕВСКИ!!! ЦСКА ако имаше поне малко от вашият късмет при жребиите и да им се падат все такива отборчета като на вас - Тампере, БАТЕ, Жилина, Киево, Оксер и тн всеки сезон щеше да играе минимум 1/4 финал в Шампионската лига, а вие какво правите отпадете безславно като срамите България не по-малко и от супер смешните ни национали след резила в Сърбия!!!