Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот ogrizko » 18 юни 2017 19:34

Абе, аз предлагам да го водим кадър на Аякс все пак ..така за по-голям авторитет да се плашат противниците като излизат срещу него :P
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 18 юни 2017 20:01

sicilianecat написа:Успокойте се малко, всяко лято имаме по един такъв турист, просто е на проби, ще потренира 2-3 дена и ако не покаже нищо, ще го отпратят.

Ако играч от шеста холандска дивизия покаже нещо, то по-добре да не започваме сезона :mrgreen:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 юни 2017 20:55

greenpeak написа:
ogrizko написа:
greenpeak написа:
TYCHA-1913 написа:Някой знае ли къде е играл за последно този юнак?

Нали ти написах.
Eerste Klasse, отбора е RKTVV Tilburg.

Нещо не се сещам за такъв отбор. Да не би да го бъркаш с Аякс? :roll:

Не, не се бъркам.
Обаче К.Кралев лично се е договорил с новият ни нападател :mrgreen: , даже и рехабилитаторка (масажистка) нова щи имаме :mrgreen: : https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/ ... e=59E49E8D

Никога не съм харесвал Бербо, но ако имаше начин да дойде при нас сигурно щях да бъда един от най-щастливите моряци.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 18 юни 2017 21:26

Александър Александров е седмото ново попълнение в Черно море

Александър Александров е седмото ново попълнение в тима на “моряците”. Ръководството на ПФК Черно море се споразумя с централния бранител и в първия ден от новата седмица защитникът ще подпише договор с клуба. Така Александров, който за последно игра в Левски година и половина, ще носи екипа на “моряците” през новия сезон. 31-годишният национал вече се присъедини към отбора в Банско и се включи във второ за деня занимание на Черно море.

Централният защитник е възпитаник на школата на Волов (Шумен). Стартира професионалната си кариера в Черноморец (Бургас). С екипа на този тим записва 13 мача в „А“ група между 2004 г. и 2005 г., след което преминава на „Тича“. За близо девет години в Черно море изиграва 217 мача, като е отбелязал 5 гола. През 2014 година от Черно море премина в Лудогорец, с който стана два пъти шампион на България и веднъж носител на купата.

Като юноша попада в различните формации на националния отбор. Има и 7 официални срещи за представителния тим на “лъвовете”.

http://varnautre.bg/2017/06/18/60180/%D ... 0%BE%D0%B2

Аз съм много доволен от селекцията, напук на всички. :)

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 18 юни 2017 21:28

Страхотна новина!!!Браво, аз поне не помня кога за последно сме правили толкова силна селекция, кой каквото иска да говори!

Alexandrov93
Контакти:

Мнениеот Alexandrov93 » 18 юни 2017 21:33

Така е!

Александров, Хасани, Витиня, Зехиров, Старокин, Огнянов, Божилов.

Всички са били под интереса на Левски и ЦСКА, а там винаги търсят най-доброто. Щом са ги искали - имат качества. Само Божилов не е в тази графа, но той пък има мачове за националния и със сигурност има качества.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 18 юни 2017 21:43

sicilianecat написа:Страхотна новина!!!Браво, аз поне не помня кога за последно сме правили толкова силна селекция, кой каквото иска да говори!

Стига и ти, бе. Знаеш ли на колко храчещи и плюещи им е*а майката. Засрами се! :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 18 юни 2017 21:44

Връщането на Шерифа е отлична новина!Проблемът със защитата е решен! :)

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 18 юни 2017 21:54

Браво за връщането на Александров,но дано вземете и Нар да ви се окомплектова отбора и нашия и вашия! ;) ;)

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 18 юни 2017 22:31

Отлична,превъзходна,Супер новина за Черно море и Шерифа!!!Нямам думи да изкажа колко съм доволен от това връщане на Сашо на Тича.Според мен той ще се пенсионира при нас.Истински професионалист,обичан от феновете на Морето.Добре дошъл у дома Сашо!!!Защитата вече е комплектована на 100% и си мисля че ще е сред най малко пропускливите тази година.Как само с един трансфер се нареди пъзела,не е истина.Остана само вратар,за да можем да гледаме мачовете без напрежение.Останалото което чакаме е глезене.Крила,нападател...Нар ще ни реши проблема,не мисля че дъртия сърбин не разбира от футбол,а той се изказа ласкаво за Нар.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”