Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2017 14:45

Гледай си тениса , "адвокатче" :lol: :lol: :lol: Статистиката не прави разлика за какъв спорт става въпрос. Ти си адвокат откъде да ги разбираш тези неща. Адвокатите приказват ли , приказват и рядко четат защото те знаят всичко :lol: :lol: :lol: Няма да те карам да четеш щото ще вземе нещо да научиш и тогава ще стане страшно :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 18 юни 2017 16:32

Нямам време да чета сега, но излиза слухче за Обамеянг. Ако приемем, че можем да си позволим един измежду него и Ван Дайк, кой бихте предпочели? Аз съм за Ван Дайк.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 18 юни 2017 16:35

Milkoy написа:Нямам време да чета сега, но излиза слухче за Обамеянг. Ако приемем, че можем да си позволим един измежду него и Ван Дайк, кой бихте предпочели? Аз съм за Ван Дайк.

На същото мнение съм. Искам стълб в защитата. Ако този сезон вкараме същите голове или малко повече и допуснем 10-15 гола по-малко това ще рефлектира и върху точките, които биха били с 10 повече

Tart
Контакти:

Мнениеот Tart » 18 юни 2017 17:09

dNelbandian написа:Илиев, илиев. Какво сравняваш два коренно различни спорта и ги слагаш под общ знаменател. Ти да ни мислиш, че в света има един метод на управление и това е този на Мънибола на Американците... ако го вярваш, значи си бил по-заблуден от колкото си мислех.

ФСГ прилага концепцията на Moneyball в Пул от 2011. Вероятно почти всички футболни отбори я прилагат. Пример за най-успешни в Европа са Севиля и Дортмунт. Концепцията има и варианти, най- популярната е откриването на играчи,по показатели, които биха си увеличили стойността за време -също прилагана от ФСГ в Пул.
Няма и няколко часа писах,че е много по-полезно да прочетеш нещо,да се образоваш,преди да започнеш да твърдиш,че си прав...че Слънцето се върти около Земята.....
Стойност/Цена..какво е това..сега и триста пъти да го пиша, като си _)_, няма да седнеш да видиш за какво става въпрос.Плямпай си там ,че например Moneyball,не се прилага във футбола...."плямпай си там Пенке.."..смешна работа.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 18 юни 2017 17:25

Tart написа:
dNelbandian написа:Илиев, илиев. Какво сравняваш два коренно различни спорта и ги слагаш под общ знаменател. Ти да ни мислиш, че в света има един метод на управление и това е този на Мънибола на Американците... ако го вярваш, значи си бил по-заблуден от колкото си мислех.

ФСГ прилага концепцията на Moneyball в Пул от 2011. Вероятно почти всички футболни отбори я прилагат. Пример за най-успешни в Европа са Севиля и Дортмунт. Концепцията има и варианти, най- популярната е откриването на играчи,по показатели, които биха си увеличили стойността за време -също прилагана от ФСГ в Пул.
Няма и няколко часа писах,че е много по-полезно да прочетеш нещо,да се образоваш,преди да започнеш да твърдиш,че си прав...че Слънцето се върти около Земята.....
Стойност/Цена..какво е това..сега и триста пъти да го пиша, като си _)_, няма да седнеш да видиш за какво става въпрос.Плямпай си там ,че например Moneyball,не се прилага във футбола...."плямпай си там Пенке.."..смешна работа.

И как успя да наредиш два посредатвени отбора, които нищо не са постигнали в историята си, които винага са били непостоянни в цялата си история да ги наредиш с името и бранда Ливърпул.
Че Ливърпул има поне два пъти приходите на тези отбори взети заедно.
Ливърпул е в топ 6 на най-влиятелните марки и брандове в Света, а ти ми говориш за Севиля и Дортмунд, който ако не беше Б. Мюнхен сега шяха да са в 5та дивизия фалирали.
Тези отбори не разполагат с приходите на марка Ливърпул.
Ако ще ни сравняваш с някого това трябвя да са Юнайтед, Челси и прочие.
Сравнението ти не е меродавно бе френд.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2017 17:41

However, on Sunday, a friend of Salah's appeared to wish the Egyptian well at Liverpool for next season on Facebook.
"Good luck bro in Liverpool , you are a legend and you deserve to be in anfield" posted Facebook user Mohamed Ali on Sunday afternoon.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 18 юни 2017 20:04

Milkoy написа:Нямам време да чета сега, но излиза слухче за Обамеянг. Ако приемем, че можем да си позволим един измежду него и Ван Дайк, кой бихте предпочели? Аз съм за Ван Дайк.

Всеки има право на мнение, но все пак не е сериозно това...
Това което се споменава в медиите за интерес към Обамеянг са суми между 71 и 78 млн евро.Става дума за един от най-ефективните и доказани голмайстори в момента в света. Ван Дайк от друга страна е 75 млн паунда(около 86 млн евро, да не споменавам заплатата от 200 000 паунда на седмица която иска той) което е силно несериозно за футболист които е поредния по оста Саутхамптън - Ливърпул.
Освен че е трудно да се бориш за трофей с рехава защита като нашата е трудно и когато нямаш нападател с капацитет 20-на гола на сезон. Освен че ни трябват качествени попълнения в защита ни трябва и класен нападател какъвто е Обамеянг.
Дори Ван Дайк да е 50 млн пак бих предпочел Обамеянг - доказан реализатор който ще ни помогне точно в мачовете в които имаме проблеми - със затворени отбори от средата и дъното на таблицата разчитащи на физиката срещу които всъщност загубихме най-много точки през изминалия сезон.
Ясно се видя че без Мане и/или Коутиньо сме ялови отпред а ако не можем да вкарваме на затварящите се отбори пак ще се молим за топ 4 максимум.
За 86 млн евро съм убеден че можем да вземем и ляв бек( какъвто също ни трябва) и централен защитник които няма да са анонимници.
Не разбирам защо толкова сте се захванали за Ван Дайк и защо смятате че си струва тези пари.Аз съм на мнение че няма защитник в света който да струва толкова и че е лудост дори да се споменава неговото име на тази цена.

ПС: Силно се надявам слуховете за Обамеянг да се превърнат в реалност. Смятам за доста по-нормално да се изсипят 70+млн за класен нападател идващ от силен отбор отколкото за поредната звезда идваща от отбор средняк на които се превърнахме в донор и филиал.....

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 18 юни 2017 20:31

Тоя Ван Дайк кво говорите за него все 1 е Барези :mrgreen: :mrgreen:

от 15-20 те мача, дето съм му гледал, съм с впечатлението, че е на нивото на Стоунс или нещо от сорта....с нищо не съм го запомнил да е изпъкнал......а сравнения с Аубамеянг са леко смешни.... :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 юни 2017 21:19

kingofpop написа:Тоя Ван Дайк кво говорите за него все 1 е Барези :mrgreen: :mrgreen:

То Барези при сегашните цени значи трябва да е към 350мил...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 18 юни 2017 23:14

kingofpop написа:Тоя Ван Дайк кво говорите за него все 1 е Барези :mrgreen: :mrgreen:

Направо Неста+Костакурта. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Месията...

Върни се в “Ливърпул”