run1973 написа:Защото не е задължително да има такъв мач всяка година, както е нямало десетки години преди това - такъв мач
Бре, че дебелокожи излязохте

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
run1973 написа:Защото не е задължително да има такъв мач всяка година, както е нямало десетки години преди това - такъв мач
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
yavorescu написа:run1973 написа:Когато намериш в действащата наредба, точка за задължително съгласуване с УЕФА за активиране на изключение, моля да ни го дадеш да го видим.
Веднага, ето я действащата наредба: http://www.bfunion.bg/uploads/2017-02-0 ... 016_BG.PDF
Анекс I (Политика на изключения), Раздел Б (Производство по вземане на решения за предоставяне на изключения), чл.6 на стр.64-65 гласи:6. Когато Управителният орган на БФС е взел решение за предоставяне на изключения при издаване на лицензи за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА, решението на ИК на БФС за предоставяне на такива изключения с оглед лицензи за участие в Европейските клубни турнири на УЕФА влиза в сила след потвърждаването му от администрацията на УЕФА съгласно нормативните правила на УЕФА. Администрацията на БФС изпраща така взетото решение на ИК на БФС до адмиинстрацията на УЕФА заедно с всички необходими документи и информация за потвърждаване при спазване на нормативните правила на УЕФА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Аз лично много бих се радвал УЕФА да изчука БФС злокобно и да изрита всичките ни отбори от ЕКТ заради схемите на тези нещастници, но надали ще стане, дори и да ги хванат какво вършат.
yavorescu написа:1982 написа:Аз лично много бих се радвал УЕФА да изчука БФС злокобно и да изрита всичките ни отбори от ЕКТ заради схемите на тези нещастници, но надали ще стане, дори и да ги хванат какво вършат.
Това ще бъде най-доброто за българския футбол, да се изринат всички гнусотии из основи, да стане огромен скандал и класиралите се клубове да съдят БФС за пропуснати ползи. Но няма да се случи нищо такова. Ако УЕФА отреже ЦСКА-София, ще има приятелско мъмрене на БФС, нещо от сорта: "Тук сте пропуснали това, като сте издавали лиценза, внимавайте следващия път".
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
run1973 написа:Аз не казвам, че писмото е фалшиво, а че най-вероятно няма стойност на официален документ от решение на орган към УЕФА, който и да е той, защото просто не е имало заседание на никакъв орган от УЕФА, по този въпрос или питане, или телефонно обаждане или не знам какво може и да е.
1982 написа:yavorescu написа:run1973 написа:Само дето тънко, не си отбелязал, че решението е от 2011 г. и е подчинено на действащата наредба за лицензиране за ЕКТ, която е съвсем различна от наредбата, която е действаща в момента и е от 2015 г. Та по силата на тогавашната наредба, в която отсъстват точките за прилагане на изключение, Румънската федерация не издава лиценз на Тимишоара, които обжалват в КАС именно това решение на федерацията им, да не им издадат лиценз.
Да, това е съществената разлика -- на Тимишоара румънската федерация не им издава лиценз, докато БФС е издал такъв на ЦСКА-София. А по действащата в момента наредба не пише ли, че изключението трябва да се съгласува с УЕФА? Което и БФС се опита да направи миналия месец.
Абсолютно, но УЕФА отказа с писмото си да направи изключение, което прави скандално издаването на евролиценз на ЦСКА-София. БФС с този акт погази решение на евроцентралата.
W84me написа:run1973 написа:Защото не е задължително да има такъв мач всяка година, както е нямало десетки години преди това - такъв мач
Бре, че дебелокожи излязохте
maxi1914 написа:run1973 написа:Аз не казвам, че писмото е фалшиво, а че най-вероятно няма стойност на официален документ от решение на орган към УЕФА, който и да е той, защото просто не е имало заседание на никакъв орган от УЕФА, по този въпрос или питане, или телефонно обаждане или не знам какво може и да е.
И защо трябва да има заседание когато си е ясно написано ? Нямате 3 години и си почивате . Какво толкова има да се тълкува . И пак да питам когато не сте нов клуб , защо имахте проблеми с картотеките миналата година ?
run1973 написа:Аз не казвам, че писмото е фалшиво, а че най-вероятно няма стойност на официален документ от решение на орган към УЕФА, който и да е той, защото просто не е имало заседание на никакъв орган от УЕФА, по този въпрос или питане, или телефонно обаждане или не знам какво може и да е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта