run1973 написа:1982 написа:onegavon написа:Може ли някой смислено да ми обясни след като става въпрос за спортно съзтезание защо нямат право да участват нови клубове.Какъв е проблемът,че нещо не мога да схвана?
Защото всеки ще почне да си фалира нарочно и да не си плаща дълговете, прави нов клуб и веднага участва където си поиска, това е смисълът и мисля, че е съвсем резонен.
Тук принципно си прав и затова и въпроса му е адекватен за другите спортове, защото и едни сини вечноревящи фалираха един баскетболен отбор и си направиха друг, за да избегнат плащане на дългове и за тях никой не пита къде са парите на баба ви Гицка.
Не е само баскетболният Левски, за съжаление, у нас тези гнусни изпълнения са вече традиция, то затова и нямаме спорт отдавна, но на никого не му пука, държава няма, нищо няма.
Аз лично много бих се радвал УЕФА да изчука БФС злокобно и да изрита всичките ни отбори от ЕКТ заради схемите на тези нещастници, но надали ще стане, дори и да ги хванат какво вършат. Бобчо се е сдушил с много хора по горните етажи на Нион и е утопия да се надяваме на нещо такова.