Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот язе » 17 юни 2017 16:52

diplomat написа:
fcb_bg написа:Новите американски санкции нещо не кефят некои държави у Европата. :lol:

Мани тия американци, кажи за братята срби и лесбо-премиерът им. :mrgreen:

Щом не е падьодьо, нема се оправят скоро... нема еуро за тех! :mrgreen:
Брейй голема цензура бе- тва да се чудиш, как да напишеш Елтън Джон на български. :lol:
... и после внезапно си направих секуро.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 17 юни 2017 18:49

fcb_bg написа:Новите американски санкции нещо не кефят некои държави у Европата. :lol:

Тая песен сме я слушали :lol: Я виж путя и той тепърва мозги ще включва :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 юни 2017 20:39

GA_ veliki написа:

Тая песен сме я слушали :lol: Я виж путя и той тепърва мозги ще включва :lol:

Дека дося си слушал как Германия, Франция и Австрия накуп да мърморят за гласувани от Конгреса санкции и да им обещават ответни такива?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 юни 2017 21:53

Ко стаа с америчките Веуики, Напреднали технологично кораби? :? Тез от 1 танкер не моат да са опазят, та ше ни овардят от злия Путлеран ли?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 17 юни 2017 23:06

fcb_bg написа:Ко стаа с америчките Веуики, Напреднали технологично кораби? :? Тез от 1 танкер не моат да са опазят, та ше ни овардят от злия Путлеран ли?

Стига с тия американци, кажи за тия гейове, дето иначе все са ти дълбоко в устата, ама като са от Европа. За руските или побратимите гейове нищо не казваш, това ли са педеруските ценности? Да ви еба в смешниците всички тука, русофили ли сте, русофоби ли сте, бахти жалкарите, коментирате само като ви е удобно. Тая е веган, лесбо, прилича на мъж - тва ако беше в България или друга държава от ЕС, щяхте да опищите света и само за еврогейски ценности да пишете. Долни лицемерни путчици.

100% е била и на някой хомо прайд, ама тогава сигурно ще е нормално за вас, защото сърбите са слуги на Путин и Русия, нали? Това сте вие, това представлявате, същите смешници сте, като лизачите на брюкселски и вашингтонски гъзове.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 юни 2017 00:20

Еми тва си е удар ся... Е, не чак толкова сериозен, както когато разбрахме, че Роб Халфорд е педал, ама пак си е удар. Дай ни малко време да се освестим. :mrgreen:
Ма тя тая всъщност не е педал, а лесбийка. И даже казваш,прилича на мъж... Значи е нормална. Аз ко бех жена, щех съм лесбийка ... нормално си е.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юни 2017 00:33

язе написа:Еми тва си е удар ся... Е, не чак толкова сериозен, както когато разбрахме, че Роб Халфорд е педал, ама пак си е удар. Дай ни малко време да се освестим. :mrgreen:

Мен хич не ме интересуват тези неща, честно казано, стига човекът да е на пост заради качествата си, а не наклонности или предпочитанията да определят. Но като ставаше дума за ЕС и Запада, веднага се измислиха термините "еврогейове", "Гейропа" и купища още иновативни словосъчетания, само и само подигравката с "врага" да върви здраво, та сега из целия Фейсбук чета тия смешни определения и опорни точки от разни абсолютни тъпанари. На всички ни е ясно, че гейове винаги е имало и ще има, аз също съм против ненужната хомосексуална пропаганда, още по-против съм узаконяването на някакви видове психични отклонения, вярването в 100 вида полова идентичност, създаване на кенефи за всеки, който се определя я като делфин, я като маймуна, я като камила. Обаче това с гейовете се беше превърнало в най-голямата обида от страна на руските привърженици и евроскептиците срещу Европа и ЕС в частност. Ти поне имаш доблестта да си признаеш, макар и с насмешка, ала има путьовци, дето яко се скатават и си правят оглушки, ама ако беше обърната палачинката, щяха да са първа писта плювачи.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 18 юни 2017 00:55

Виж ся пич... Предполагам си ходил по еуропата, значи си наясно, че там всеки втори е педал и аз изобщо не преувеличавам. Според мен, треа си ги казваме тия работи, да не стават изненади. :mrgreen:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 18 юни 2017 01:30

язе написа:Виж ся пич... Предполагам си ходил по еуропата, значи си наясно, че там всеки втори е педал и аз изобщо не преувеличавам. Според мен, треа си ги казваме тия работи, да не стават изненади. :mrgreen:

Ходил съм и преувеличаваш. Просто по-свободно се изразяват всякакви хомота, мъжки или женски, но и да са повече, разликата е минимална. Друг е въпросът за тия прайдове, които от протести за граждански права се превърнаха в парад на пошлостта и развяване на полови атрибути или насрани гъзове, половината са на бонбони, другите пияни до козирка. В Европа имат всякакви права вече, а още говорят колко са неоправдани и как били мишена за всички. Пълни глупости, просто си търсят причина да се показват колко са различни. Ама няма кой да се сети да създаде фестивал, който да празнува любовта между мъжа и жената, щото веднага ще изскочат бандата левичарски боклуци, които мразят всичко близо до културата на белите и на Християните като цяло.

На линия
Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 18 юни 2017 02:04

и най забавното е, че тези измишльотини се подкрепяха почти изцяло от разните левичарски партии, същите били на хранилката на СССР до преди 90 та.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Свободна зона”