Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот Sole » 17 юни 2017 10:58

icko65 написа:ИзображениеНе виждам Цветков.

Не се виждат и : Мартин Минчев, Илиан Илиев и Румен Касабов

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2017 11:05

Пише, че Илиан има лека контузия и ще се включи по-късно. Минчев и Касабов са по-малки и имат още време в юношеските гарнитури, сигурно няма да са част от първия отбор?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 17 юни 2017 11:14

"...В клубния автобус се качиха 19 футболисти. Сред тях не е нападателят Валентин Йосков, който ще бъде преотстъпен в тима на Несебър..."

https://gong.bg/bg-football/parva-liga/ ... sko-437039

black sea
Контакти:

Мнениеот black sea » 17 юни 2017 11:55

При тази ситуация, нов нападател е задължително, а не желателно. Даже двама ако може, защото само с непостоянния и колеблив Кузма, няма да стане. После да не ревем пак от липса на широчина в състава, т.е. къса резервна скамейка. Да, възможно е да се преквалифицират играчи, но както казва един колега, това трябва да става само в краен случай, т.е. много рядко. Вратар още няма, централен защитник (поне един), крила...много, много има още да се работи по селекцията.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2017 12:33

Дай да не ги броим за титуляри и резерви. Който се представи най-добре в подготовката, той трябва да играе в първите мачове и оттам нататък да заслужи мястото си. Иначе резервите няма да имат никакъв стимул да се борят за титулярно място и ще стават още по-слаби. А титулярите, знаейки, че не могат да бъдат изместени, ще се отпуснат и също ще играят слабо. Случвало се е много пъти.

sicilianecat
Контакти:

Мнениеот sicilianecat » 17 юни 2017 13:27

black sea написа:При тази ситуация, нов нападател е задължително, а не желателно. Даже двама ако може, защото само с непостоянния и колеблив Кузма, няма да стане. После да не ревем пак от липса на широчина в състава, т.е. къса резервна скамейка. Да, възможно е да се преквалифицират играчи, но както казва един колега, това трябва да става само в краен случай, т.е. много рядко. Вратар още няма, централен защитник (поне един), крила...много, много има още да се работи по селекцията.

Новият нападател ще е само един, дано е добър, Цветков при нужда може да играе отпред, той може навсякъде да играе впрочем, само вратар не съм сигурен дали ще може, добрият стар Божилов също може да играе в атака, Кузма според мен си е добър нападател, така че един нов ще ни стигне, по-важно е да намерим вратар и още един централен защитник.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2017 14:01

Притеснително е, че Гонзо не спомена нищо за защитник. Каза, че търсим ляво крило, вратар и нападател. Има два варианта - не търсим, защото вече сме го намерили или защото Гонзо смята, че Станчев, Хасани и Янчев са напълно достатъчни.

Потребителски аватар
thisisthelife
Контакти:

Мнениеот thisisthelife » 17 юни 2017 15:38

Нелошо решение за Йосков. В Несебър несъмнено ще има повече шансове за изява. Ако се представи добре там ме съмнява някой да иска да се откаже от него. С преотстъпването му, обаче, привличането на нов нападател става абсолютно задължително. Надявам се да е достатъчно качествен, за да има Кузма конкуренция. Имам съмнения, че може Божилов да се окаже този ''нов'' нападател.

Витиня определено е най-силният трансфер за сега. Защитата се оформя и изглежда доста стабилно. Надявам се да привлечем Александров и да се подсилим още в тази зона, защото Хасани, Станчев и Янчев са крайно недостатъчни. Дано и Цветков да остане и за новия сезон.

Като цяло не изглежда зле селекцията. Има някои качествени футболисти и няколко със спорни качества. Реално не виждам отборите от топ 6 да са направили кой знае какви трансфери, че да се вайкаме ние.
Truth is hate for those that hate the truth.

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 17 юни 2017 16:09

thisisthelife написа:Нелошо решение за Йосков. В Несебър несъмнено ще има повече шансове за изява. Ако се представи добре там ме съмнява някой да иска да се откаже от него. С преотстъпването му, обаче, привличането на нов нападател става абсолютно задължително. Надявам се да е достатъчно качествен, за да има Кузма конкуренция. Имам съмнения, че може Божилов да се окаже този ''нов'' нападател.

Витиня определено е най-силният трансфер за сега. Защитата се оформя и изглежда доста стабилно. Надявам се да привлечем Александров и да се подсилим още в тази зона, защото Хасани, Станчев и Янчев са крайно недостатъчни. Дано и Цветков да остане и за новия сезон.

Като цяло не изглежда зле селекцията. Има някои качествени футболисти и няколко със спорни качества. Реално не виждам отборите от топ 6 да са направили кой знае какви трансфери, че да се вайкаме ние.

Ние в момента няма за какво да се вайкаме.Нашето вайкане започна когато Секо и Коварж ни напуснаха и Бакари се контузи отново.Сега се отървахме от ненужните/макар че можеха да останат според мен с поддържаща роля поне трима от тях/,Но така или иначе,централен защитник с класа от напусналите няма.Няма и централен нападател,или качествено крило.Така че май не сме загубили нищо от напусналите,защото новодошлите според мен са по добри.Но оставаме на същия хал със широчината на скамейката.На всяка цена ни трябва поне един повратлив и бърз халф,който да успява да покрива зоната пред защитата.Централен защитник е дилемата,защото видимо нямаме даже и като бройка.Станчев е рисков и чуплив,а младото може да играе роля на резерва при гасене на пожар.Задължително поне още един ЦЗ/защо Гонзо не обявява че търси такъв ми е загадка/.Можем да я караме и без още един ЦН,ако ще играем за резултати от типа отзад на НУЛА,а отпред каквото стане.Но май отиваме на варианта ОТПРЕД на нула,а отзад каквото стане.Аз засега си мисля че имаме отбор за шестицата с малки условности/реално 6то -8мо място/.С още 3-4 нови попълнения може да се борим за нещо повече,но с наличния потенциал ще чакаме отново зимния трансферен прозорец.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 юни 2017 16:22

Старокин не игра лошо за Пирин. С Цветков може би ще се конкурират за поста опорен халф, като Хасани също може да играе като такъв. Може да играят и заедно -- Старокин-Цветков-Огнянов или нещо такова. Гонзо използва Жоро като опорен халф в немалко мачове, а Кольо беше пускал Станчев. Ще видим. Ако Цветков остане, според мен не ни трябва нов халф, ще имаме 6 човека за 3 позиции (Старокин, Цветков, Жоро, Огнянов, Балджийски, Божилов), без да броим юношите.

Върни се в “Черно море”