1982 написа:Хихи, ти притеснения нямаше и за евротурнирите цяла година, но се оказа, че май гроздето е кисело.

Голям бродяга си, като те набарат натясно, почваш да се опитваш да изместиш темата към нещо "футболно".
Че пиши си за постройка, трансфери, най-красив гол и т.н., да не те спира някой ??! Аз ще си пиша за вашето евроучастие, нали ми позволяваш ??!

Точно ти никога не си ме хващал , няма и да ме хванеш на тясно по никой начин

Аз никога не съм си плюл в сурата и винаги съм отстоявал една и съща позиция , за разлика от теб !!!
Ами аз си пиша съвсем редовно за чисто футболни нещица и без твоето позволение

Ама Чукча освен да пише стереотипни баналности е хубаво и от време на време да чете ! Аз и сега нямам притеснение относно участието за ЕКТ , за мен те не са панацея , ако не тази година , то догодина , най-късно след две , рано или късно ЦСКА ЩЕ играе в ЕКТ , а аз не бързам за никъде

Не се знае след няколко дни да няма супрайз .... Все пак всичко е възможно на този свят ...

За сега си чакам решението , каквото и да е то хода на ЦСКА към върха няма да спре , така че поредната ви жалка надеждица е ... кауза пердута ...

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ,
ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!