Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 21:39

blue avalanche написа:
Teo написа:
Какво са виновни феновете като през 2010 години имаше протести и бити фенове на ЦСКА срещу управлението на ФК Ликвидация Перник спонсорирана и докарана от БОКО КМЕТА?! :lol: :lol:
Феновете ли са виновни също, че БФС и НАП ни пуснаха по пързалката си и допускаше с всеки изминал сезон да се натрупват милиони след милиони?! :lol: :lol:

ПП Извода е, че ФЕНОВЕТЕ не са виновни за нищо! Имаше действия още в самия зародиш, но малко хора откликнаха, а БФС и НАП си затваряха очите нарочно!

Феновете лъскаха ли обувките на Лупи, при положение, че веднъж вече ви изплющя през 2008-ма??? Лъскаха ги и още как!!!
На това да настъпиш една и съща мотика два пъти какво му се вика??? :mrgreen:

Лупи се криеше зад една от нашите легенди - Стойчо Младенов!
@ Нали се сещаш, че няма как да псуваме Стойчо...?! Лупи се наигра, а прокуратурата все още спи зимен сън!

ПП Когато има наказани и да гният в затвора за фалита на ЦСКА, тогава се правете на моралисти!
Последна промяна от Teo на 15 юни 2017 21:41, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юни 2017 21:41

Teo написа:
Какво са виновни феновете като през 2010 години имаше протести и бити фенове на ЦСКА срещу управлението на ФК Ликвидация Перник спонсорирана и докарана от БОКО КМЕТА?! :lol: :lol:
Феновете ли са виновни също, че БФС и НАП ни пуснаха по пързалката си и допускаше с всеки изминал сезон да се натрупват милиони след милиони?! :lol: :lol:

ПП Извода е, че ФЕНОВЕТЕ не са виновни за нищо! Имаше действия още в самия зародиш, но малко хора откликнаха, а БФС и НАП си затваряха очите нарочно!

Тео, ти си проследил мненията ми през тез години и знаеш, че никога не съм обвинявал феновете!
Феновете, за жалост, сме безгласна буква. От нас нищо не зависи. :( . Да, ние еднаж спасихме лиценза, но това не може да е до безкрай. Футбол се прави с пари, а не с чекии...
За срам на клуба ние трябваше да събираме 7 000 лева преди два месеца, за да идат набор 2007 на турнира в Испания, където се представиха прекрасно.
Аз не виня вас, че след като клубът ви изчезна, търсите заместител. Виня държавата, която брутално абдикира от спорта отдавна. Дори в една Турция преди години се опростиха дългове и се наляха милиони, което доведе до евротитла на Галатасарай. Тук се оставиха съмнителни субекти да перат пари и да дерибействат. Резултатът е ясен.
Но ако футболът се оплаква, какво да кажем за другите спортове?
Май е по-добре нищо да не казвам...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2017 21:42

Mitata написа:
1982 написа:И разходите им също, ако не и повече май ...... нека представяме обективно нещата.

Надали разходите им са 3-4 пъти по-големи от приходите, както беше в ПФК ЦСКА АД.

За да натрупат тези дългове, как мислиш, дали разходите им не са бая по-големи от приходите ??!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 15 юни 2017 21:43

baraba написа:Къв ТР -бе , откога има ТИМОВЕ в ТР , пълно недоразумение .... :mrgreen:

Ами има, всеки клуб е юридически регистриран някъде ....... и сегашният ви клуб го има в ТР, не някъде другаде ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 15 юни 2017 21:44

Teo написа:
blue avalanche написа:
Teo написа:

Феновете лъскаха ли обувките на Лупи, при положение, че веднъж вече ви изплющя през 2008-ма??? Лъскаха ги и още как!!!
На това да настъпиш една и съща мотика два пъти какво му се вика??? :mrgreen:

Лупи се криеше зад една от нашите легенди - Стойчо Младенов!
@ Нали се сещаш, че няма как да псуваме Стойчо...?! Лупи се наигра, а прокуратурата все още спи зимен сън!

ПП Когато има наказани и в да гният в затвора за фалита на ЦСКА, тогава се правете на моралисти!

Вие се правите на моралисти. А всъщност сте едни фурнаджийски лопати. Готови да "връзвате обувките" на такива като Лупи по 3-4-5 пъти, ако се наложи.
Както казваше Дучето - и в джамията свещи да палите, и на турския Бог да се молите... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 15 юни 2017 21:45

1982 написа:
k_oleto написа:
1982 написа:
k_oleto написа:Много убедено твърдиш, че няма да бъдат платени - сигурно това са ти го казали от Обеля ?

Не знам с каква Обеля ме забъркваш, но аз и преди 2 години предричах какво ще стане, докато тук ми обяснявахте как Гришата щял да оздравява ЦСКА ....... още тогава ви казах, че ГГ лъже и просто протаква време, докато успее да си докара селското тимче в София и да го пробута за ЦСКА. Накрая се видя кой се оказа прав.

И понеже не ти вярвам - дай да видим какво си ни казал. Дай ми линк към твои мнения - в твоя период, за да прочета.
Ако не ми дадеш да прочета нищо подобно - значи си знаеш как ще те нарека

Как ли пък не сега ще се ровичкам да ти вадя мнения отпреди 2 години, който пише и чете отдавна тук, помни какво съм писал, има и раздел Архив, влез и чети, аз нямам какво да доказвам, всичко си седи, който има желание, влиза и чете.

Жокер - темата се казваше "Възраждането на ЦСКА" или нещо подобно, ако проявяваш желание.

не бе пич, мен въобще не ме интересува какво си писал. Ти идваш и се биеш нещо по гърдите и обясняваш. Не аз.
И....станаха два въпроса от към теб - ще си дочакам ли отговори или ще си заформиш/затвърдиш мнението на всички тук, вкл. и на мен, че си трол и киснеш във форумите за да плюеш. Сигурно си от онези - които само чакат да се подаде някоя новина в новинарски сайт и почват да храчат отдолу. Така им минава живота. Вероятно и твоя така ще мине.
Още предния път ти написах, че не съм прочел нито едно позитивно мнение от теб. Нищо спортно (дори не и футболно) Влизаш тук (във форум като цяло) и тролиш......незнам....може това да те възбужда.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 юни 2017 21:45

1982 написа:
Mitata написа:
1982 написа:И разходите им също, ако не и повече май ...... нека представяме обективно нещата.

Надали разходите им са 3-4 пъти по-големи от приходите, както беше в ПФК ЦСКА АД.

За да натрупат тези дългове, как мислиш, дали разходите им не са бая по-големи от приходите ??!

Ако един голям западен клуб има примерно 250 милиона евро годишни приходи и 300 милиона разходи, ще натрупа половин милиард дългове за 10 години!
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 юни 2017 21:45

Синьо сърце написа:
Teo написа:

Тео, ти си проследил мненията ми през тез години и знаеш, че никога не съм обвинявал феновете!
Феновете, за жалост, сме безгласна буква. От нас нищо не зависи. :( . Да, ние еднаж спасихме лиценза, но това не може да е до безкрай. Футбол се прави с пари, а не с чекии...
За срам на клуба ние трябваше да събираме 7 000 лева преди два месеца, за да идат набор 2007 на турнира в Испания, където се представиха прекрасно.
Аз не виня вас, че след като клубът ви изчезна, търсите заместител. Виня държавата, която брутално абдикира от спорта отдавна. Дори в една Турция преди години се опростиха дългове и се наляха милиони, което доведе до евротитла на Галатасарай. Тук се оставиха съмнителни субекти да перат пари и да дерибействат. Резултатът е ясен.
Но ако футболът се оплаква, какво да кажем за другите спортове?
Май е по-добре нищо да не казвам...

За разлика от сега преди 90-та година е имало футбол, а сега е пълен та*ак.
@ Който каквото иска да ми обяснява, ама най-големите успехи на българския спорт е бил преди 1990 година!

ПП Сега, ако няма чичко-паричко си загинал мигновено!
Няма по-голяма простотия от това като чуя ФЕНОВЕТЕ трябва да бъдат собственици на клуба?!
Алооо, анкуалооООоо :lol: живеем в България.

Защо България няма един колективен спорт които да е спечелил нещо значимо в историята на спорта, а сме силни само индивидуалността?! Щото сме гаден народ които завижда и ще пукне от злоба като види някой да се издига нагоре!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 15 юни 2017 21:52

Teo написа:За разлика от сега преди 90-та година е имало футбол, а сега е пълен та*ак.
@ Който каквото иска да ми обяснява, ама най-големите успехи на българския спорт е бил преди 1990 година!

ПП Сега, ако няма чичко-паричко си загинал мигновено!
Няма по-голяма простотия от това като чуя ФЕНОВЕТЕ трябва да бъдат собственици на клуба?!
Алооо, анкуалооООоо :lol: живеем в България.

Защо България няма един колективен спорт които да е спечелил нещо значимо в историята на спорта, а сме силни само индивидуалността?! Щото сме гаден народ които завижда и ще пукне от злоба като види някой да се издига нагоре!

За съжаление това е тъжната истина, без чичко паричко нищо не става у нас. Феновете трудно могат сами да издържат даже аматьорски клуб, да не говорим за клуб от ранга на ЦСКА. Чиста илюзия е, че "милионите фенове" като дадат по 50 лева и ЦСКА си връщал дълговете, че и за стадион оставали. Истината е, че за червените истински милеят 5-10 хиляди. Останалите са пълнеж, стават цесекари, когато има шоу като вчера.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 15 юни 2017 22:05

Въобще катастрофата е страшна. Имате ли представа каква трагедия е с баскетбола, с волейбола, с борбата, с леката атлетика?
На какво отгоре искаме, като нищо не даваме?
Надеждата обаче е жива.
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Върни се в “ЦСКА”