СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

guglata
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот guglata » 14 май 2017 10:08

Какво очакваш да кажеш "Аз ще оправя България" и да събереш 51% от гласовете на обезверения гласоподавател автоматично?
Ако ставаше така сега щяха да ни управлява Митьо ПИЩОВА или Жордж Ганчев. Трябва работа говорене, обясняване и разясняване, достигане до хората.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 14 май 2017 14:07

Ето в това е цялата работа. Аз не очаквам да събера 51% автоматично. Само че аз не съм партия все още ...аз съм един човек, който е решил да поеме отговорността и да направи това, което очевидно никой от досегашните политици не може или не иска да направи. И не очаквам всички веднага да тичат към урните да ме подкрепят. Ако мислех, че става толкова лесно - едва ли щях да почвам да градя нещо 4 години преди евентуални избори. Очаквам обаче повече интерес и подкрепа един вид ...ако ще и заради самото ми желание да направя нещо за държавата и народа си. Един лайк във фейса не означава автоматично, че народа е гласувал за мен. Аз имам чувството, че наистина някакъв панически страх има някой да ми лайкне страницата или да ме добави за приятел във фейса ...разликата е, че в единия случай ми показват всички, че явно изобщо не ги вълнува какво се опитвам да направя ...а в другия случай, че дори и да не са убедени все още дали аз съм човека ...все пак поне са склонни да ми дадат някакъв шанс постепенно да се докажа. Обикновено човек като захване една работа, получава по-голям стимул да продължи ако му потръгне ...ако се закучат нещата нали се сещаш ...не е много приятно. Аз съм си достатъчно реалист, въпреки че се опитвам да се държа надъхан и да вярвам в невъзможното ...дори и тия 15 лайка можеше да ги няма. Абе, понякога и заради само един човек, който вярва в теб си заслужава да се бориш ...но ако беше само заради мен да правя нещо, едва ли щях да избера пътя към политиката. КАкто и да е..
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 30 май 2017 13:46

ДА СИ СПОМНИМ ДАТАТА - 30.05.2015 г.

ГОВЕЖДАТА ЗАДУШНИЦА!!! :mrgreen: :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=093B5QR7fy4&list=PLUdNQVlGWORg93JpzS9poFDuBvObRMgPu[/youtube]

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 30 май 2017 14:17

Най-великия момент в новата история на нашия любим клуб. А физиономиите на противника - безценно! Тъкмо я докосваха с копитца и ние им я изтръгнахме...

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 30 май 2017 15:17

Честито!
Изображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 30 май 2017 22:09

Исторически момент и фатален удар по милиционерите! Именно след този мач вече официално стана ясно, че БИВШИЯ гранд Левски е наистина БИВШ и нищо повече. Иначе беше феноменална нощ - от пътуването, до самия мач, после 115 км до Варна към карал с 60 км.ч. заради колоната моряци....със сигурност незабравим спомен. И да се повтори, и да не се повтори този мач остава най-великия ни такъв. След тази вечер Синьото политбюро гласува Борат да бъде сменен по партийна линия от ченгето - Русев :lol: . Общо взето ако милиционерите бяха спечелили този Финал може би нямаше да са чувала за бой, който са днес :). Много хора казват, че сме имали късмет...имахме, ако срещу нас не бяха Идиотите на Европа не знам дали щяхме да обърнем така с 10 души :lol:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2017 10:38

Изображение
Специално за greenpeak, да си я сложи в спалнята до леглото. Предразполага към полюции :) Сигурен съм, че притежава необходимите умения да изреже сестрата от снимката ;)

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 14 юни 2017 10:47

:mrgreen: Слагам я! До Богородица!

О Джизъсе, о татусе неземний! :geek: МЪКА!! :mrgreen:

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 14 юни 2017 11:08

Изображение
Тази снимка ще си я сложа аз. Прилича на орк от армията, която щурмуваше Шлемово усое. Или май беше Минас Тирит... Не от орките на Саруман, ами ония другите, мършавите.

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 14 юни 2017 11:23

yavorescu написа:Изображение
Тази снимка ще си я сложа аз. Прилича на орк от армията, която щурмуваше Шлемово усое. Или май беше Минас Тирит... Не от орките на Саруман, ами ония другите, мършавите.

Нова порода е това- орките от Лом. Реве ми се.

Върни се в “Черно море”