Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 12 юни 2017 19:31

onegavon написа:А защо се използва старата емблема отговора е лесен тя си е на Ганчев и Инджов акциите на старото дружество са си техни. Нали помните,че Паслар беше последния директор не помня да е имал възражения относно емблемата.Така ,че недейте рева на чужди гробища!

Първо, Ганчев акции в ПФК ЦСКА АД никога не е имал. Инджов имаше, ама ги прехвърли на Милко май или някоя от останалите кукли на конци.
Второ, Инджов няма никакви права над никаква емблема, защото дружеството вече не съществува (на 9-и септември 2016-а бе закрито), а емблемата му, част от ТМ, подлежи тепърва на продажба и дотогава собственик няма.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 12 юни 2017 19:49

1982 написа:Не знам дали съм тъп, но знам, че когато едно лице на документи не желае да има нищо общо с дадена сделка/търг и т.н. дейности, явно има нещо нечисто ..... интересно защо Гриша Ганчев винаги слага бушони като Паслар, Тошко, Милко, Кюстендилеца и т.н., но никога не застава със своето име и подпис около схемите, които въртите ?!?!

Е той постави синът си за бушон та ще му дреме за горезибраните, а и така избягваш момента да станеш пациент на прокуратурата, защото в правото се борави с факти, а не с кръчмарски твърдения.
Изображение

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 12 юни 2017 20:12

1982 написа:
onegavon написа:А защо се използва старата емблема отговора е лесен тя си е на Ганчев и Инджов акциите на старото дружество са си техни. Нали помните,че Паслар беше последния директор не помня да е имал възражения относно емблемата.Така ,че недейте рева на чужди гробища!

Първо, Ганчев акции в ПФК ЦСКА АД никога не е имал. Инджов имаше, ама ги прехвърли на Милко май или някоя от останалите кукли на конци.
Второ, Инджов няма никакви права над никаква емблема, защото дружеството вече не съществува (на 9-и септември 2016-а бе закрито), а емблемата му, част от ТМ, подлежи тепърва на продажба и дотогава собственик няма.

1982, очевидно ЦСКА-София не е твоят клуб, по-скоро ЦСКА 1948 съответства на разбиранията ти. Припознай авиаторите и успокой душа. По-голямата част от армейците сме нетърпеливи и искаме силен ЦСКА на всяка цена в обозримо бъдеще, за разлика от авиаторите, за които ЦСКА може да е непретенциозен аматьорски клуб.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 12 юни 2017 20:49

1982 написа:

Сигурен ли си че, няма щото аз знам друго. Със сигурност не са на Литекс комерс , ама знам,че малката Минджа е прехвърлил техните на негова фирма. После всички акции /томовите,гришовите и тези на Инджов/ са оставени на Милко. Това,че дружеството е закрито не значи нищо.Ти откъде знаеш ,че Паслар примерно не е дал право за ползване преди да дойде бабата. Бабата да е забранила да се ползва не е? Нещо което не е забранено не е незаконо.Лека нощ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2017 21:49

PFC Litex написа:
1982 написа:Не знам дали съм тъп, но знам, че когато едно лице на документи не желае да има нищо общо с дадена сделка/търг и т.н. дейности, явно има нещо нечисто ..... интересно защо Гриша Ганчев винаги слага бушони като Паслар, Тошко, Милко, Кюстендилеца и т.н., но никога не застава със своето име и подпис около схемите, които въртите ?!?!

Е той постави синът си за бушон та ще му дреме за горезибраните, а и така избягваш момента да станеш пациент на прокуратурата, защото в правото се борави с факти, а не с кръчмарски твърдения.

Именно, затова и Ганчев винаги слага подставени лица, защото на него почти целият му бизнес е мръсен и нечист. Тия бабини деветини, как той не искал емблемата, ама щял да я купи за феновете ...... пълен смях. :lol: :lol: :lol: Ще даде Ганчев 8 милиона заради някакви си фенове. :mrgreen: :mrgreen:

Изумявам се как големи хора вярват на подобни фантасмагории.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 12 юни 2017 21:55

onegavon написа:Сигурен ли си че, няма щото аз знам друго. Със сигурност не са на Литекс комерс , ама знам,че малката Минджа е прехвърлил техните на негова фирма. После всички акции /томовите,гришовите и тези на Инджов/ са оставени на Милко. Това,че дружеството е закрито не значи нищо.Ти откъде знаеш ,че Паслар примерно не е дал право за ползване преди да дойде бабата. Бабата да е забранила да се ползва не е? Нещо което не е забранено не е незаконо.Лека нощ!

Сигурен съм, ЦСКА бе фалиран умишлено, което по закон е криминално деяние и, ако един ден дойде власт, различна от Бойковата, може да се порови, затова не е много удачно ГГ да има нещо общо по документи с фалита на ЦСКА ......

Относно Паслар - той сам не може нищо да даде, нужно е одобрение от синдика и съда, това е дружество в процедура по несъстоятелност, не стават така тези работи, както си ги мислиш. Самата Дора каза, че никога дори не е питана за емблемата и ползването й от чуждо дружество. А тя е незаобиколим фактор.

CSKA Sofia 1948
Контакти:

Мнениеот CSKA Sofia 1948 » 12 юни 2017 21:57

Бекали, как си, как я караш?

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 12 юни 2017 22:36

1982 написа:
Just1948 написа:
1982 написа:
GOLEADOR написа:Пък може и да греша,човечеца наистина може да е прав и Домусчиев да не помага на ЦСКА 1948,тази близост която "Господари на ефира" показаха между КД и фирмите които искаха да закупят ПФК ЦСКА е една случайност!

Брех, тези "Господари на ефира", много морални били ..... а показаха ли тези рицари на честта как един голтак предлага 8 милиона на търг ??! С куха фирма, регистрирана седмица преди първия търг ??! Интересно е дали лицето Иван Велчев разполага с 8 млн. и, ако не разполага, как така участва ??!

А, и няма ли да се сетят някой ден тези стожери на морала да се поразровичкат около това как тази емблема на ЦСКА се ползва вече година по криминален начин от ПФК ЦСКА-София ЕАД ??! Как с нея се осъществява търговска дейност и се печелят незаконно пари ..........

На тъп ли се правиш?
На (почти) всеки,който се интересува повече от ситуацията в ЦСКА в момента му е ясно от къде идват парите на фирмата "Ред Енимълс".
Предлагам да се спре да се отговоря на посредствените провокации (които сигурно повтаря вече цяла година) на едно откровено провокаторче като Бекалката.

Не знам дали съм тъп, но знам, че когато едно лице на документи не желае да има нищо общо с дадена сделка/търг и т.н. дейности, явно има нещо нечисто ..... интересно защо Гриша Ганчев винаги слага бушони като Паслар, Тошко, Милко, Кюстендилеца и т.н., но никога не застава със своето име и подпис около схемите, които въртите ?!?!

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2017 22:42

1982 написа:

Не е било закрито, а обявено в несъстоятелност :!: Като сте много големи радетели за използване на правилни термини, поне не пишете тъпащини :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 12 юни 2017 22:49

blue avalanche написа:Ако Домусчиев ЧАК толкова искаше емблемата на ЦСКА щеше да я вземе. Нали не мислиш, че с тези мижави 8 млн. Ганчев ще му накриви шапката? Че той само Кафу струва толкова, бе аланкоолу... :mrgreen:
Пак ти казвам - ако Ганчев беше толкова "прозрачен", щеше да участва със СОБСТВЕНАТА си фирма. Една от многото.

Първо, това за Кафу дано е майтап :lol: :lol: Тоя ако струва 8 млн. , значи аз струвам най-малко 700-800 хил. евро на футболния пазар, а и както знаеш - едни играч струва толкова, колкото са готови да платят за него. Второто нещо, не знам какъв ти е опита в бизнеса като цяло, обаче всеки бизнесмен държи всичките си интереси и фирми отделно. Няма как да извадиш 8 млн. от "Литекс моторс" , например, за да финансираш ЦСКА. Това е меко казано глупаво нещо. Чист пример - Абрамович има акции и контролни пакети в страшно много компании - Норилски Никел, Сибнефт и т.н. , обаче инвестира в Челси чрез дружество, на което отбора в момента дължи над милиард паунда :!: Дай Боже, в бъдеще да имаш доста различни бизнес интереси - никога не смесвай активите на различните си фирми, защото ебаваш майката на всичко ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”