Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 12 юни 2017 14:39

Тоя Любенов съм го гледал на един лагер в Турция, когато Стойчо усмивката и Инженера бяха тандем в Левски. С малкия Шейтанов бяха еднакво зле. Най-вероятно Боян наистина е аут, а Любенов ще е 3ти вратар.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 12 юни 2017 15:19

С подкрепата и съдействието на спортно-техническия директор Даниел Боримиров старши треньорът Николай Митов изгражда отбора на "Левски".
Вратари - Митрев, Любенов, ... . Бекове - ??? ... ???
Всеки може да си направи изводи. И да формира очаквания за представянето.
Моите са за провал. Съдържащ провали. Горещо се надявам да са не повече от два. Провал в селекцията и провал в турнира Лига Европа. Което е много, прекалено много, безотговорно много.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 12 юни 2017 15:27

Живко6461 написа:С подкрепата и съдействието на спортно-техническия директор Даниел Боримиров старши треньорът Николай Митов изгражда отбора на "Левски".
Моите са за провал. Съдържащ провали. Горещо се надявам да са не повече от два. Провал в селекцията и провал в турнира Лига Европа. Което е много, прекалено много, безотговорно много.

Е, ти кои вратари искаш в Левски???
Само не ми казвай Йоргачевич, защото няма да е готов за ЕКТ. ;)
Други предложения имаш ли?

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 12 юни 2017 15:41

Що, сезонът ни свършва след двата мача в ЛЕ ли? Или след това без вратар ще играем?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 юни 2017 15:42

blue avalanche написа:
Живко6461 написа:С подкрепата и съдействието на спортно-техническия директор Даниел Боримиров старши треньорът Николай Митов изгражда отбора на "Левски".

Е, ти кои вратари искаш в Левски???
Само не ми казвай Йоргачевич, защото няма да е готов за ЕКТ. ;)
Други предложения имаш ли?

Вратаря на Дунав не е лош и си мисля ,че е по-добър от Любенов ,но явно не му харесва да го събличат и да го бият .

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 12 юни 2017 16:16

Според спиртал сме взели Георги Ангелов от Верея..Някой ако има наблюдения да сподели?
110 години любов!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2017 16:17

zap_lv написа: Вратаря на Дунав не е лош и си мисля ,че е по-добър от Любенов ,но явно не му харесва да го събличат и да го бият .

Кой, Луков или Антонов?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 12 юни 2017 16:21

Red_Neck написа:
zap_lv написа: Вратаря на Дунав не е лош и си мисля ,че е по-добър от Любенов ,но явно не му харесва да го събличат и да го бият .

Кой, Луков или Антонов?

Втория !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2017 16:24

zap_lv написа:
Red_Neck написа:

Кой, Луков или Антонов?

Втория !

На 31 е. Това му бе първи сезон в А група и започна сезона като резерва на Луков.
Днес м/у другото нашият Конов е подписал с Дунав... ;)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 12 юни 2017 16:24

Да направим равносметка. Освободени до сега- Минев, С. Александров, А. Александров, Лукин, Котадинов, Де Ноойер и Аниете. Пред освобождаване според слуховете са Йоргачевич, Адениджи, Нар, Сукуна и Огнянов. Евентуална продажба на Краев.
Привлечени са само трима- Буш, Мапуку и Любенов. Слухове за Горанов и Вутов. Несигурно е оставането на преотстъпените Орачев и Димитров. Отказалите няма да коментирам. Това не ви ли прилича на тотално безпаричие? Спас я кара съвсем тънко. Ако можеха да изгонят и Сандберг камък щеше да им падне от сърцето. Но пичът си е вързал здраво гащите. Ротацията на шест месеца говори за несигуност. За това качествени треньори и футболисти отказват на Левски в прав текст или по заобиколен начин. Не бива да се сърдим на този или онзи, че иска да стои далече от Герена. Потъването е бавно и сигурно. Но както са казали Илф и Петров чрез героя си Остап Бендер: "Спасението на давещите се е дело на самите давещи се." Аз виждам нещата така. След като положението е "Паре нема, действай!" събираме наши юноши и български играчи които имат желание да играят в Левски и обиграваме. Тази година колкото можем. Два мача в ЛЕ и да се задържим в първата шестица. Би трябвало младоците да пообгорят в битките до Коледа и на пролет да приличаме на отбор. До година Чавдар- Литекс пак няма да е са ЛЕ. Току виж вземем евроквота и се пробаме отново. Може и 4 мача да изиграем. Но ще сме изплатили голяма част от задълженията си. Ако заприличаме на отбор може и някой нов спонсор да излезе. И нещата постепенно, с много мъка, с кански труд ще си дойдат на мястото. Трябва да минем по този път. След като сме я докарали до тук. Алтернативата я знаем. Но не е за предпочитане.
Ще станат нещата. Само да имахме треньор.
Последна промяна от wilge на 12 юни 2017 16:28, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”