Ремонт на стадион Тича

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

bsz1916
Контакти:

Re: 1000000 от държавата за"Тича". Ще има ли ст.Тича нова визия?

Мнениеот bsz1916 » 11 юни 2017 17:17

Ти да не би да сравняваш твоя отбор с Берое . Хайде малко по- скромно . В последните 4 години имаме повече отличия отколкото вие за 40 . До преди 2 години бяхме единствения български отбор с положителен баланс в ЕКТ . А можеш да погледнеш и ВЕЧНАТА РАНГЛИСТА НА УЕФА , за спечелени отличия във всички бивши и настоящи официални турнири в Европа и да видиш кой български отбор е начело . --- Извинявам се на истинските привърженици на Черно море ако съм ги засегнал с написаното по - горе но трябваше да отговоря на този малоумник ( helemong ) .
Последна промяна от bsz1916 на 11 юни 2017 17:59, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2017 17:24

helemong написа:Greenpeak ако наистина си моряк и мислиш доброто на Черно Море ти пожелавам винаги да си усмихнат, щастлив и да се смееш. Ако си корпоративен платен антихимимпорт драскач ти пожелавам да страдаш и да плачеш след успехите на моряците на футболния терен.

Отборът не е собственост на Химимпорт от години :mrgreen: !!! За какъв Химимпорт въобще говориш?
Говори за една фирма с капитал от 100 лева :mrgreen: . Регистрирана при това 2015г.. С ясен собственик :oops: !

Коментирай снимките с отчета, нали съм бил неаргументиран!
Коментирай цифрите!

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 11 юни 2017 18:53

Дойдохме си на думата, но пак се набутваш и прозират целите ти против Черно Море. Аз знам кой реално е собственик на Черно Море. Наистина формално няма как Химимпорт да е собственик след като е публична компания листвана на БФБ с около 25% фрии флоут и тримесечни отчети към КФН. В този фрии флоут акционери сигурно са фенове на всички БГ и много чужди отбори. Няма как в тези отчети да запишат отчисления ..... лева за Черно Море, защото това ще е незаконно.
Когато обаче твоето приятелче спартаклийче Касиков на няколко пъти в материала си след Армада пише Химимпорт ти не проведе с него дискусия да му пишеш, че това са глупости и Армада нямат нищо общо с Химимпорт. Ти услужливо копираш линка тук с извадки от договора и гледаш сеир. ББ ти отговори и няма нужда аз да го правя. Черно Море печелят купи и затова им даваме 1 млн. за стадиона( както даваме на Дунав, ГО, Лудогорец...и др.). Защо не питаш твоя приятел Касиков как изпълни договора орела и къде изхарчиха 200000 лв отпуснати им от гражданите на Варна за Спартак. Спирам да досаждам и вече няма да пиша по темата. За мен Greenpeak целенасочено и нечистоплътно водиш кампания против собствениците на Черно Море. Всички които имат мнение различно от твоето обиждаш с *****, лизач... Нямам спомен някога да съм прочел нещо позитивно от теб за Черно Море. Напиши едно единствено хубаво нещо за да ме обориш. На новото Санди няма нужда да отговарям след като тръгнал да се сравнява с несравнимото.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 юни 2017 19:11

Отборът не е собственост на Армада от години!!! За каква Армада въобще говориш, helemong?

Дори нямаш идея кой ни е собственик в момента :mrgreen: !

Коментирай цифрите. НЕ БЯГАЙ ОТ КОМЕНТАР!!!
КОЛКО БЪЛГАРСКИ ОТБОРА ИМАТ "отписани" вземания за 8 550 000 лева :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: !!!!

Касиков съм го гладал в господарите, не го познавам :mrgreen: ! За какъв Касиков въобще ми говориш, ти наред ли си с главата!

Защо не коментираш, че Тича не е даден на концесия на ПФК Черно море АД, а е даден на бившите собственици от Армада. Защо те не са си изпълнили задълженията за 6 000 000 лв. инвестиции на Тича? Защо държавата да ти прави терен и осветление след като Армада са поели задължението да го правят по договор от 2012г.:mrgreen: ?

Черно море не е ТИМ, и няма да бъде ..., набии си го в главата!
Това че съм против мутрите не значи, че съм с/у любимият си отбир - Черно море!
Последна промяна от Iceberg на 12 юни 2017 13:49, променено общо 1 път.
Причина: т.1

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 юни 2017 09:51

В България задълженията по договорите с държавата / общината са само фиктивни. Виновни се търсят само по форумите ... Ако избобщо не поглеждащ стряскащите цифри, може да гледаш само играта. А там ясно се вижда, че отбора се "подтиска" от собствениците ни. Всяко добро представяне се "награждава" с разпродаване на играчите, взимане на откровенни бездарници всеки сезон, занемаряване на клубната база и пълно отблъскване на феновете. Примери за всяко от тези действия има колкото искаш ...
Едно е да обичаш Черно Море, друго е да си заравяш главата в калта на Тича !

Поради безхаберието на собствениците се налага пак същата тази държава да не си гледа договора, а да дава пари за нещо което трябваше отдавна да е готово ...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 юни 2017 10:23

Кролик, след това което си написал, влиза във форума платеният "фен" и под твоят коментар ти пише ледното :mrgreen: :oops: :
helemong написа:
Очевидно и занапред ще си останем стабилен и традиционен клуб. Неизменен участник в А група през този век или от 2000г насам сме само три отбора (ние, Левски и Славия), като към момента от трите Черно Море функционира най-добре. Разбирам те, че страдаш заради горното и целенасочено внушаваш и създаваш негативно отношение към собствениците, но статистиката не ти помага. Аз естествено искам още повече и постоянен възход за отбора, но ме е страх да не загубим дори това от вредните настроения, които създаваш. Отбора от Коритото, бургаските и други отбори трябва да са ни обеца на ухото.
Докато такива като теб сте критично малка група, Черно Море ще си остане стабилен клуб и фактор в БГ футбола. Ако станете доста повече от неколцината форумни "герои", вземете се прекалено на сериозно и намерите няколко "зелени легенди" и бомбаджии в агитката, може да тръгнем по пътя на сини и червени към небитието и създаване на нов клуб.

Кролик, до къде се докара :mrgreen: . Ти не си моряк, а явно си скрит плебей :mrgreen: ! Такива като теб са вредни за отбора!!!Срам :oops: :mrgreen:

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 12 юни 2017 14:31

greenpeak написа:Кролик, след това което си написал, влиза във форума платеният "фен" и под твоят коментар ти пише ледното :mrgreen: :oops: :
helemong написа:
Очевидно и занапред ще си останем стабилен и традиционен клуб. Неизменен участник в А група през този век или от 2000г насам сме само три отбора (ние, Левски и Славия), като към момента от трите Черно Море функционира най-добре. Разбирам те, че страдаш заради горното и целенасочено внушаваш и създаваш негативно отношение към собствениците, но статистиката не ти помага. Аз естествено искам още повече и постоянен възход за отбора, но ме е страх да не загубим дори това от вредните настроения, които създаваш. Отбора от Коритото, бургаските и други отбори трябва да са ни обеца на ухото.
Докато такива като теб сте критично малка група, Черно Море ще си остане стабилен клуб и фактор в БГ футбола. Ако станете доста повече от неколцината форумни "герои", вземете се прекалено на сериозно и намерите няколко "зелени легенди" и бомбаджии в агитката, може да тръгнем по пътя на сини и червени към небитието и създаване на нов клуб.

Кролик, до къде се докара :mrgreen: . Ти не си моряк, а явно си скрит плебей :mrgreen: ! Такива като теб са вредни за отбора!!!Срам :oops: :mrgreen:

Трябва да си сляп да не виждаш, че Клуба се управлява колкото да се отбива номера и най-вече заради стойността на имотите. helemong, а и много други в този форум, са прави обаче, че нямаме никаква алтернатива и че всичките си по значими постижения сме постигали и благодарение на ТИМ !
Въпроса е къде е златната среда ? С колове и бухалки да скачаме срещу ТИМ или тихичко да си мрънкаме, че може и по-добре ?!? А, де !
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 12 юни 2017 15:30

Троблемът на helemong и още няколко, са такива като теб и мен :mrgreen: .
Феновете на моряците не са амеби и чехълчета, и тези клакьорки на ТИМ трябва да го проумеят.
Клубът е вече заробен, и изход от тази ситуация няма.
Аз лично нищо позитивно не чакам с тези мръсници начело на клуба.
Статии като тази на въпросният Касиков им бъркат отзад, и явно е, че се дразнят.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 12 юни 2017 23:12

greenpeak » 12 юни 2017 14:30
Феновете на моряците не са амеби и чехълчета, и тези клакьорки на ТИМ трябва да го проумеят.
Статии като тази на въпросният Касиков им бъркат отзад, и явно е, че се дразнят.

Какъв проблем си ми и защо се вземаш толкова на сериозно. Аз съм щастлив, позитивен и успял човек. Ти си ми прекалено посредствен комплексар, самовлюбен в тезите си, нетърпящ чуждо мнение и говорещ като последна инстанция. Не клубът, а мозъка ти е тотално заробен и обсебен от фиксидеи. Явно писането в този форум осмисля живота ти и те прави значим защото те четат петдесетина човека. Изглеждаш ми доста болнав човек, но не се отчайвай толкова, изход винаги се намира. От медици съм чувал, че здравословните проблеми са от нередовно пиене и секс. Като не си съгласен с мненията ми приеми поне един съвет. Пий едно питие и докосни женско тяло в следващите дни. Дано господ да те пази от зли помисли и "мръсниците".

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 13 юни 2017 06:13

helemong написа:
greenpeak » 12 юни 2017 14:30

Какъв проблем си ми и защо се вземаш толкова на сериозно. Аз съм щастлив, позитивен и успял човек. Ти си ми прекалено посредствен комплексар, самовлюбен в тезите си, нетърпящ чуждо мнение и говорещ като последна инстанция. Не клубът, а мозъка ти е тотално заробен и обсебен от фиксидеи. Явно писането в този форум осмисля живота ти и те прави значим защото те четат петдесетина човека. Изглеждаш ми доста болнав човек, но не се отчайвай толкова, изход винаги се намира. От медици съм чувал, че здравословните проблеми са от нередовно пиене и секс. Като не си съгласен с мненията ми приеми поне един съвет. Пий едно питие и докосни женско тяло в следващите дни. Дано господ да те пази от зли помисли и "мръсниците".

Често срещано явление е хора имащи нужда от медицинска помощ да предлагат такава на другите . При helemong необходимостта от СПЕЦИАЛИЗИРАНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ е очевидна . Незначителните и посредствени хора обикновено са и с високо мнение за себе си , а при психично болните и малоумните , това е задължително .

Върни се в “Черно море”