Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

petko.h.markov
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот petko.h.markov » 12 юни 2017 08:33

GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Не знам защо се занимавате с глупости,8 000 000 и ПФК ЦСКА е в ръцете на феновете.Възроден по най-чистия и честен начин.И ние можеше да постъпим като Дунав Русе,но избрахме пътя на честа!Така и трябва - ние сме ЦСКА!

Синдик Дора Милева хвърли яснота кога фирмата "Ред Енимълс" ще трябва да плати парите за спечелената емблема на фалиралото автентично дружество ПФК ЦСКА АД.

"Сметката ще бъде готова до края на месеца. Напълно възможно е това да се случи в този срок. Дотогава няма как парите да бъдат преведени. Най-големият процент ще отиде към кредиторите на първи ред, те са обезпечени и имат привилегия (б.а. - НАП и Инвестбанк). Няма как всички кредитори да бъдат удовлетворени. Не може да се случи. Как да покрием 25 милиона с 8? Не е възможно, иначе с най-голямо удоволствие бих го направила. Така че ще има и неудовлетворени кредитори, както и частично удовлетворени", коментира Милева пред "Тема Спорт".

Така и не разбрах,защо използват термина "задатък".По-точният според мен е "гаранция за участие в търга"
Парите са преведени по сметката на съда.Някои тук изчисляват като 2% от 8млн.лв,че вече са платени.По тази
логика другите отиват на 5-6%.платени.Не може с 8млн.лв да твърдиш,че си купил клуб,който има 25млн.лв
задължения.

Има съд и оценители,те продават и определят цената на клуба.В крайна сметка ГГ даде 5 пъти по-голяма цена от исканата.Не знам защо се правите на ударени.Ти нали през цялото време твърдеше,че имаш фирма?Е,теглил си заем от банка,не може да го обслужваш и тя ти взима фирмата.Продава я на търг и ти я печелиш с оферта 5 пъти по-голяма от исканата и продължаваш напред.Обаче идват конкурентите ти и ти разправят,че ти не може да твърдиш,че тази фирма която си купил е твоя и да я възраждаш,защото при фалит е имала по-големи задължения от цената за която си я купил от кредиторите ,които са ти я взели и я продават защото не можеш да си обслужваш кредита.
Както казах - ПФК ЦСКА ,8 000 000 и клуба е в ръцете на феновете!Чест!

Разрешаваш ли,твоето умотворение да го принтирам,сложа в рамка и окача на стената в офиса си?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юни 2017 08:46

petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:
petko.h.markov написа:
GOLEADOR написа:Не знам защо се занимавате с глупости,8 000 000 и ПФК ЦСКА е в ръцете на феновете.Възроден по най-чистия и честен начин.И ние можеше да постъпим като Дунав Русе,но избрахме пътя на честа!Така и трябва - ние сме ЦСКА!

Синдик Дора Милева хвърли яснота кога фирмата "Ред Енимълс" ще трябва да плати парите за спечелената емблема на фалиралото автентично дружество ПФК ЦСКА АД.

"Сметката ще бъде готова до края на месеца. Напълно възможно е това да се случи в този срок. Дотогава няма как парите да бъдат преведени. Най-големият процент ще отиде към кредиторите на първи ред, те са обезпечени и имат привилегия (б.а. - НАП и Инвестбанк). Няма как всички кредитори да бъдат удовлетворени. Не може да се случи. Как да покрием 25 милиона с 8? Не е възможно, иначе с най-голямо удоволствие бих го направила. Така че ще има и неудовлетворени кредитори, както и частично удовлетворени", коментира Милева пред "Тема Спорт".

Така и не разбрах,защо използват термина "задатък".По-точният според мен е "гаранция за участие в търга"
Парите са преведени по сметката на съда.Някои тук изчисляват като 2% от 8млн.лв,че вече са платени.По тази
логика другите отиват на 5-6%.платени.Не може с 8млн.лв да твърдиш,че си купил клуб,който има 25млн.лв
задължения.

Има съд и оценители,те продават и определят цената на клуба.В крайна сметка ГГ даде 5 пъти по-голяма цена от исканата.Не знам защо се правите на ударени.Ти нали през цялото време твърдеше,че имаш фирма?Е,теглил си заем от банка,не може да го обслужваш и тя ти взима фирмата.Продава я на търг и ти я печелиш с оферта 5 пъти по-голяма от исканата и продължаваш напред.Обаче идват конкурентите ти и ти разправят,че ти не може да твърдиш,че тази фирма която си купил е твоя и да я възраждаш,защото при фалит е имала по-големи задължения от цената за която си я купил от кредиторите ,които са ти я взели и я продават защото не можеш да си обслужваш кредита.
Както казах - ПФК ЦСКА ,8 000 000 и клуба е в ръцете на феновете!Чест!

Разрешаваш ли,твоето умотворение да го принтирам,сложа в рамка и окача на стената в офиса си?

Естествено (ако имаш офис)!
Иначе нещо по същество има ли да кажеш?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 12 юни 2017 08:48

icko65 написа:
Teo написа:ФИФА и УЕФА: Правоприемника на ПФК ЦСКА АД е ПФК ЦСКА ЕАД и не подлежи на абсолютно никакъв коментар!

ПП Хвърлям ви малко хлебец да клъвнете за това, което ще се случи!
Лека нощ и приятни сънища! :lol:

Ако това се случи ще е поредната удурма в едногодишната ви история .

Това ще се случи до края на годината... за базите няма да имаме никакъв проблем, докато емблемата беше проблемна заради "комплексарски фирми по почистване и лепене на тапети" под шапката на Делиорманския Паша. Наистина последното парче от пъзела ЦСКА ще бъде наредено и всичко приключва веднъж завинаги за 70 години ЦСКА!

ПП Кратно, точно и ясно... отчаяните действия на турската олигархия ще са повече от забавни! Ще се удрят като вълни в скали! :lol:
Да тръгнеш срещу публиката на ЦСКА и Гриша Ганчев е равно на собственоръчно самоубийство!

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 12 юни 2017 08:58

PFC Litex написа:Нямам идея, за сега има един нов футболен клуб и нищо повече, това че червени фенове си го припознават за техния отбор си е тяхно право на избор,

baraba ако искаш подкрепяй си и Левски бре, кой те спира ако ги облекат в червени фланелки и се преместят на армията?

Ако бях фен на Левски щях да ги подкрепям , дори и жълтозелени фланелки да облекат и да се преместят на Овча купел ;) Но аз съм фен на ЦСКА и си подкрепям МОЯ отбор не някой друг , тази мантра , че някой бил преместил друг отбор на Армията я разказвай на някой друг ;) Не веднъж съм напомнял , че към 200 футболисти на ЦСКА се присъедниниха около 55 от Литекс (15 в мъжкия отбор и 40 в ДЮШ) , няма начин някой да ме убеди , че Литекс се е преместил на Армията , за мен по-скоро тези футболисти подсилиха ЦСКА и дадоха възможност по-скоро да се преодолее кризата в ЦСКА и особено в мъжкия отбор (както се видя и на практика в последствие) !!!А когато ножът е опрял до кокала , човек е готов да приеме всякаква помощ ;) А такива , като теб явно са хора без любов в душата си и не могат да си намерят пътя в живота и за това очите им са вперени все в .... другите ;) Пожелавам ти и на теб някога да се усмихне щастието да заобичаш някой футболен отбор така , че да си готов да го последваш и накрай света :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 12 юни 2017 09:15

baraba написа:
PFC Litex написа:Нямам идея, за сега има един нов футболен клуб и нищо повече, това че червени фенове си го припознават за техния отбор си е тяхно право на избор,

baraba ако искаш подкрепяй си и Левски бре, кой те спира ако ги облекат в червени фланелки и се преместят на армията?

Ако бях фен на Левски щях да ги подкрепям , дори и жълтозелени фланелки да облекат и да се преместят на Овча купел ;) Но аз съм фен на ЦСКА и си подкрепям МОЯ отбор не някой друг , тази мантра , че някой бил преместил друг отбор на Армията я разказвай на някой друг ;) Не веднъж съм напомнял , че към 200 футболисти на ЦСКА се присъедниниха около 55 от Литекс (15 в мъжкия отбор и 40 в ДЮШ) , няма начин някой да ме убеди , че Литекс се е преместил на Армията , за мен по-скоро тези футболисти подсилиха ЦСКА и дадоха възможност по-скоро да се преодолее кризата в ЦСКА и особено в мъжкия отбор (както се видя и на практика в последствие) !!!А когато ножът е опрял до кокала , човек е готов да приеме всякаква помощ ;) А такива , като теб явно са хора без любов в душата си и не могат да си намерят пътя в живота и за това очите им са вперени все в .... другите ;) Пожелавам ти и на теб някога да се усмихне щастието да заобичаш някой футболен отбор така , че да си готов да го последваш и накрай света :idea:

[offtopic]Добро утро и успешен работен ден :lol:[/offtopic]
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 12 юни 2017 09:42

Днес започваме подготовката.

От 17 до 25 отборът ще се готви в Австрия.
По програма трябва да изиграем 3 контроли там.
Да пожелаем ползотворна подготовка на момчетата.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 12 юни 2017 10:38

icko65 написа:
Mitata написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:

Защо да не го припознаем? Повечето елементи в този клуб идват от страна на фалиралото дружество. Само един ЕИК не е достатъчен да наклонят везните в обратна посока.

Дано да се четеш, какво пишеш.

Сори, но не съм единственият, който прие ЦСКА-София за наследник на фалиралото дружество, като мен мисли огромното мнозинство цесекари. Мотивите съм описвал тук безброй пъти. Накратко ще повторя - в ЦСКА-София има много повече от ПФК ЦСКА АД, отколкото от Литекс и Чавдар.

Идея си нямате колко сте жалки..Наследници били на фалиралото д.во!?!!?Нали АД-то нямаше значение а клубът е важен?И като сте си същия клуб кво наследство от дружество дирите бре?

Форумът е място за изразяване на мнение,а не за раздаване на обидни квалификации!
"Викането" във форума е забранено,тъй като шумът смущава хората на другите маси!Моля по тихо.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 12 юни 2017 10:45

delqnski47 написа:
icko65 написа:
Mitata написа:
PFC Litex написа:
Mitata написа:

Защо да не го припознаем? Повечето елементи в този клуб идват от страна на фалиралото дружество. Само един ЕИК не е достатъчен да наклонят везните в обратна посока.

Дано да се четеш, какво пишеш.

Сори, но не съм единственият, който прие ЦСКА-София за наследник на фалиралото дружество, като мен мисли огромното мнозинство цесекари. Мотивите съм описвал тук безброй пъти. Накратко ще повторя - в ЦСКА-София има много повече от ПФК ЦСКА АД, отколкото от Литекс и Чавдар.

Идея си нямате колко сте жалки..Наследници били на фалиралото д.во!?!!?Нали АД-то нямаше значение а клубът е важен?И като сте си същия клуб кво наследство от дружество дирите бре?

Форумът е място за изразяване на мнение,а не за раздаване на обидни квалификации!
"Викането" във форума е забранено,тъй като шумът смущава хората на другите маси!Моля по тихо.

Няма проблем....Само ми посочи обидните квалификации..моля!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 юни 2017 10:58

Домусчиев подкрепя ЦСКА 1948,за да ви разедини,отслаби и Лудогорец без проблеми стане шампион.Другите клубове
по същите причини не ви искат силни.Сега и УЕФА ви спира от ЕКТ, за да предпази големите клубове от "убиеца
на еврошампиони"
Не се учудвайте,че всички ви се смеят.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 12 юни 2017 12:00

Обаче какви долни манипулатори има в тоя форум ,смесва една истина с лъжа и всички трябва да му се вържем.Същия човечец когато го питаш нещо конкретно срещу което е скочил без аргументи , почва да върти гъза и да се крие зад чужди мисли или да отклонява темата по най-различен начин за да не ти отговори.То няма и как да е друго яче.Като не може да те обори ходовете му винаги са едни и същи.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”