GOLEADOR написа:petko.h.markov написа:GOLEADOR написа:Не знам защо се занимавате с глупости,8 000 000 и ПФК ЦСКА е в ръцете на феновете.Възроден по най-чистия и честен начин.И ние можеше да постъпим като Дунав Русе,но избрахме пътя на честа!Така и трябва - ние сме ЦСКА!
Синдик Дора Милева хвърли яснота кога фирмата "Ред Енимълс" ще трябва да плати парите за спечелената емблема на фалиралото автентично дружество ПФК ЦСКА АД.
"Сметката ще бъде готова до края на месеца. Напълно възможно е това да се случи в този срок. Дотогава няма как парите да бъдат преведени. Най-големият процент ще отиде към кредиторите на първи ред, те са обезпечени и имат привилегия (б.а. - НАП и Инвестбанк). Няма как всички кредитори да бъдат удовлетворени. Не може да се случи. Как да покрием 25 милиона с 8? Не е възможно, иначе с най-голямо удоволствие бих го направила. Така че ще има и неудовлетворени кредитори, както и частично удовлетворени", коментира Милева пред "Тема Спорт".
Така и не разбрах,защо използват термина "задатък".По-точният според мен е "гаранция за участие в търга"
Парите са преведени по сметката на съда.Някои тук изчисляват като 2% от 8млн.лв,че вече са платени.По тази
логика другите отиват на 5-6%.платени.Не може с 8млн.лв да твърдиш,че си купил клуб,който има 25млн.лв
задължения.
Има съд и оценители,те продават и определят цената на клуба.В крайна сметка ГГ даде 5 пъти по-голяма цена от исканата.Не знам защо се правите на ударени.Ти нали през цялото време твърдеше,че имаш фирма?Е,теглил си заем от банка,не може да го обслужваш и тя ти взима фирмата.Продава я на търг и ти я печелиш с оферта 5 пъти по-голяма от исканата и продължаваш напред.Обаче идват конкурентите ти и ти разправят,че ти не може да твърдиш,че тази фирма която си купил е твоя и да я възраждаш,защото при фалит е имала по-големи задължения от цената за която си я купил от кредиторите ,които са ти я взели и я продават защото не можеш да си обслужваш кредита.
Както казах - ПФК ЦСКА ,8 000 000 и клуба е в ръцете на феновете!Чест!
Разрешаваш ли,твоето умотворение да го принтирам,сложа в рамка и окача на стената в офиса си?