Своеобразен протест срещу мобилен оператор проведе млад разградчанин, на когото се налага да плати сметка към мобилен оператор от 540 лева.
22-годишният Богослов Стоянов бил съкратен от работа и 2 месеца не плащал сметката си за GSM, като по договора с мобилния му оператор, месечните му сметки били по 22 лева.
Когато си намерил работа и на третия месец отишъл в офиса на мобилния оператор, бил неприятно изненадан от сметка на стойност 540 лв, пише Дарик.
Според служителите на телекома в договорите, които клиентите им подписват, се предвижда при първо неплащане на сметка да се спират изходящите повиквания, при второ – входящите, а при трето са начисляват като неустойки всички предвидени плащания по договора. В случая на Богослов Стоянов той имал и закупен телефон, като по тази причина общата сума на сметката му е скочила така драстично.
Младежът плати част от натрупаната сметка с жълти стотинки и изсипа пред служителите на мобилния оператор три торбички, като в едната имаше 589 монети по 1 стотинка, във втората – 588 по 2 стотинки, а в третата – 247 по 5 стотинки.
Преброяването им отне 30 минути.
Богослов има намерение да продължи да събира стотинки и за останалата част от неплатената си сметка.
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спам тема vol.2
- trokadero_
- Контакти:
Red_Neck написа:Мисля да полея на обяд деня на майстора със Столично вайс и.... кой откъде е

Файлове от компютъра още ли не могат да се качват?
Здравейте софианци!
Вчера пак сте си врътнали парадче.
- modor
- Контакти:
NOMER14 написа:Здравейте софианци!

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Ехааа, открих тема, ккоято е по-интересна от стенограмата за КТБ (не, че съм я чел). Сега разбирам защо я пуснаха, за да прикрият тези събития
Толкова дълго се чудех какво крият от нас и защо е този пушек
Пуснах в търсене помияра и разбрах, че на доста хора сте давали банове, мислейки, че съм аз в това число и на бившия ми комшия. Между другото не съм пускал тема: "картаго е мазен плужек", защото така формулирано нося наказателна отговорност. Помияра би написал: "дали картаго не е мазен плужек".
Извинявам се на всички модератори, които са ми трили темите, когато ги пусках по 50 една след друга. Мислех, че натоварвам форевъра с работа.
Така и не разбрахте, че виалито беше пускал политически теми с моя ник и още един нехранимайко ми ползваше ника, за да ви храни.

Пуснах в търсене помияра и разбрах, че на доста хора сте давали банове, мислейки, че съм аз в това число и на бившия ми комшия. Между другото не съм пускал тема: "картаго е мазен плужек", защото така формулирано нося наказателна отговорност. Помияра би написал: "дали картаго не е мазен плужек".
Извинявам се на всички модератори, които са ми трили темите, когато ги пусках по 50 една след друга. Мислех, че натоварвам форевъра с работа.
Така и не разбрахте, че виалито беше пускал политически теми с моя ник и още един нехранимайко ми ползваше ника, за да ви храни.
Някой знае ли програма за писане с по-изчанчани букви? Ако може да ми прати линк, ако знае.
Почна се с минижупския тормоз, деа 

- JackPackage
- Контакти:
Groucho написа:Почна се с минижупския тормоз, деа
Мани...и с тия летните роклички и късите панталонки тип коланче....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
JackPackage написа:Мани...и с тия летните роклички и късите панталонки тип коланче....
Тежко ще е в следващите два-три месеца, но ша са борим.