Подготовка,контроли,трансфери и спекулации
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Подготовка,контроли,трансфери и спекулации
Съперниците в първите 3 контроли вече са известни.На 16 юни Берое играе с Дунав в Стара Загора.На лагера в Банско на 23 юни е контролата със Славия а на 26 юни с Черно море.За последния лагер който ще е в Бояна съперниците тепърва ще се уточняват.
- August Burns Red
bsz1916 написа:Вчерашното представяне на отбора не ни дава никакъв повод за оптимизъм ( нямам в предвид треньорския щаб , а селекцията ) . Дано в следващите дни нещата се променят , защото ни трябват поне 5 - 6 и то качествени нови попълнения . И то без да броим , че има още толкова , които са в отбора , но мястото им не е там .
Почански да си хваща пътя !!Кон без глава. Охене остава кохей като остава. Райнов ми харесва се подобри. Почти всичко лошо бе изгонено. Сега сашо е важно да взема поне 3-4 чужденци, иска ми се нападателите да са поне 2-3 чужденца и 1 българин !! Защитниците чужденци поне 2-ма, и халфовете смесено българи-чужденци халфове крила там 3 човека . Толкова 7-8 човека трябва давземем да не кажа 10.Защото изгонихме сигурно над 12 човека. Да видим какво ще стане какви играчи ще вземе до другия петък поне още 1-2 трябва да вземе сашо томаш. Да имаме нападател за 1-вата контрола !! За Селекцията не чух ще има ли играчи на проби няма ли да има?? камен хаджиев е висок доста 1.88. Този сезон можепоне РЪСТОВЕ ДА СМЕ МЪРКУЧИ,РАЙНОВ Е ВИСОК,ХАДЖИЕВ И ТОЙ,ДИНКОВ ГОРЕ ДОЛУ тенев и той веско ТОЙ ще е капитан 2-ри капитан ще е динков !.
Според публикация в ТОП СПОРТ от днес , желаните от Томаш футболисти са : Венци Христов и Радни Онуока от Нефтохимик и Милен Желев от Локомотив ГО .
- August Burns Red
bsz1916 написа:Според публикация в ТОП СПОРТ от днес , желаните от Томаш футболисти са : Венци Христов и Радни Онуока от Нефтохимик и Милен Желев от Локомотив ГО .
За Венцислав Христов знаем той от вторник е в стара загора с мерцедеса Знаем.!!Ранди той в нафтата добре играеше в берое по хубу ще играе. Само с тези няма да стане ОЩЕ още нападатели ТОМАШ ДАВАЙ класа искаме търсим. !!! Венци е добър искам отново да напори мрежата на УЕФСКИ И ЛИТЕКС ЕТРОПОЛЕ. !!
August Burns Red написа:bsz1916 написа:Според публикация в ТОП СПОРТ от днес , желаните от Томаш футболисти са : Венци Христов и Радни Онуока от Нефтохимик и Милен Желев от Локомотив ГО .
За Венцислав Христов знаем той от вторник е в стара загора с мерцедеса Знаем.!!Ранди той в нафтата добре играеше в берое по хубу ще играе. Само с тези няма да стане ОЩЕ още нападатели ТОМАШ ДАВАЙ класа искаме търсим. !!! Венци е добър искам отново да напори мрежата на УЕФСКИ И ЛИТЕКС ЕТРОПОЛЕ. !!
Дървенци Христов го знаем

Футболните качества на Венци Христов са безспорни и не се нуждаят от коментар . Мен повече ме притесняват контузиите му през последния сезон и някои черти на характера му . Надявам се Томаш да пипа със здрава ръка подобно на Хубчев , защото Феро беше прекалено мек и някои футболисти му се качиха на главата .
bsz1916 написа:Футболните качества на Венци Христов са безспорни и не се нуждаят от коментар . Мен повече ме притесняват контузиите му през последния сезон и някои черти на характера му . Надявам се Томаш да пипа със здрава ръка подобно на Хубчев , защото Феро беше прекалено мек и някои футболисти му се качиха на главата .
За какви футболни качества може да говорим при този футболен инвалид

sandi74 написа:bsz1916 написа:Футболните качества на Венци Христов са безспорни и не се нуждаят от коментар . Мен повече ме притесняват контузиите му през последния сезон и някои черти на характера му . Надявам се Томаш да пипа със здрава ръка подобно на Хубчев , защото Феро беше прекалено мек и някои футболисти му се качиха на главата .
За какви футболни качества може да говорим при този футболен инвалид![]()
Eдинствено в Берое този неудачник приличаше горе-долу на футболист
![]()
навсякъде другаде където е играл е станал за смях и са го изгонили поради некадърност и бездарие
![]()
Примери колкото щеш-Черноморец,Нафтата,Левски,Албания,Хърватска-все неоспорими факти.Иначе наистина Томаш трябва да пипа със здрава ръка и да мачка здраво във съблекалнята,ако се налага да раздава юмруци и шутове и да има избити зъби на тая мръсна и разлигавена сган
![]()
По - важно е как е играл в Берое , и най вече как ще се справи сега . Мапуку също се е провалял навсякъде другаде , но последният му сезон при нас беше доста добър . Все пак вероятно този спор е излишен , защото едва ли ще можем да преборим конкуренцията за Венци Христов . Информацията е само че е желан от Томаш , но той е желан на още доста места , а и сам каза че желанието му е да играе в чужбина . Между другото в Левски , докато треньор им беше Стойчо Стоев им беше голмайстор и най - добрият им нападател .
bsz1916 написа:sandi74 написа:bsz1916 написа:Футболните качества на Венци Христов са безспорни и не се нуждаят от коментар . Мен повече ме притесняват контузиите му през последния сезон и някои черти на характера му . Надявам се Томаш да пипа със здрава ръка подобно на Хубчев , защото Феро беше прекалено мек и някои футболисти му се качиха на главата .
За какви футболни качества може да говорим при този футболен инвалид![]()
Eдинствено в Берое този неудачник приличаше горе-долу на футболист
![]()
навсякъде другаде където е играл е станал за смях и са го изгонили поради некадърност и бездарие
![]()
Примери колкото щеш-Черноморец,Нафтата,Левски,Албания,Хърватска-все неоспорими факти.Иначе наистина Томаш трябва да пипа със здрава ръка и да мачка здраво във съблекалнята,ако се налага да раздава юмруци и шутове и да има избити зъби на тая мръсна и разлигавена сган
![]()
По - важно е как е играл в Берое , и най вече как ще се справи сега . Мапуку също се е провалял тотално навсякъде другаде , но последният му сезон при нас беше доста добър . Все пак вероятно този спор е излишен , защото едва ли ще можем да преборим конкуренцията за Венци Христов . Информацията е само че е желан от Томаш , но той е желан на още доста места , а и сам каза че желанието му е да играе в чужбина . Между другото в Левски , докато треньор им беше Стойчо Стоев им беше голмайстор и най - добрият им нападател . По лошото е че между спряганите за селекция имена , засега не се вижда някой друг , който да вдигне нивото . Дано привлечем някой по - качествен чужденец , макар че и от там идват доста ментета . Остава ни да се надяваме че Томаш , подобно на Хубчев ще успее да направи отбор без кой знае какви футболисти .
- August Burns Red
Ще видим венжи менци кои какъв тая седмица ще разберем !!
НИкаква активност на пазара не че има чак толкова качествено ама поне малко движение да има ...
Честно казано от контролата харесаха ми някой неща през 2-рото полувреме хвърлиха се да печелят мача и почти го бяха спечелили !! е да селекция ще трябва непримерно с нови 7-8 човека и нещата ще станат !!
НИкаква активност на пазара не че има чак толкова качествено ама поне малко движение да има ...
Честно казано от контролата харесаха ми някой неща през 2-рото полувреме хвърлиха се да печелят мача и почти го бяха спечелили !! е да селекция ще трябва непримерно с нови 7-8 човека и нещата ще станат !!