Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
анто маина

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот анто маина » 09 юни 2017 18:24

Serafim написа:Според мен Жадното гони всички, които са му навъпреки. Както казах, смятам, че много от футболистите му нямат доверие. Естествено,че не може да изгони някои,като Роман, Бирария и туй то... Прави последен опит, да вкара нови лица, за да има авторитет пред тях. Лошото е че така пак подлива вода и се гради нов отбор, вместо да се НАДГРАЖДА, като оставят Сашовците, Тунде, Огнянов...

А тоя Боримиров ще излезе по—голям мишок и от Гонзо...

Няма причина феновете да са ок с това и да не скандират оставка постоянно. Даже в случая и т.нар ”организирани”

Ама не скандирате бе,нито стещу Боримиров,нито стещу Русев.Само с Верея малко срещу Митов ,значи сте доволни.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 юни 2017 22:24

Не искам да се заяждам само да Ви чуя мнението ,работят ли за българския футбол Боримиров и Митов след като оставиха близо два месеца основен футболист за националния отбор като Г.Костадинов да не играе футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 09 юни 2017 22:36

peliforewer написа:Не искам да се заяждам само да Ви чуя мнението ,работят ли за българския футбол Боримиров и Митов след като оставиха близо два месеца основен футболист за националния отбор като Г.Костадинов да не играе футбол.

След като Костадинов и другите от карето играха изключително слабо сякаш са сърдити на отбора почти всеки "специалист" каза ,че Наско Сираков такива като Костадинов би ги пратил да гледат видео по цял ден ,докато не подпишат,както направи на времето с Илиян Стоянов . Проблема беше ,че още миналото лято не им подновиха договора .Одобрявам ,че махнаха карето ,но лошото беше ,че нямат достоини заместници на този етап .

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 09 юни 2017 22:41

peliforewer написа:Не искам да се заяждам само да Ви чуя мнението ,работят ли за българския футбол Боримиров и Митов след като оставиха близо два месеца основен футболист за националния отбор като Г.Костадинов да не играе футбол.

Въпросът е какво прави този играч в националния и то като титуляр при положение, че не е играл близо два месеца? На мен ми мирише на мениджърски игрички. Явно заради това повече от половината спънати коне са на терена.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 юни 2017 22:49

koisa написа:

Въпросът е какво прави този играч в националния и то като титуляр при положение, че не е играл близо два месеца? На мен ми мирише на мениджърски игрички. Явно заради това повече от половината спънати коне са на терена.

Всеки треньор си има виждания за играта и определени футболисти които според него са подходящи за реализацията на вижданията му,след като този отбор победи Холандия с 2-0 защо трябва да се правят промени,даже съм на мнение че Славчев щеше да е много по-полезен от Дяков.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

way
Контакти:

Мнениеот way » 09 юни 2017 23:01

Като гледам Беларус - България и Левски - Верея ми се струва като финал на ШЛ

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 юни 2017 23:03

peliforewer написа:
koisa написа:

Всеки треньор си има виждания за играта и определени футболисти които според него са подходящи за реализацията на вижданията му,след като този отбор победи Холандия с 2-0 защо трябва да се правят промени,даже съм на мнение че Славчев щеше да е много по-полезен от Дяков.

Треньорът на младежкия отбор може да има "виждания" или бълнувания, или халюцинации за Кабов, Боримиров, Найденов, Иванов...
Това значи ли, че трябва да са твърди титуляри??? Щото иначе, според теб Левски не работел за благото на българския футбол???
По-тъп въпрос не бях чел скоро.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 10 юни 2017 00:05

blue avalanche написа:
peliforewer написа:
koisa написа:

Треньорът на младежкия отбор може да има "виждания" или бълнувания, или халюцинации за Кабов, Боримиров, Найденов, Иванов...
Това значи ли, че трябва да са твърди титуляри??? Щото иначе, според теб Левски не работел за благото на българския футбол???
По-тъп въпрос не бях чел скоро.

Щом като Левски са Митов и Боримиров добре,даже много добре за тези които не сме от Левски.За такива като теб естествено че въпроса ще е тъп,извинявай ама да извадиш от отбора си четирима основни играчи само заради това че не желаят да подпишат нов договор с клуба е решение против Левски,не били мотивирани,ако един треньор не може да си мотивира футболистите жалко за него.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 юни 2017 00:52

peliforewer написа:Щом като Левски са Митов и Боримиров добре,даже много добре за тези които не сме от Левски.За такива като теб естествено че въпроса ще е тъп,извинявай ама да извадиш от отбора си четирима основни играчи само заради това че не желаят да подпишат нов договор с клуба е решение против Левски,не били мотивирани,ако един треньор не може да си мотивира футболистите жалко за него.

С какво да ги мотивира? С юмруци?? Както казва една поговорка:
"МОжеш да закараш камилата до реката, но не можеш да я накараш да пие вода!" ;)
Ако някой е решил, че НЯМА да играе в Левски НИЩО не може да го мотивира!
С тях на терена можеше и да спечелим някоя и друга точка. Но, така или иначе, през лятото щяха да си тръгнат. И тогава ли тепърва щяхме да изпробваме заместници???? :mrgreen:

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 юни 2017 05:37

Red_Neck написа:
korteneca написа:Декларациите не спират. :oops:

https://topsport.bg/levski/nov-den-nova ... skari.html

.. и стават все по-дълги и обстоятелствени :)
Почвам да се съмнява, че тия двамата са под прикритие във форума - Живко и Методито :)

Пожелавам Ви приятно и свободно съмняване!
"Тия двамата" врагове с партиен билет ли са или агенти на вражески служби, вклинени в стройните редици на форума с цел унищожаване на свободния дух и свободното слово?
Ще предложите ли конкретни мерки против съмнителните?

Върни се в “Левски”