Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот groti » 08 юни 2017 20:29

blue avalanche написа:
groti написа:
blue avalanche написа:Ал Ал да си тръгва. И без това играе слабо в последните мачове. В центъра на защитата имаме Пиргов, Яблонски, Д.Иванов...
Не знам с кого ще заменим Сашо.
Правя уговорката, че това са само журналистически лакърдии.

Д.Иванов колко време го виждаш преди да се счупи отново? С 2ма централни сме безнадежден случай. Да не говорим, че и шведчето ще го разкарат май. За мен Ал. Ал (както го наричаш) е прилична резерва на фона на опциите..които нямаме :))

Ал Ал го наричам, за да се отличава от другия. :lol:
Ако смятаме, че Деян отново ще се "счупи", да му късаме договора и ...по живо - по здраво. Правилно ли съм разбрал?

Разбрах защо го наричаш така :) Не си ме разбрал съвсем правилно. Много харесвам Деян и съм на мнението, че трябва да го налагаме, но не можем да разчитаме само на него да покрива защитата. Млад е, претърпя поредица от контузии и има шанс никога да не успее да се възстанови напълно. Не е първия, няма да бъде и последния ако недайси боже се случи. Трябва да се действа много бавно при него. Не трябва да го хвърляме в тежки мачове веднага, защото ще го приключим. При евентуална контузия на един от защитниците ни и наказание на другия какво правим? Трябва да имаме 2ма централни защитника винаги готови за игра. Не трябва да забравяме и евентуалните проблеми на Яблонски с правосъдието. Мисля че твърде лесно се отказваме от един сравнително приличен защитник. Е, ако смятахме да оставим Сандберг (който според мен има потенциал) или бяхме задържали Сърджан да..
110 години любов!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 08 юни 2017 20:43

Хайде връщайте Божи86 - сигурно чака с нетърпение ;) :mrgreen:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 юни 2017 20:47

trokadero_ написа:Хайде връщайте Божи86 - сигурно чака с нетърпение ;) :mrgreen:

Само след като се върнеш към фенството на Черноморец.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Мнениеот trokadero_ » 08 юни 2017 21:05

rhaegar написа:
trokadero_ написа:Хайде връщайте Божи86 - сигурно чака с нетърпение ;) :mrgreen:

Само след като се върнеш към фенството на Черноморец.

Веднага ;) ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2017 21:06

groti написа:
blue avalanche написа:
groti написа:
blue avalanche написа:Ал Ал да си тръгва. И без това играе слабо в последните мачове. В центъра на защитата имаме Пиргов, Яблонски, Д.Иванов...
Не знам с кого ще заменим Сашо.
Правя уговорката, че това са само журналистически лакърдии.

Д.Иванов колко време го виждаш преди да се счупи отново? С 2ма централни сме безнадежден случай. Да не говорим, че и шведчето ще го разкарат май. За мен Ал. Ал (както го наричаш) е прилична резерва на фона на опциите..които нямаме :))

Ал Ал го наричам, за да се отличава от другия. :lol:
Ако смятаме, че Деян отново ще се "счупи", да му късаме договора и ...по живо - по здраво. Правилно ли съм разбрал?

Разбрах защо го наричаш така :) Не си ме разбрал съвсем правилно. Много харесвам Деян и съм на мнението, че трябва да го налагаме, но не можем да разчитаме само на него да покрива защитата. Млад е, претърпя поредица от контузии и има шанс никога да не успее да се възстанови напълно. Не е първия, няма да бъде и последния ако недайси боже се случи. Трябва да се действа много бавно при него. Не трябва да го хвърляме в тежки мачове веднага, защото ще го приключим. При евентуална контузия на един от защитниците ни и наказание на другия какво правим? Трябва да имаме 2ма централни защитника винаги готови за игра. Не трябва да забравяме и евентуалните проблеми на Яблонски с правосъдието. Мисля че твърде лесно се отказваме от един сравнително приличен защитник. Е, ако смятахме да оставим Сандберг (който според мен има потенциал) или бяхме задържали Сърджан да..

Доколкото знам и Ал Ал, и Сандберг все още са играчи на Левски. Така, че... :) :) Както казах - журналистически лакърдии.

Потребителски аватар
Rage
Контакти:

Мнениеот Rage » 09 юни 2017 01:45

След контролата на младежите, Вутов си каза почти в прав текст че се връща. Това за мен е супер новина. Щом махаме двамата Сашовци явно имат нещо в предвид и за защитата. В центъра и с 3 опции не е зле, пък и все ще изкочи някой юноша за 4ти, ако се наложи, но в дясно нямаме никой вече. Явно мислят да вземат някой чужденец, защото ако беше българин до сега щеше да се чуе.

Надявам се да разкарат Нар, а Адениджи по-възможност някъде под наем. Има потенциал, но е извън всякаква форма и смяна на обстановката може много добре да му повлияе. Проблемът е че той получава най-високата заплата в Левски и не знам как ще оправят там нещата. Определено е нужно и качествено дясно крило, защото от ляво според мен е ясно че Вутов е перфектен.

Отностно Краев, чистата аритметика показва, че ако при подписване на нов договор вложат около 200 000 лв. + месечна заплата от 25 000 лв. (което е таванът в Левски). Дори да го продадем за половин милион лв. пак ще сме си избили парите, а всички знаят, че той струва доста повече :idea:

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 юни 2017 10:56

Боримиров нали каза,че тази седмица ще има нови :roll:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 09 юни 2017 11:08

Надявам се Горанов да дойде днеска ,а Вутов и киргистанеца понеделник да подпишат. Двамата Александрови си тръгват само след сигурни нови защитници с подписи ,иначе рискуваме ,ако не привлечем сигурните да вземем сульо и пульо само и само да запълним бройката . Циганетата отпред им трябва малко работа в отбор от горната шестица нещо като Черно Море ,Локо или Берое . Зора е със Сандберг ,който заема заплати на 2 от очакваните попълнения .Сашо Цветков си мисля ,че ще го гледаме на снимка само ,или в някой мач как ни вкарва голове .Краев ако остане с Вутов ще направят страшен тандем като Шави и Иниеста от близкото минало.
Херо са го видели в Бургас да гледа някакво мачле в компанията на директор от Левски и умниците от топспорт веднага казаха ,че преговаряме с Херо ,обаче знаят ,че истината е друга и на другия ден казват ,че Херо е отхвърлил предложението . Гаргарата сме го искали и той се навил ,въпреки че искал 20 000 евро на месец и от година не е играл професионален футбол. Неговото е искам да играя за Левски ,ама нямам желание .

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юни 2017 11:19

Ох, Илиан Илиев е подписал с Верея - камък ми падна от сърцето. Чак сега разбрах какво им е на някои колеги. :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 09 юни 2017 11:29

zap_lv написа:Надявам се Горанов да дойде днеска ,а Вутов и киргистанеца понеделник да подпишат. Двамата Александрови си тръгват само след сигурни нови защитници с подписи ,иначе рискуваме ,ако не привлечем сигурните да вземем сульо и пульо само и само да запълним бройката . Циганетата отпред им трябва малко работа в отбор от горната шестица нещо като Черно Море ,Локо или Берое . Зора е със Сандберг ,който заема заплати на 2 от очакваните попълнения .Сашо Цветков си мисля ,че ще го гледаме на снимка само ,или в някой мач как ни вкарва голове .Краев ако остане с Вутов ще направят страшен тандем като Шави и Иниеста от близкото минало.
Херо са го видели в Бургас да гледа някакво мачле в компанията на директор от Левски и умниците от топспорт веднага казаха ,че преговаряме с Херо ,обаче знаят ,че истината е друга и на другия ден казват ,че Херо е отхвърлил предложението . Гаргарата сме го искали и той се навил ,въпреки че искал 20 000 евро на месец и от година не е играл професионален футбол. Неговото е искам да играя за Левски ,ама нямам желание .

_Под Гаргата имаш в предвид ? Гара Дембеле ?? :roll: :roll:
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Върни се в “Левски”