Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Обжалването започна още миналата седмица, ама за вас индианците е хубаво да ви замазват очите с кал и невидение.
Bogomil написа:Много е нечестно наистина, какви са тези глупости Дунав 2010, трябваше да ни направят нова дриша лига и да припознаем някой отбор от сливенския край, който по не знайни причини да се окаже поканен директно в ПФЛ. После при 20-30 милиона задължения да се радваме че някаква куха фирма на платените фенове с капитал от 500 лева е покрила 8 милиона за кирливата емблема, заради което да имаме претенции да ползваме и бази и всичко. Хахаха. Е не, цяла България ще ви се смее като ви изплющят шамарите накрая. То бива да си накензан до уши, ама и да наглееш на това отгоре....хахаха.
Верно е нечестно, а какви са тези глупости които ги сътворява вашето ръководство , ако можеше и да обясниш ??? Аз нямам спомен във официален документ на ЦСКА да е била сътворена такава невероятна идиотия въпреки многобройните смени на името на отбора , както вашето ръководство е направило !!! Би ли споделил , ти точно на кой от ТРИТЕ отбора си .... фен , на Дунав , на Дунав с тирето или на Дунав 2010 ???

Последна промяна от baraba на 09 юни 2017 10:27, променено общо 1 път.

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Хаха ще се замеряме с документи, ето ви един на вас 

Обаче има само един Дунав, друг Дунав не съществува, каквото фалирало - фалирало, мир на праха му. И да, без да виси на сметка на данъкоплатеца. А колко ЦСКА-та и Литекси има? Кое ЦСКА е истинското ЦСКА? Още по-забавно, като се случи едното ЦСКА да играе с другото ЦСКА някой ден, ще падне огромен сеир.....сърца милиони
Нещо като футболен мач между младежи-ГЕРБ и жени-ГЕРБ. Хахаха. Глоригънтъри-ЦСКА срещу Авиатори-ЦСКА. Хахахаха.

Обаче има само един Дунав, друг Дунав не съществува, каквото фалирало - фалирало, мир на праха му. И да, без да виси на сметка на данъкоплатеца. А колко ЦСКА-та и Литекси има? Кое ЦСКА е истинското ЦСКА? Още по-забавно, като се случи едното ЦСКА да играе с другото ЦСКА някой ден, ще падне огромен сеир.....сърца милиони

Bogomil написа:Хаха ще се замеряме с документи, ето ви един на вас
Обаче има само един Дунав, друг Дунав не съществува, каквото фалирало - фалирало, мир на праха му. И да, без да виси на сметка на данъкоплатеца. А колко ЦСКА-та и Литекси има? Кое ЦСКА е истинското ЦСКА? Още по-забавно, като се случи едното ЦСКА да играе с другото ЦСКА някой ден, ще падне огромен сеир.....сърца милиониНещо като футболен мач между младежи-ГЕРБ и жени-ГЕРБ. Хахаха. Глоригънтъри-ЦСКА срещу Авиатори-ЦСКА. Хахахаха.
Детенце , не ме интересуват някакви търговски дружества / баничарници носещи имена подобни на футболни отбори

Очаквам отговор на въпроса ми , на кой точно ФУТОЛЕН отбор (защото в документа става дума именно за футболен отбор) си фен ??? И едно допълнение към въпроса , ако ги възприемаш и трите за ТВОЯ Дунав , не е ли малко нагло да идваш в моя дом и да се правиш на някакъв псевдоморалист ???? Благодаря предварително !!!

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
Има само един съществуващ в момента отбор наречен Дунав, на кой според теб съм фен? Може да изпаднем в хипотези че подкрепям несъществуващ такъв, но ако тръгнем по този параграф то вие всичките подкрепяте мъртъв отбор, защото истинското ЦСКА умря миналата година.
P.S този форум на кое ЦСКА от всичките е? Че аз вече не им следя бройката? И те всичките си играят. Ти на кое ЦСКА си фен, на това с регистрацията на Литекс?
P.S този форум на кое ЦСКА от всичките е? Че аз вече не им следя бройката? И те всичките си играят. Ти на кое ЦСКА си фен, на това с регистрацията на Литекс?
Bogomil написа:GOLEADOR написа:Няма отбор възроден по толкова чист начин като ЦСКА.8 000 000 и ПФК ЦСКА е възроден.И ние можеше да постъпим по лесния начин като Дунав Русе,обаче избрахме честния,със закупуване на клуба и то на цена 5 пъти по-голяма от исканата.
Че защо не постъпихте по лесния начин като Дунав Русе бе глорихънтърчета хаха. Колко хора от несофийските фенклубове щяха да ви ходят в областната група. Хаха. Щеше да е жива забава. То не че сега много ви ходят де. Ехех.
Аз си ходех редовно във В група,толкова колкото и в А група!
Това е достойно за уважение, но очевидно повечето от вас не мислят така, като гледам как се прекланят пред микренския мафиот задето ви отървал от групите, така де - възродил ви.
Bogomil написа:... Кое ЦСКА е истинското ЦСКА? Още по-забавно, като се случи едното ЦСКА да играе с другото ЦСКА някой ден, ще падне огромен сеир.....сърца милиониНещо като футболен мач между младежи-ГЕРБ и жени-ГЕРБ. Хахаха. Глоригънтъри-ЦСКА срещу Авиатори-ЦСКА. Хахахаха.
Има една малка подробност , че ако искат да се състезават в първенството на В група , отбора на ЦСКА 1948 ще трябва да си смени името и емблемата , защото няма право да ги ползва , това че все още няма регистрация в БФС е показателно

Bogomil написа:Това е достойно за уважение, но очевидно повечето от вас не мислят така, като гледам как се прекланят пред микренския мафиот задето ви отървал от групите, така де - възродил ви.
Не повечето , а всички фенове на ЦСКА са доволни от това по какъв начин се управлява нашия клуб в последните две години , за това и ЦСКА остава най-гледания и посещаван отбор в България и то с доста солидна преднина пред .... вечно вторите

Айде стига сме се занимавали с ..... временно пребиваващи или просто минаващи през нашия подфорум!
Има само една причина да са толкова активни - страх! ЦСКА продължава да прави малки крачки в правилната посока, изгради приличен отбор и много от "моралистите" осъзнават, че ако техните отбори не са яли достатъчно бой през отминалия сезон, ще им сипваме допълнително през следващия!
Никой не го е еня за юридическите каламбури на много други клубове (страх ме е да ги изброя, че току виж съм изтървал няколко), защото са само пълнеж в първенството ни, но всеки е компетентен по темата ЦСКА!
Стигаме до парадокса заралии, русенци, делиорманци, всякакви морски и други дребни душици да имат в пъти повече мнения в подфорума на ЦСКА, отколкото в подфорумите на отборите, които... уж.... подкрепят.
Пълен "игнор" за такива и.... САМО ЦСКА!
Има само една причина да са толкова активни - страх! ЦСКА продължава да прави малки крачки в правилната посока, изгради приличен отбор и много от "моралистите" осъзнават, че ако техните отбори не са яли достатъчно бой през отминалия сезон, ще им сипваме допълнително през следващия!
Никой не го е еня за юридическите каламбури на много други клубове (страх ме е да ги изброя, че току виж съм изтървал няколко), защото са само пълнеж в първенството ни, но всеки е компетентен по темата ЦСКА!
Стигаме до парадокса заралии, русенци, делиорманци, всякакви морски и други дребни душици да имат в пъти повече мнения в подфорума на ЦСКА, отколкото в подфорумите на отборите, които... уж.... подкрепят.
Пълен "игнор" за такива и.... САМО ЦСКА!
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.