Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2017 16:38

eelche написа:
Жалко е само, че днес можеше да е треньор на Левски и е много възможно да беше отбелязал юбилея си с шампионска титла. И защото футболът има много "ако" и хипотези, цифрите са доста безпощадни. За 11 мача Люпко спечели 27 точки или по 2.46 точки на мач. Това означава, че с това темпо и всички съдийски секири, днес Левски трябваше да има 78 точки или с 2 повече от Лудогорец.

1. Петрович беше начело в 10 мача и спечели 24т.
2. Петрович НИКОГА не е изкарвал цял сезон в Левски. Сигурно все някой му е виновен!
3. Треньор, дето за 35г. е сменил 31 отбора не ми го хвали!
4. Тези сметки за 78 точки само ти си знаеш по каква формула ги сметна. При положение, че в 6-цата ги нямаше нито Славия, нито Локо ГО, нито Пирин, нито Нефтохимик, нито Верея...
Изобщо - глупости на търкалета!

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 08 юни 2017 17:09

eelche написа:[center]Безмислени спорове...Инжинера, Сухия, Топчо, Виторио Павлов (и тоя некадърник беше начело на отбора). Ники Ди Матео, имаше един испанец Пепе Мурсия и за мен върхът на търпението и простотията по всички нива на ПФК Левски - Стойчо "Усмивката" Стоев...

Нито един от тези не беше достоен да ръководи отбора на Левски като треньор...Всички те превърнаха Левски в посредствен и средняшки отбор, постигащ втори места и резили в ЕКТ. Като заговорихме за резили, скоро се задава нов такъв. Пак ще се запишем в историята с ПОРЕДЕН такъв...
[/center]

[center][wrapimg=]http://www.sportal.bg/uploads/tinymce/2399.jpg[/wrapimg][/center]

[center]
Жалко е само, че днес можеше да е треньор на Левски и е много възможно да беше отбелязал юбилея си с шампионска титла. И защото футболът има много "ако" и хипотези, цифрите са доста безпощадни. За 11 мача Люпко спечели 27 точки или по 2.46 точки на мач. Това означава, че с това темпо и всички съдийски секири, днес Левски трябваше да има 78 точки или с 2 повече от Лудогорец.
[/center]

[center]Ето такъв треньор имахме и НИЕ като общност бяхме съучастници в изгонването му.Той върна облика на отбора и накара тази "сбирщина" от играчи да заприлича на отбора и онова познато чувство "с колко" се върна на "Герена".Треньор носител на КЕШ беше заменен с посредствен помощник-треньор достоен да води отбор от В група.Надградихме с Ники Ди Матео,който ако бяхме нормален отбор нямаше да стъпи на Герена.Истината е такава и от нея боли, ние сме съучастници в съсипването на отбора.Успех на всички "оптимисти"-мазохисти.[/center]

Къде щяхме да сме с него начело накрая на сезона може само да гадаем, но фактите са си факти - с него имахме някакъв облик на отбор! Факт! Както е и факт, че доста хора ревяха против него :!: Както се казва - да ни е честит Жадното !!! До след 2-3 седмици и поредния провал в ЛЕ!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 08 юни 2017 17:11

Аз в спорове няма да влизам.Има едно неписано правило във футбола:"Шампион ставаш в мачовете с малките отбори,дербитата се стремиш да не ги загубиш".

Попитай сър Алекс,Жозе Моуриньо, Анчелоти, Марчело Липи, Дел Боске,Хайнкес и Хитцфелд,Брайън Клъф,Йохан Кройф,Еленио Ерера, Удо Латек, Гуус Хидинк, Ариго Саки, Бил Шенкли, Фабио Капело, Франк Рийкард, Зинедин Зидан - ето от такава компания беше част Люпко Петрович.

51 треньори в света са печелили КЕШ - върхът на световният клубен футбол.Ние имахме начело един от тях.И аз оцених този факт.

И още нещо е факт,който се премълчава - нито един от поисканите от него 3-ма футболисти не пристигна на Герена. 3-МА! Направихме отбор с един играч и половина - Димитър Пиргов и Хеан Деса (вторият,явно имаше други планове и не разви потенциала си).

За мен беше чест,че този човек беше част от ПФК Левски. Той беше част от по-голям план, план за завръщането на Мъри в Левски.

Виждам,че ние като общност не сме готови да приемем истината. По-удобно ни е да живеем в лъжа и заблуждения.

Няма какво повече да напиша по темата. Ще чакам с нетърпение новият син "еврорезил" и неизбежната оставка на тоя некадърник Никито. Успех на всички,решили да подкрепят тая сбирщина.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 08 юни 2017 17:25

Аз поне нямам за цел да водя никакви спорове ..... Съгласен съм с написаното от теб.
Люпко беше и е класа в сравнение с последните ни 10-20 треньори ( изключвам единствено Мъри, Херо и Йока)....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

eddie
Контакти:

Мнениеот eddie » 08 юни 2017 17:40

Дисциплинарна комисия за баража ще има ли или замитаме..?

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 08 юни 2017 18:04

eddie написа:Дисциплинарна комисия за баража ще има ли или замитаме..?

Ще правим нов формат на първенството и всички наказания ще отпаднат, така че няма смисъл да се събират излишно. :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 08 юни 2017 18:12

eddie написа:Дисциплинарна комисия за баража ще има ли или замитаме..?

[offtopic]Май не, ... щото Бандата се е провалил на дрегера след мача. ;)

Па и кво да му вземат на Спас, виж го, че нема кеш дори да разкара непотребните :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 юни 2017 18:38

Попитай сър Алекс,Жозе Моуриньо, Анчелоти, Марчело Липи, Дел Боске,Хайнкес и Хитцфелд,Брайън Клъф,Йохан Кройф,Еленио Ерера, Удо Латек, Гуус Хидинк, Ариго Саки, Бил Шенкли, Фабио Капело, Франк Рийкард, Зинедин Зидан.

1. Не мога да "питам" нито един от споменатите треньори, защото НИТО ЕДИН от тях не е играл при такъв изплющяшки регламент. Така, че тяхното мнение не е адекватно!! :mrgreen:
2. Л.Петрович НИКОГА няма да е в "компанията" на Кройф, Анчелоти, Липи, Моу и т.н. Ако беше в тяхната "компания" нямаше да смени 31 отбора за 35г. Сред тях личат имената на колоси като: Лам Сон Тан Хоа, Тараз, Бейцзин Гоан, АПР и т.н. :mrgreen:
За мен беше чест,че този човек беше част от ПФК Левски.

Той винаги е бил "част" от Левски. "Част" от сезон 1999/2000, част от сезон 2000/01, част от сезон 2001/2002, част от сезон 2016/17. НИКОГА едно "цяло" с Левски.
За сметка на това, Г.Ганчев му е брат. Дали по тази причина не стана хикса с хибрида? :mrgreen:
ПП. Нито един от споменатите по-горе треньори не се е изнизвал по терлици от водените от тях отбори. И не ги е зарязвал в навечерието на мач! ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 18:47

Живко6461 написа:...

Е, ако не правиш разлика между аматьорски и професионален футбол, каква искаш да ми е реакцията?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 08 юни 2017 18:52

https://topsport.bg/levski/emil-velev-k ... mitov.html
Емил Велев-Кокала е на мнение, че се месят в работата на треньора Николай Митов и заради това любимият му Левски не показва футбола, който биха искали да виждат феновете на отбора.

"В крайна сметка Левски си постигна целта и не можем да ги виним, но според мен представянето на тима изобщо не бе от най-добрите. Мисля, че имаше сериозно вмешателство в работата на Николай Митов и това е основната причина резултатите да са такива. Той не е никак лош треньор, според мен, но трябваше да бъде оставен да си върши работата така, както той знае.

По мое мнение ще се вземат футболисти с качества, които да вдигнат класата, тъй като в този си състав не виждам изобщо как Левски може да се бори за титлата. Очаквам отборът да бъде подсилен и дай Боже да се представи на едно добро ниво в европейските турнири.

Адениджи? Очевидно е, че има проблем в тънката част - вкарването на голове, но това момче има физика и добри данни в това отношение. Не мога да кажа какво ще бъде бъдещето му в Левски", каза Кокала пред "Новспорт".

Как мислите? Възможно ли е? Ако е така...

Върни се в “Левски”