Трансферни спекулации - Лято 2025

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Re: Трансферни спекулации - Лято 2017

Мнениеот Scholesy93 » 07 юни 2017 19:52

Марка твърдят, че Реал са се отказали от Де Хея.Карик и той подписа нов договор.Остава Ерера и той да удължи договора си и няма да има ключови напускащи играчи.Време е Уудуърд да поработи над пристигащите.Гризман ни резна, сега ще видим имаме ли адекватна втора опция на тази позиция или Моуриньо цял сезон, при всеки лош резултат, ще реве, че не сме му докарали нужните играчи.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 юни 2017 20:45

Manchester United confident of signing Real Madrid forward Alvaro Morata. Talks continuing. Deal will not include David De Gea [Sky Kaveh - Sky Sports]

Приоритет в момента ни е таран. Което може би значи, че Златко няма да удължи договора си. :cry:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 07 юни 2017 22:43

Предпочитам Белоти пред Мората.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юни 2017 22:51

Scholesy93 написа:Саутхемптън се дърпат за трансфера на Ван Дайк в Пуул.За мен е доста качествен защитник-висок, бърз, прави хубави шпагати, а освен това е доста добър с топка в краката и може да дава дълги пасове, а ние такъв защитник нямаме.Иска ми се да се възползваме от ситуацията-хем ще докараме качествен партньор на Байи, хем ще направим сечено на Пуул.Сигурно и без това ще отиде там, след месец или два драми, но ако има шанс трябва да го докараме.На Пуул защитата им куца и Клоп е набелязал най-добрия възможен вариант за заздравяването и.Много напомня на Хумелс.

абе нз колко е добър, но за 60 млн паунда ми се струва, че даже Бонучи може да бъде атакуван в тези граници или малко повече, а сравнението е меко казано нереално.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 07 юни 2017 23:08

Thsmith написа:
Scholesy93 написа:Саутхемптън се дърпат за трансфера на Ван Дайк в Пуул.За мен е доста качествен защитник-висок, бърз, прави хубави шпагати, а освен това е доста добър с топка в краката и може да дава дълги пасове, а ние такъв защитник нямаме.Иска ми се да се възползваме от ситуацията-хем ще докараме качествен партньор на Байи, хем ще направим сечено на Пуул.Сигурно и без това ще отиде там, след месец или два драми, но ако има шанс трябва да го докараме.На Пуул защитата им куца и Клоп е набелязал най-добрия възможен вариант за заздравяването и.Много напомня на Хумелс.

абе нз колко е добър, но за 60 млн паунда ми се струва, че даже Бонучи може да бъде атакуван в тези граници или малко повече, а сравнението е меко казано нереално.

Съмнява ме цената да е 60 милиона за ван Дайк.Пуул вече официално са аут от борбата за ван Дайк, а към края на юли ще падне, защото играчът очевидно иска да си ходи, а едва ли някой клуб ще ги извади тези пари.По-скоро 50 милиона.
А за Бонучи 60 милиона са малко.В топ 3 на най-добрите ЦЗ е,а и е създаден за Юве.Тези слухове за Челси са пресилени-най-много ще се повтори онази сапунка, в която имахме главна мъжка роля, а Рамос беше ухажваната мадама, която накрая на филма ни използва да получи по-голям годежен пръстен от настоящото си гадже.Не виждам много други опции на позицията централен защитник-Майкъл Кийн е добър, но няма техническите умения на ван Дайк, Варан ги има, но трудно се напуска Реал, а и Пепе ще си ходи.А всички тези слухове за Линдельоф не ми харесват-в Португалия играчите имат добри агенти, които все пускат слухове за тях и им надуват цената и търсенето.Преди пет години една зима основна цел уж ни беше Рики ван Вонсвинкел от Спортинг, защото имаше 7 гола в 15 мача и бяхме готови да броим 40 милиона за него, уж.Гайтан, Ренато, Гонсало Гуедес-много шум за нищо.
от suareshampion на 15 Авг 2014 13:29 Ти казваш,че ще сме извън 4та ,както и миналата година го твърдяхте ...но аз казвам ,че ще спечелим 19тата.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 07 юни 2017 23:21

Ние обаче май не проявяваме сериозен интерес към Ван Дайк. Най-много сега Гуардиола да се възползва от създалата се ситуация, то до преди няколко дена Сити си бяха и фаворити за подписа му.

Потребителски аватар
Scholesy93
Контакти:

Мнениеот Scholesy93 » 08 юни 2017 07:59

Коща е потвърдил, че ще си ходи.Значи Лукаку вече е сигурен за Челси.Дано наистина не се набутаме с Мората и Белоти.Лошото е, че други опции май няма на пазара.

Потребителски аватар
Jackxxx
Контакти:

Мнениеот Jackxxx » 08 юни 2017 08:38

Тия Ливърпул пак с издънка. Направо да се смееш ли или да плачеш, не знам...

Иначе аз пък предпочитам Мората или Белоти, пред Лукаку, защото Лукаку в големите мачове е голяма черна дупка. Мората и Белоти все са там където трябва и отиграват с по едно докосване топката. Лукаку играе с гръб към вратата и разпределя настрани. Не може да разчиташ много на него, че ще отвори пространства за крилата или че ще създаде сам голово положение.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 08 юни 2017 12:29

Mиналата година на този ден подписахме с Байи.
Тази година малко закъсняваме с първия нов, но дано накрая да вземем качествени играчи.

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 08 юни 2017 21:52

Няма да предлагаме нов договор на Златан... Не мога да си изкривя душата и да кажа, че съм доволен. Най-малкото след като е наш играч, трябваше да му окажем подкрепа.

Върни се в “Манчестър Ю”