rsk написа:*****
Форумът е място за изразяване на мнение,а не за раздаване на квалификации.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
rsk написа:*****
Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:
Всичко минава, ама БФС умишлено работи срещу ЦСКА!
@ По стара българска традиция... най-силните ги отсяват!
Затуй ви измислиха специална лига.
Хахахха специалната лига беше заради вас
@ Ние нямахме никакво желание да играем в нея, а ни накараха на сила, щото сме най-популярния български футболен клуб и привличаме зрителския интерес
Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:
@ Ние нямахме никакво желание да играем в нея, а ни накараха на сила, щото сме най-популярния български футболен клуб и привличаме зрителския интерес
maxi1914 написа:CSKA 78 написа:Трябваше да питаш как Левски е получил лиценз?! И защо Тръст "Синя България" са свикали общо събрание?!![]()
Другите неща си ги запази за себе си! На никого не са нужни твоите драсканици!
Аз мога сам да си направя изводи . Не говоря какво може да стане или какво ми се иска . Ти цяла седмица говориш лъжи и измислици . Това твоето са мокри сънища .
Teo написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:maxi1914 написа:Teo написа:КАС: ЦСКА ще играе в Европа, защото е най-добрия български футболен клуб!
@ Какво ви казах, че ще играем в ЕКТ утре ще ви бъде съобщено е това, което написах над това!![]()
![]()
ПП Призовавам да започне резането на вени![]()
![]()
Да само в сайта на ЦСКА . Ще си одрежеш ли вените ако 2 сезона още не играете в Европа ?
От БФС са ни дали лиценз за ЕКТ, значи отговаряме на всички условия за такъв, нали!? Така че няма да е невероятно, ако утре има изненади! Най-малкото, ако ситуацията с ЦСКА не е представена както трябва, то утре ще си проличи! Очаквам поне да бъде намалено наказанието на 1 година! А защо и да не играем в ЕКТ още тази година, с оглед на текста на най-горния ред?! Знам, че при това положение всички в синьо-лилаво и зелено ще пометнете, но такъв е животът!![]()
![]()
Ако ЦСКА-София нямаше лиценз за ЕКТ, нямаше да има и за първенство! Документа е един и същ! Този клуб не е санкциониран, тригодишното условие си е просто условие, което НЕ влияе на лицензирането!
Няма такова нещо, лиценза за ППЛ и Европа е един същ.
@ УЕФА от 29 май казва, че има проблем, ние обжалваме и си получаваме зелената светлина.
maxi1914 написа:Teo написа:blue avalanche написа:Teo написа:
Сега и в Европа на сила ви вкарват вие и за там нямате желание нали
vaskonti написа:Teo написа:vaskonti написа:CSKA 78 написа:maxi1914 написа:Teo написа:КАС: ЦСКА ще играе в Европа, защото е най-добрия български футболен клуб!
@ Какво ви казах, че ще играем в ЕКТ утре ще ви бъде съобщено е това, което написах над това!
ПП Призовавам да започне резането на вени![]()
![]()
Да само в сайта на ЦСКА . Ще си одрежеш ли вените ако 2 сезона още не играете в Европа ?
От БФС са ни дали лиценз за ЕКТ, значи отговаряме на всички условия за такъв, нали!? Така че няма да е невероятно, ако утре има изненади! Най-малкото, ако ситуацията с ЦСКА не е представена както трябва, то утре ще си проличи! Очаквам поне да бъде намалено наказанието на 1 година! А защо и да не играем в ЕКТ още тази година, с оглед на текста на най-горния ред?! Знам, че при това положение всички в синьо-лилаво и зелено ще пометнете, но такъв е животът!![]()
![]()
Ако ЦСКА-София нямаше лиценз за ЕКТ, нямаше да има и за първенство! Документа е един и същ! Този клуб не е санкциониран, тригодишното условие си е просто условие, което НЕ влияе на лицензирането!
Няма такова нещо, лиценза за ППЛ и Европа е един същ.
@ УЕФА от 29 май казва, че има проблем, ние обжалваме и си получаваме зелената светлина.
Кое няма такова нещо бе, Тео? Не виждаш ли, че и аз съм написал, че лиценза е един и същ?
blue avalanche написа:Виждам, че има заблудени, които смятат, че получаването на лиценз от БФС АВТОМАТИЧНО ги праща в ЕКТ.![]()
![]()
Причината УЕФА да ви изхвърли от ЕКТ не е лиценза.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта