Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
CSKA 78

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2017 12:25

kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
Брей, ти си бил гений, Кирилчо! ЦСКА бил подписал договори с няколко юноши и това също било новина?! Това в световната практика въобще го няма! По света отборите въобще не подписват Про договори с техни юноши! И ако подпишат с някой юноша, това означава според теб, че са най-малкото във фалит! Не се излагай повече за днес!
о
:lol: що продължаваш да пишеш глупости? - по рождение ли ти е или...ти плащат за това?...
Че се прави - прави се! Въпросът е настоящия момент и бъдещия, за крепения от теб отбор!
И още колко такива договори ще последват, да не говорим че рядко отбор подписва договори със свои юноши, на килограм ;) ...
А юношите, да са живи и здрави момчетата да се развиват и растат! - доказаxа миналата година, че нямат нужда от Литекс...цяла Купа на България спечелиxа!

Е, ти продължаваш да се излагаш! Мисля, че за днес ти беше достатъчно, но не би! Трима души, които са показали по-голям талант и добри игри за U19! Може би това е "на килограм"?! Не знам дали си запознат, но повечето набори при юношите постъпват по едно и също време и имат еднакви договори, които изтичат по едно и също време! :shock: :o
Но на теб явно обедната ракия ти пречи да го асимилираш това! :lol: :mrgreen:

ПП Може би вече си забравил, или просто не искаш да го повярваш, но U19 на ЦСКА стана шампион! Та, сигурно има няколко момчета, които заслужават Про контракт, как мислиш?! :shock: ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 07 юни 2017 12:42, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2017 12:27

kiril.a.d написа:
ivan56 написа:
kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Честит ви новина, че ЦСКА-София 2, няма да участва в Трета лига! - и по нататък продължава, че в близко време ръководството ще прецени, къде да играят футболистите му...
Е-е, аз като ви казаx, че ако УЕФА отреже окончателно отбора за следващите още 2 години от ЕКТ, ЦСКА-София 2, ще стане ЦСКА-София 1, в ППЛ?...а вие ми рипате тук и...мечтаете :lol: - нищо де, те мечтите са безплатни и точно за xора които не дават пари, ама искат насреща..нещо си ;)
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България

Кирилчо, това новина ли е за теб?! Още преди около две седмици написах, че ЦСКА 2 ще бъде разпуснат, защото не върши работата, заради която е създаден! Тогава някои юзери, като теб спореха с мен, че треньорът на ЦСКА 2 е отрекъл за разпускането на отбора! Е, сега се потвърди какво съм написал! Тогава написах и, че футболистите ще бъдат дадени под наем на Септември, Пирин, Царско село и др.!Та не виждам къде е драмата, заради която си толкова въодушевен?!

Елементарно! - не съм от "юзерите" като теб, които живеят на стадиона и във форума! Реагирам на новина и споделям мисъл!
А тя е (беше) че при евентуално неучастие в ЕКТ, за още две години, Гришкта няма да се оxарчва, ще вземе парите на скъпите чужденци и ще направи отбор от този ЦСКА 2 - вече започва с подписа на трима от там ;) ...
Ми що ще ги дава на Септември и Пирин, след като и те са в ППЛ? - направо може сам да си ги ползва! И без това, ням за какво да се бори още 2 години ;)
А какво ви намеквам/показвам с моите коментари тук? - ми това че и Гришката прецака ЦСКА! Ама повече от Титаните и Минджуците! ;) - разби изграден отбор на ЦСКА, за да си докара Литекса! А като си докара Литекс, прецака и евроучастието на отбора в ЕКТ! Това, за което ЦСКА винаги са играли и от което са печелили известност и слава!!!
Та ако "Левски" си спечели името на евроидиоти, то ЦСКА стана май бългроидиоти...Ми честито! - крепете такъв отбор и такъв "благодетел" ;)
А колкото до въудошевлението, ще го видя вашето, в следващите 2 години...Имаме/те опит в осанна и разпни го, нали?...

Абе не, че нещо ама Гришката е бил прав да ги разкара "звездите" барабар с треньора миналото лято. Отбор с бюджет който може би пред Дунав, Ботев, Локото, Верея, и играчи разписващи се под 7 бона заплата изпадна........

Не знам дали си прав, но ще повторя въпрос задавам и преди - правиш ли разлика да играеш за ЦСКА и да играеш за Нефтоxимик? - какви с целите на двата отбора?...Плюс това, Янев не събра в Нафтата отбора си от ЦСКА, нали?
А да не говорим, че при вас силно миришеше на желание за изпадане - от ръководството и предполагам, това беше основанието на Ицко да си подаде оставката, още преди два месеца! И той го каза за някакви организационни неразбории, пък оня, директор ви, скочи като ужилен! - сещаш ли се за поговорката "Гузен, негонен бяга"? ;)

Първо да уточним, че заводският отбор ми е през ....
Говорим за това, че макса на тези играчи и треньор явно са за ниво средата на Б група и Гришата като стара лисица е разбрал това. Няма как да ме убедиш, че ръководство което дава такива кинти, иска отбора да изпадне. Просто материала не бива, а че си имаха вътрешни проблеми това е факт, но определено целта не е била изпадане. За мен Янев им го наби, до гърлата, на тия псевдо ръководители, след като стана ясно, че няма да бъде на неговата а както каже ръководството.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 07 юни 2017 12:29

kiril.a.d написа:
ivan56 написа:
Абе не, че нещо ама Гришката е бил прав да ги разкара "звездите" барабар с треньора миналото лято. Отбор с бюджет който може би пред Дунав, Ботев, Локото, Верея, и играчи разписващи се под 7 бона заплата изпадна........

Не знам дали си прав, но ще повторя въпрос задавам и преди - правиш ли разлика да играеш за ЦСКА и да играеш за Нефтоxимик? - какви с целите на двата отбора?...Плюс това, Янев не събра в Нафтата отбора си от ЦСКА, нали?
А да не говорим, че при вас силно миришеше на желание за изпадане - от ръководството и предполагам, това беше основанието на Ицко да си подаде оставката, още преди два месеца! И той го каза за някакви организационни неразбории, пък оня, директор ви, скочи като ужилен! - сещаш ли се за поговорката "Гузен, негонен бяга"? ;)

Янев в Нефтохимик събра над половината отбор на ЦСКА, с който спечели КБ! И се провали в ППЛ ! Това са фактите! А твоите интерпретации са ясни, Кирилчо! ;)
Последна промяна от CSKA 78 на 07 юни 2017 12:42, променено общо 1 път.
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 юни 2017 12:40

k_oleto написа:
vaskonti написа:
Teo написа:Имаме лиценз за ЕКТ... тия боклуци от БФС правят всичко възможно да нямаме!!!

Тео, тоя лиценз не се ли издава от БФС, най-общо казано? Как така са го издали и същевременно пречат?

Васко,
от БФС се издава - някъде по-назад съм пейстнал по темата.
Извода е, че Лиценза се издава в зависмост от националните законодателства, но следва да е съобразен с правилата на Уефа.
Дори има хипотеза, при която ако клуб отговаря на правилата на националната лига, но не отговаря на правилата на Уефа - националната лига - отправя запитване за изключение (какъвто е настоящият случай). Проблемът е, че националната лига (БФС), така е запитала, че е ясен отговора.
Апропо ...не е прецедент клуб да отговаря на националните закони, но не и на тези на Уефа и въпреки това - да няма пречка да играе.

Лиценза се издава от БФС. Ако ЛК на БФС заключи ,че даден клуб не изпълнява критериите за лицензиране случая се отнася до УЕФА за експертан оценка.
Няма разлика в правилата за лицензиране между тези на БФС и УЕФА( тези на БФС са превод от английски на български на правилата на УЕФА)
Не знам ,кой е споделил таз "хипотеза" ,но явно не чел нито правилата на УЕФА нито на БФС.
Exception request (ER) е нещо съвсем различно. Когато някое лице не отговаря на определени изисквания има право да подаде ER . Като в молбата трябва да посочи причините поради ,които не може да изпълни даден критерий и да се опита да докаже ,че това е по независещи от него причини и че кандиадастващото лице е направило всичко необходимо да озпълни дадения критерии. Необходимо( но не и достатъчно ) е всички заинтерисовани лица да са съгласни с удовлетвореването на ER.Това го пиша като човек,който 20 години се занимавал с издавне на лицензи/сертификати и съм бил и от двете страни на барикадата. Имам над 50 удовлетворени ER. във вашия случай няма никаква причина да бъде удовлетворен ER. На вас ви е известно още от самия момент на местене на Литекс в София и преименуването му ,че не изпълнявате определен критерий и не сте направили нищо за да удовлетворите въпросния критерий. Във вашия случай има доста заинтересовани лица ,които не са съгласни ER да бъде удовлетворен( примерно Дунав). Тук е много интересен въпрос в качетвото си на какъв БМ подава ER и по този начин дали спазва изискването всички клубове да са равнопоставени ;) .
Между другото не бих се заклел ,че ще получите лиценз за 2019/20 - там е въпрос на тълкувание.
Проблемът е, че националната лига (БФС), така е запитала, че е ясен отговора.
БФС в случая няма какво да направи ,освен да информира ,че даден клуб ( в случая ЦСКА) не отговаря на определен критерий. Обратното е нарушение на правилата на БФС/УЕФА.

run1973
Контакти:

Мнениеот run1973 » 07 юни 2017 12:51

Казусът е малко по- сложен отколкото се опитваш да ни го представиш.И най- вероятно забавянето на информацията от БФС, кои точно клубове са заявили те в УЕФА за участие през този сезон на ЕКТ, който ще започне в края на месеца, е забавило и официалната жалба до УЕФА от ЦСКА.
Разумно мнение е твоето, сигурно подплатено с опит и знания, но.........нека изчакаме.Може пък да се появят подводни камъни и за другите заявени от БФС участници, или пък документи с невярно съдържание да са изпратени.Знае ли човек......... ;)
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 юни 2017 14:30

icko65 написа:
Red_Neck написа:
icko65 написа:Де факто в ППЛ отбор с име Литекс нямаше.

Факт.
Това притесни ли те сериозно, .... защото от тогава ми изглеждаш леко разстроен. ;)
Пък и системното лупкане на ботушарите от ЧМ ни е гарантирано :)

Глупости..обяснявах на съфорумника.Ма ти де да схванеш.Нищо не ви е гарантирано на Новия Тича.

[offtopic]Кое ще му е новото? Да не сменяте културите - картофи с фъстъци? ;)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 юни 2017 15:10

PFC Litex написа:CSKA 78, ти кажи сега, всички наказания бяха ли анулирани или не?
БФС изср@ огромно л@йно, тук мина, но то тук, какво ли неминава.
За съжаление в Европа трудно минават сделките по ганьовски.

Всичко минава, ама БФС умишлено работи срещу ЦСКА!
@ По стара българска традиция... най-силните ги отсяват! :lol:

Just1948
Контакти:

Мнениеот Just1948 » 07 юни 2017 16:11

kiril.a.d написа:
CSKA 78 написа:
kiril.a.d написа:Честит ви новина, че ЦСКА-София 2, няма да участва в Трета лига! - и по нататък продължава, че в близко време ръководството ще прецени, къде да играят футболистите му...
Е-е, аз като ви казаx, че ако УЕФА отреже окончателно отбора за следващите още 2 години от ЕКТ, ЦСКА-София 2, ще стане ЦСКА-София 1, в ППЛ?...а вие ми рипате тук и...мечтаете :lol: - нищо де, те мечтите са безплатни и точно за xора които не дават пари, ама искат насреща..нещо си ;)
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България ;)

Кирилчо, това новина ли е за теб?! Още преди около две седмици написах, че ЦСКА 2 ще бъде разпуснат, защото не върши работата, заради която е създаден! Тогава някои юзери, като теб спореха с мен, че треньорът на ЦСКА 2 е отрекъл за разпускането на отбора! Е, сега се потвърди какво съм написал! Тогава написах и, че футболистите ще бъдат дадени под наем на Септември, Пирин, Царско село и др.!Та не виждам къде е драмата, заради която си толкова въодушевен?!

Елементарно! - не съм от "юзерите" като теб, които живеят на стадиона и във форума! Реагирам на новина и споделям мисъл!
А тя е (беше) че при евентуално неучастие в ЕКТ, за още две години, Гришкта няма да се оxарчва, ще вземе парите на скъпите чужденци и ще направи отбор от този ЦСКА 2 - вече започва с подписа на трима от там ;) ...
Ми що ще ги дава на Септември и Пирин, след като и те са в ППЛ? - направо може сам да си ги ползва! И без това, ням за какво да се бори още 2 години ;)
А какво ви намеквам/показвам с моите коментари тук? - ми това че и Гришката прецака ЦСКА! Ама повече от Титаните и Минджуците! ;) - разби изграден отбор на ЦСКА, за да си докара Литекса! А като си докара Литекс, прецака и евроучастието на отбора в ЕКТ! Това, за което ЦСКА винаги са играли и от което са печелили известност и слава!!!
Та ако "Левски" си спечели името на евроидиоти, то ЦСКА стана май бългроидиоти...Ми честито! - крепете такъв отбор и такъв "благодетел" ;)
А колкото до въудошевлението, ще го видя вашето, в следващите 2 години...Имаме/те опит в осанна и разпни го, нали?...

Г-н Гений
Тоя отбор дето игра във В група и ти го наричаш "изграден" може ли да пребори Лудогорец?
Гришата прецакал евроучастието на ЦСКА в ЕКТ...ХАХАХАХАХХАХАХА
Момче,обясни ми как УЕФА щеше даде лиценз на клуб в несъстоятелонст!
Много е лесно да плюете по Гришата,но той е единственият,който се зае сериозно с ЦСКА през последните 27 години.Ако искате доказателства,вижте Панчарево!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 юни 2017 16:12

Колко от пишещите по цял ден тук,ще подкрепят благородната кауза на Бербатов?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 07 юни 2017 16:22

run1973 написа:Казусът е малко по- сложен отколкото се опитваш да ни го представиш.И най- вероятно забавянето на информацията от БФС, кои точно клубове са заявили те в УЕФА за участие през този сезон на ЕКТ, който ще започне в края на месеца, е забавило и официалната жалба до УЕФА от ЦСКА.
Разумно мнение е твоето, сигурно подплатено с опит и знания, но.........нека изчакаме.Може пък да се появят подводни камъни и за другите заявени от БФС участници, или пък документи с невярно съдържание да са изпратени.Знае ли човек......... ;)

Най-вероятно твоето мнение не е далеч от истината. Честно казано бих се изненадал , ако всичко е наред в останалите отбори. Но не виждам това какво общо със случая ЦСКА- София. Аз лично не виждам никакъв смисъл от обжалване пред КАС( не пред УЕФА). Аз лично не виждам какви доводи може да имате . Второ някой много сериозно ви лъже ,че КАС може да ви издаде лиценз за ЕКТ,ако има наложено наказание е напълно разбираемо,но в случая говорим за неизпълнение на определени критерии. Дори и КАС да отсъди във ваша полза,което е с вероятност приблизително 0.01% . В такъв случай КАС ще върне за преразглеждане вашия случай към УЕФА. Но това да стане трябва да докажете ,че сте клуб на повече от 3 години. Аз лично не виждам как това може да стане. Закупуването на активите на старото ТД в случая не значи нищо.(Апропо нали клуб и ТД бяха различни неща ,защо купувате(все още не е факт) активите на стаото ТД). Според мен рискувате (макар и не много ;) ) да се заемат задълбочено с вашия случай и повярвай ми това не е във ваш интерес.
Има една поговрка"Ако си се насрал,недей да вдигаш много шум и да привличаш внимание,за да не видят всички посрания ти задник"
Примерно да няма въпроси как от сливането на отбор с дисциплинарно наказание да не играе на най-високото ниво на футбола у нас ,със клуб от трето ниво се получи трети клуб в най-високото ниво на футбола у нас :o . Или примерно цялото създаване на ППЛ - ИК няма правомощията да вземе такова решение. Ако ти е направило впечатление всеки път когато сатне дума относно създаването , системата и регламента на ППЛ отговрните фактори от БФС казват" това решение е взето с гласуване от всички професионални отбори". Интересно къде в Устава на БФС има предвидена такава процедура ?

Върни се в “ЦСКА”