Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот eelche » 07 юни 2017 00:29

Здравейте мазохисти,

виждам повдигнали сте въпрос кой да е треньор на Левски, жертване на сезон, даване на шанс на Ники Тъпото и т.н. Миналата неделя ми беше много тъпо и след работа реших да си пусна т.нар. "бараж" на Левскито...Смешна и жалка история, забавлявах се с некадърността на тая сбирщина от посредственост. По едно време даже виках за Верея, станаха ми симпатични и накрая видимо съжалих,че не се класираха.

По ми е интересно, е тия наркомани и нещастници,дето викаха на Люпко Петрович(носител на КЕШ с Цървена Звезда за 1991) че е пияница и подлога на Гриша Ганчев.Същите тия шибаняци наречени "фенове" оня ден се правиха на клоуни пред, около и на "Герена".Със същата сбирщина от "играчи" Петрович беше първи,без загуба и мачкаше с не-атрактивна игра.Финният шофьор и онова копеле Пелето му спретнаха интрига и го изритаха от Левски.На негово място назначиха Топузаков - хахахахахахахахахаха.

Много ми е интересен Васил Колев от Тръст "Синя България",който само сипе омраза във Фейсбук.Тоя измислен герой имаше шанса Левски да бъде управляван от феновете още миналата година лятото,когато остана сам в УС на Левски,ама като п*тка си подаде оставката...Лесно е отстрани Васко,лесно е да сипеш хейт.

Живи и здрави да са всички, с нетърпение очаквам новият син резил. Много ми е интересно от кой ще паднем този път? Дано да е някой отбор от Сан Марино или Гибралтар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 07 юни 2017 04:43

eelche написа:
По ми е интересно, е тия наркомани и нещастници,дето викаха на Люпко Петрович(носител на КЕШ с Цървена Звезда за 1991) че е пияница и подлога на Гриша Ганчев.Същите тия шибаняци наречени "фенове" оня ден се правиха на клоуни пред, около и на "Герена".Със същата сбирщина от "играчи" Петрович беше първи,без загуба и мачкаше с не-атрактивна игра.Финният шофьор и онова копеле Пелето му спретнаха интрига и го изритаха от Левски.На негово място назначиха Топузаков - хахахахахахахахахаха.

Живи и здрави да са всички, с нетърпение очаквам новият син резил. Много ми е интересно от кой ще паднем този път? Дано да е някой отбор от Сан Марино или Гибралтар :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Питай "Синчец". Аз няколко пъти питам, но си мълчи или в най-добрия случай почва да говори за детето си и какво тренирал в Левски (все едно някой го интересува)... Той беше от най-активните и най-доволен от развитието на нещата. Сигурно сега е на 7 мото небе.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 07 юни 2017 06:54

Треньори , селекция , мениджъри , евро турнири , лицензи .. ала тире бал ;)
БФС-то май има сериозен проблем от лошата УЕФА заради Литекс ... да не се окаже накрая , че никой няма да получи лиценз за евро - битките заради любовта на бфс и люляците :oops:
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 юни 2017 09:04

metodito написа:
boabbb написа:По отношение на Мариян Христов ... на последното дерби видях нещо по телевизията, помислих, че ми се привидяло, ама го дадоха и в "Господари на ефира" :shock: :shock: :shock:

:roll: За какво става въпрос?

Айде, бе рефрешвам страницата по 100 пъти, Митов още треньор! :twisted:

http://gospodari.com/%D0%B7%D0%B0%D0%B1%D0%B0%D0%B2%D0%BD%D0%BE-%D1%81%D1%8A%D0%B2%D0%BF%D0%B0%D0%B4%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5-%D0%BC%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D1%83-%D0%BC%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F%D0%BD-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2-%D0%BE%D1%82-%D0%BB%D0%B5%D0%B2%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B8-%D0%BF%D0%B5%D0%B5%D1%89%D0%B0%D1%82%D0%B0-%D0%B0%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%BA%D0%B0-%D0%BD%D0%B0-%D1%86%D1%81%D0%BA%D0%B0-video127664.html

:lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 07 юни 2017 10:15

Ами то не беше само Петрович. Стойчо Стоев който може и да не е на неговото ниво, но е в пъти по добър от Митов и Топузаков взети заедно също беше изритан като куче. И, ако стигнем до Мъри който ни вкара в ШЛ, но също беше изхвърлен, то няма какво повече да се коментира. Разбира се всеки може да сгреши, лошото е, че при доста от феновете става система. Спомям си тук реванша с Тампере. Загубихме в първи кръг и двата мача след като бяхме играли преди година в ШЛ. Но голяма част от феновете изпратиха отбора с ръкопляскания след втория мач тук. На излизане след мача в минорно настроение все пак забелязах до мен един фен който гласно изразяваше недоволството си към Мъри. Думите му бяха, цитирам по рамет "от както взехме за треньор този "турчин" нищо не става от отбора". Не издържах и му подхвърлих, че този турчин ни е класирал на четвъртфинал в УЕФА и групите на ШЛ. Онзи като чу това подви опашка и набързо изчезна в тълпата. Днес виждам, че Митов не става, греши тактиката, не може да подреди играчите, не знае как да мотивира отбора. Вътрешно крещя оставка, но една малка частичка в ман ме пита, ами ако утре той вземе да спечели някой важен мач какво ще стане. И се сещам, че срещу Берое той с човек по малко ни върна в напрактика загубен мач в самия край и само лотарията на дузпите ни лиши от купата. И, че срущу Славия едно от многобройните ни положения далеч преди издънката на Везалов можеше да влезе. И тогава не само Митов, но и Батков, Тонев и сие ставаха герои. Във футбола крачката между осанна и разпни го е много по кратка от библейската. Вижте Реал. Аз бях от тези които гледаха с насмешка назначаването на Зидан. Преди години и Дел Боске бе взет временно, а Пеп също не го приех на сериозно в Барса, но....Но видяхте какво се случи.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 07 юни 2017 10:24

Тъй като речника ми е беден да изразя негативното си отношение към поредната дребна душица попаднала случайно и по грешка в Левски, и за да не употребявам нецензурни думи (други не ми останаха) пействам статия от професионални журналисти. Жалкото нагло човече, вместо да се оттегли след като само вреди на Левски, се е хванал като удавник за сламка и упорито не си тръгва. Думите морал, чест и достойнство явно са непознати за него. Нещастникът не осъзнава, че ако си беше тръгнал сам запазваше шансовете си за професионална кариера поне в Б група. Изхвърлят ли го, което е неизбежно, съдбата му ще се преплита с отбори от ранга на Оборище- Панагюрище. Нищо лично против отбора.

Николай Митов се прави на глух
Автор: "Меридиан мач"
Ситуацията в Левски продължава да е патова, а треньорът на сините Николай Митов да се прави на "ни чул, ни видял". След позорното представяне на отбора в баража за Лига Европа срещу Верея, който бе спечелен с дузпи, наставникът бе мощно освиркан от публиката на "Герена", феновете ревнаха "Оставка", но тази дума явно не е в речника на Митов.Той добре чу скандиранията на запалянковците, но бодряшки заяви: "Имам договор за още един сезон". И с голяма наглост посочи, че отборът му е играл добре срещу старозагорци. Всъщност под ръководството на Митов Левски нищо не играе и това го доказват резултатите - той трябваше да си е тръгнал още след второто 0:3 от ЦСКА. След такъв мач, ако имаш достойнство, просто ставаш и си заминаваш. В последните си 4 двубоя на "Герена" отборът няма победа (тази над Верея дойде след дузпи), трибуните са пусти, а Митов си стои кротко и в момента си играе на селекция. Сякаш за 20-те дни до първия официален мач за сезона (срещите от първия квалификационен кръг на Лига Европа са на 29 юни и 6 юли) ще направи нещо... Най-много да стори същото, като при предишния си престой. В който той закопа отбор, готов да стане шампион, но не намери сили в себе си да хвърли оставка. За да се стигне да бъде уволнен още преди последния съдийски сигнал при гостуването на казахстанския Иртиш в евротурнирите... Да припомняме ли какво стана преди това - Левски загуби финал за Купата от Берое, а след това не успя да бие Славия на "Герена" и изпусна титлата! "Тези въпроси не са към мен, питайте ръководството, Боримиров е зад мен" - всичките тъпи клишета са в речника на Митов. А благосклонния спортен директор го е страх да го уволни. Защото подопечният му не знае какво се прави в ситуация, в която си се провалил тотално. Румънецът Едуард Йорданеску може да беше всякакъв, но щом чу първото мощно недоволство срещу себе си на "Армията", стана и си замина. Просто защото така се прави, като си загубил доверието. Стори го, въпреки че можеше с часове да говори за футбол, да обяснява каква му е идеята за мача, къде са се объркали нещата. А г-н Митов знае единствено: "Топката ни бе в краката, взеха ни я и ни вкараха гол". То така стават всички попадения в тази игра... Митов се държи като човек, който се е вкопчил като удавник за сламка в този пост. И може би за себе си е прав. Защото след Левски едва ли ще води пак сериозен тим. Защото два пъти тотално се провали на "Герена". Но да се чуди човек защо управниците го търпят.
https://topsport.bg/levski/nikolay-mito ... -gluh.html

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 07 юни 2017 11:04

Вячеслав Грозни ли ще е новият треньор :?:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 07 юни 2017 11:46

mikata написа:Вячеслав Грозни ли ще е новият треньор :?:

Нямат намерение да сменят Митов преди резила в Европа.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 07 юни 2017 11:47

Не, Николай Митов остава треньор. Ще го махнат след като се провали във втория предварителен кръг на ЛЕ, защото там Левски ще е сред непоставените, а е нужно само да погледнем списък с евентуалните му противници за тогава. На старта на първенството нищо не е сигурно, защото едни влизат свежи, други изморени и без идея точно за какво ще се борят, но най-късно 6-7 кръг ще е аут. После обръщаме плочата и почваме да слушаме старата песен на нов глас, но с малко повече шум и пукане, понеже тая плоча сме изтъркали вече...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 07 юни 2017 11:53

Мога да се обзаложа, с който иска, че Сър Митов няма да изкара до края на лятото на Герена. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Върни се в “Левски”