ПОЗДРАВЛЕНИЯ, БЕРБАТОВ!
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ПОЗДРАВЛЕНИЯ, БЕРБАТОВ!
И що не го каза това след мача. Що не се прибра в съблекалнята. Като не е толкова сериозна контузията защо не излезе по нормален начин от терена. Защо не застана пред камерите същата вечер а се скри. Предател.
От утре съм локомотивец!
Бербо не беше прав в случая! Аз съм му почитател, но не може да се държиш като госпожичка ощипана от хулиган!!! А хулигана, вярно, си беше голям... Трябва да си мъж и да си изтърпиш унижението, което самият ти си си предизвикал, а не да се изхлузваш като пръдня из гащи!!!
И вместо Бербатов да се изсулва, трябваше Гошо да хвърли ръкавиците и да си излезе от терена, а не да се унижава да пази широко отворените врати!!!
И вместо Бербатов да се изсулва, трябваше Гошо да хвърли ръкавиците и да си излезе от терена, а не да се унижава да пази широко отворените врати!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Deliba6 написа:Бербо не беше прав в случая! Аз съм му почитател, но не може да се държиш като госпожичка ощипана от хулиган!!! А хулигана, вярно, си беше голям... Трябва да си мъж и да си изтърпиш унижението, което самият ти си си предизвикал, а не да се изхлузваш като пръдня из гащи!!!
Що за хора сте бе. Защо според теб Бербатов не е бил прав, че разкъсал мускул и отишъл при лекаря на отбора. Според теб трябваше да играе на един крак ли, за да докаже че е мъж. Дали трябваше да се мъчи като Марто, и после всички да ревнете, защо не е излязъл като е контузен, а да е влязъл някой здрав. На такива като вас, все нещо не ви изнася. Ако играе контузен, защо играе, ако излезе защо е излязъл. Аман от злоба бе, айде спрете се малко. По нищо не личи, че си му почитател.
Бербо с теб сме завинаги!Гледай да си здрав и радвай с играта си Манчестър Юнайтед!За какво ти е да играеш за националния и този завистлив и прост народ.Каквото и да направиш все ще си виновен.Сред народ от простаци няма прокопсия.Какво искаш от народ,който не гледа собствената си некадърност и все търси причини за неудачите си в другия.Стой си в Англия и се радвай на живота,напук на всичко живо ,което ти завижда!
И още нещо Господа журналисти.Говорете правилно,на книжовен БГ език.А не на Софийския му вариант и акцент.Това ме-кане трябва да го изчистите.Не забравяйте и членуването.И не е нужно постоянно да си служите с чуждици след като си имаме нужната БГ дума:презентация-представяне,регион-район,дехидратиране-обезводняване,кастинг-конкурс,акселерация-ускоряване,мониторинг-наблюдаване и т.нСпециално от Радио Гонг ме-кането е силно показано при Ники Александров.Справка-вчерашната дискусия
И още нещо Господа журналисти.Говорете правилно,на книжовен БГ език.А не на Софийския му вариант и акцент.Това ме-кане трябва да го изчистите.Не забравяйте и членуването.И не е нужно постоянно да си служите с чуждици след като си имаме нужната БГ дума:презентация-представяне,регион-район,дехидратиране-обезводняване,кастинг-конкурс,акселерация-ускоряване,мониторинг-наблюдаване и т.нСпециално от Радио Гонг ме-кането е силно показано при Ники Александров.Справка-вчерашната дискусия
2much4you написа:Бербо с теб сме завинаги!Гледай да си здрав и радвай с играта си Манчестър Юнайтед!За какво ти е да играеш за националния и този завистлив и прост народ.Каквото и да направиш все ще си виновен.Сред народ от простаци няма прокопсия.Какво искаш от народ,който не гледа собствената си некадърност и все търси причини за неудачите си в другия.Стой си в Англия и се радвай на живота,напук на всичко живо ,което ти завижда!
Коментарът ти беше наистина на място! Браво!
БОТЕВ ЗАВИНАГИ !!!
каза си го Бербатов, това, което му е на сърце, ама има ли кой да го чуе!
Критиците му само едни и същи строфи повтарят, заучени от пошлите журналистчета, които търсят скандала, а не обективноста!
Тълпата иска виновник и журналистчетата с удоволствие им го предоставят! само дето тука ми намирисва че журналистчетата са умело насочвани от БФСето, защото почти липсват анализи където да се посочи комплексния виновник за състоянието на отбора ни!
това да хвърлиш вината върху някои от футболистите си е игра на дребно и така не се решава проблема!
Критиците му само едни и същи строфи повтарят, заучени от пошлите журналистчета, които търсят скандала, а не обективноста!
Тълпата иска виновник и журналистчетата с удоволствие им го предоставят! само дето тука ми намирисва че журналистчетата са умело насочвани от БФСето, защото почти липсват анализи където да се посочи комплексния виновник за състоянието на отбора ни!
това да хвърлиш вината върху някои от футболистите си е игра на дребно и така не се решава проблема!

Подкрепям Д. Бербатов. Мисля, че журналистите избързаха с коментарите.
Нека да забравим този тъп мач, който националите май взеха за бенефис а сърбите пък играха на 100%!
Да гледаме напред. Естествено и аз съм за смяна на треньора и е най-добре той да бъде чужденец! Немец няма да е лошо, както някои писаха тук, но дали ще се съгласи този немец!?
От БФС не искат да дават огромна заплата за чужд треньор, а гледат да си приберат парите за себе си.
Нека да забравим този тъп мач, който националите май взеха за бенефис а сърбите пък играха на 100%!
Да гледаме напред. Естествено и аз съм за смяна на треньора и е най-добре той да бъде чужденец! Немец няма да е лошо, както някои писаха тук, но дали ще се съгласи този немец!?
От БФС не искат да дават огромна заплата за чужд треньор, а гледат да си приберат парите за себе си.
ПОЗДРАВЛЕНИЯ БЕРБАТОВ,ИЗЯВЛЕНИЕТО ТИ Е В СТИЛ-ВСИЧКИ СЪГРЕШИХМЕ И ЕДНОВРЕМЕННО НЕНУЖНИ ВКУПОМ СТАНАХМЕ.ТОВА Е И НАЙ-ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ-НИТО ЕДИН ФУТБОЛИСТ ИГРАЛ В ТОЗИ ЗЛОПОЛУЧЕН МАЧ НЕ ТРЯБВА ДА ИГРАЕ ПОВЕЧЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
http://www.redcafe.net/f6/berbatov-read ... am-225770/
еи го на какво са написалил феновете на Ман Ю във форума си,няма да превеждам сега,който има време или желание да прочете или преведе за другите...само цитат:
Това е проблема на отборите с една две звезди в състава си: обират пешкира за всяка загуба!
И още нещо което на мен ми се стори много точно за цялата дандания: A happy Berba, is a motivated Berba.....
еи го на какво са написалил феновете на Ман Ю във форума си,няма да превеждам сега,който има време или желание да прочете или преведе за другите...само цитат:
Това е проблема на отборите с една две звезди в състава си: обират пешкира за всяка загуба!
И още нещо което на мен ми се стори много точно за цялата дандания: A happy Berba, is a motivated Berba.....
-
- Контакти:
Айде престанете, да плюеете, Бербатов.Хората са го казали една птичка пролет не прави.Аз съм сигурен че той няма да напусне националния отбор защото е свястно момче.Но жалко че за футболист с неговата класа се налага да рита с такива некъдърници.Проблема е, не че нямаме добри футболисти а, в това че няма кой да ги селектира.Просто човека който е начело на националния ни отбор изобщо не е за там. Това с назначаването на този човек за треньор на нац. отбор момем спокойно да причислим към гафовете на 21век.Едва ли и кратуните от БФС-то могат да дадат някакъв смислен отговор за гафа си.
Върни се в “Футбол - България”