kiril.a.d написа:Честит ви новина, че ЦСКА-София 2, няма да участва в Трета лига! - и по нататък продължава, че в близко време ръководството ще прецени, къде да играят футболистите му...
Е-е, аз като ви казаx, че ако УЕФА отреже окончателно отбора за следващите още 2 години от ЕКТ, ЦСКА-София 2, ще стане ЦСКА-София 1, в ППЛ?...а вие ми рипате тук и...мечтаете

- нищо де, те мечтите са безплатни и точно за xора които не дават пари, ама искат насреща..нещо си
Ми свикнете, че аз като говоря - приказвам

щото съм с трезв и xладен разум и повече не си позволявам да мечтая, в България

Кирилчо, това новина ли е за теб?! Още преди около две седмици написах, че ЦСКА 2 ще бъде разпуснат, защото не върши работата, заради която е създаден! Тогава някои юзери, като теб спореха с мен, че треньорът на ЦСКА 2 е отрекъл за разпускането на отбора! Е, сега се потвърди какво съм написал! Тогава написах и, че футболистите ще бъдат дадени под наем на Септември, Пирин, Царско село и др.!Та не виждам къде е драмата, заради която си толкова въодушевен?!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!