Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
- Контакти:
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Гришата е човека.
baraba написа:Ozzimozzi написа:PFC Litex написа:Слуачя с Фиорентина няма нищо общо с този на ЦСКА-София, защо въобще се дава за пример и на идея си нямам.
Разбира се, че има! Има фалит, има дружество, което възражда фалиралото, има закупуване на марката, има фенове, които стоят зад идеята! Това, че няма общо може да си го говорите Ти, Бекали, Кашчей и един друг началник!
Аз пак да попитам , обслужването на кредитори и то от ранга на държавата в лицето на НАП и Инвестбанк , както и други по малки , счита ли се за поемане на пасиви или .... ???
И аз пак да попитам

когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!
TNT написа:baraba написа:Ozzimozzi написа:PFC Litex написа:Слуачя с Фиорентина няма нищо общо с този на ЦСКА-София, защо въобще се дава за пример и на идея си нямам.
Разбира се, че има! Има фалит, има дружество, което възражда фалиралото, има закупуване на марката, има фенове, които стоят зад идеята! Това, че няма общо може да си го говорите Ти, Бекали, Кашчей и един друг началник!
Аз пак да попитам , обслужването на кредитори и то от ранга на държавата в лицето на НАП и Инвестбанк , както и други по малки , счита ли се за поемане на пасиви или .... ???
И аз пак да попитамкога са обслужени въпросните кредитори,че не съм разбрал?
![]()
Или разплащанията са станали при пълна тайна и дискретност?
![]()
Това за което питаш , води ли се покриване на пасиви или не ??? Когато и да се случи

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!
Red_Neck написа:PFC Litex написа:Red_Neck написа:Верно ли Дунав 2010 от 20 години не са виждали ЕКТ?
В коя година си Док?
![]()
![]()
И от 2010 да е, летоброенето в ЕКТ е едва пет сезона назад, така че все тая.
Не е все тая! Кога говориш за ЦСКА си много принципен, ама на Дунав 2010 им тропоса набърже историята на старото АД!
Що така?
Всички сте от един дол дренки! ТР важи само за ЦСКА!
Уйне, ще отговориш ли на въпроса или ще продължаваш да го играеш "за гъби съм"?
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
petko.h.markov написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:Знам, че си буквоядец, но говорихме за приемственост и че чрез покиването на пасивите (вземанията на кредиторите) е начина.
Обясни го на УЕФА, явно и те са тъпи буквоядци, че не го вдяват ......
Скоро ще дойде и това време, спокойно. Срещу името на сегашното ЦСКА ще стоят отличията и историята на най-титулуваният български клуб. Това, че на някои няма да им се хареса е неминуемо, но болшенството червени фенове ще са щастливи.
Е точно това никой не може да ви отнеме.За мечтите иде реч.Както и ЩЕ.Ще плати,ще играем в ЕКТ,ЩЕ......!
Точно така Петко , при нас рано или късно винаги се получава , всички помним какво беше ЦСКА преди две - три години , къде играеше и колко конкурентно способен беше (последно в Елита май завърши на ..... трагичното за ЦСКА 5-то място мисля) Виждаме и само за една година , какво израстване се постигна !!! Не че второто място в крайното класиране някога е означавало нещо за ЦСКА , но при всички случаи е по-добро класиране от 5-то място , в същото време в плейофната фаза ЦСКА завърши , като недостижим лидер с цели 5 точки преднина пред настоящия шампион "венцеславните" ти от делиормана !!! Терена на Армията е реновиран , базата в Панчарево ОТНОВО след близо 30 години е използваема и служи на ЦСКА по предназначение ..... Та тези "Ще" вече ... " СА " Петко , да има и още "ЩЕ" , но и на тях им идва времето , умните хора я карат едно по едно , стъпка по стъпка

Та в крайна сметка е очевАдно , че за ЦСКА нещата се развиват все по-добре и по-добре , за съжаление за теб и твоето душевно здраве няма шанс

3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!
petko.h.markov написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:Знам, че си буквоядец, но говорихме за приемственост и че чрез покиването на пасивите (вземанията на кредиторите) е начина.
Скоро ще дойде и това време, спокойно. Срещу името на сегашното ЦСКА ще стоят отличията и историята на най-титулуваният български клуб. Това, че на някои няма да им се хареса е неминуемо, но болшенството червени фенове ще са щастливи.
Е точно това никой не може да ви отнеме.За мечтите иде реч.Както и ЩЕ.Ще плати,ще играем в ЕКТ,ЩЕ......!
Разбира се Пеца! В това е смъсъла на целия човешки живот (мечтите и бъдеЩЕто). Ако на твоите години имаш и грам съмнение в това, то е късно да ти се помогне!

Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
Red_Neck написа:Red_Neck написа:PFC Litex написа:Red_Neck написа:Верно ли Дунав 2010 от 20 години не са виждали ЕКТ?
В коя година си Док?
![]()
![]()
И от 2010 да е, летоброенето в ЕКТ е едва пет сезона назад, така че все тая.
Не е все тая! Кога говориш за ЦСКА си много принципен, ама на Дунав 2010 им тропоса набърже историята на старото АД!
Що така?
Всички сте от един дол дренки! ТР важи само за ЦСКА!
Уйне, ще отговориш ли на въпроса или ще продължаваш да го играеш "за гъби съм"?
Уйнето и Бекали на НЕудобни въпроси не отговарят , само заобикалят , повтарят като папагали едно и също и естествено за всичко на света обвиняват "лошия" Ганчев !!! Дори и Тръмп стана президент заради мръсните игри на ... жужето

-
- Контакти:
baraba написа:petko.h.markov написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:Ozzimozzi написа:Знам, че си буквоядец, но говорихме за приемственост и че чрез покиването на пасивите (вземанията на кредиторите) е начина.
Точно така Петко , при нас рано или късно винаги се получава , всички помним какво беше ЦСКА преди две - три години , къде играеше и колко конкурентно способен беше (последно в Елита май завърши на ..... трагичното за ЦСКА 5-то място мисля) Виждаме и само за една година , какво израстване се постигна !!! Не че второто място в крайното класиране някога е означавало нещо за ЦСКА , но при всички случаи е по-добро класиране от 5-то място , в същото време в плейофната фаза ЦСКА завърши , като недостижим лидер с цели 5 точки преднина пред настоящия шампион "венцеславните" ти от делиормана !!! Терена на Армията е реновиран , базата в Панчарево ОТНОВО след близо 30 години е използваема и служи на ЦСКА по предназначение ..... Та тези "Ще" вече ... " СА " Петко , да има и още "ЩЕ" , но и на тях им идва времето , умните хора я карат едно по едно , стъпка по стъпка![]()
Та в крайна сметка е очевАдно , че за ЦСКА нещата се развиват все по-добре и по-добре , за съжаление за теб и твоето душевно здраве няма шансТи дори и мечти вече нямаш , останало е само едно озлобление , една горчилка .... колко жалко
Какво толкова те вълнува моето здраве?Да съм ти приятел,бих го разбрал,но не съм.Просто нямаш какво да кажеш.
Стандартни думи за злоба,горчилка и други фантазии.
Смешни сте ми!И ти специално доста често ме разсмиваш.Беше 100% убеден,че ще участвате в ЕКТ,сега какво стана?
На какво решение на КАС се надяваш?Защо пак се появи преди година Литекс,защо ЦСКА-София 2 изчезва?
Две години наказание си е много време,много вода ще изтече,много неща могат да се променят.
А иначе си мечтайте,няма да ви е първи път.Такива неща съм чел и при лупи.
1982 написа:Как да ти обясня, че ЦСКА вече няма пасиви към НАП, просто защото ЦСКА вече го няма, или ПФК ЦСКА АД, ако щеш ?! Такъв пасив вече не съществува. НАП е кредитор, който не е успял да си прибере вземанията. Но за да бъде удоволетворена поне някаква част от тях, се разпродават активите на закритото дружество ..... това не е погасяване на пасиви, бъркаш понятията, на мен ми е ясен смисълът, който се опитваш да вложиш, но термините са ти грешни.
Уважаеми 1982, разбирам и уважавам позицията Вина трол, който ще плюе и храчи по ЦСКА и феновете на клуба, каквото и да се случи.
Ама понеже сте юридически много неграмотен, обяснете моля на всички, според Вас обявяването на едно дружество в несъстоятелност означава ли окончателен край на "живота" на това дружество, или това е смяна на статута му, изваждане от търговския оборот и тепърва извършване на определени действия? Например "осребряване и разпределение" ...
И пак в тази връзка, кажи според теб това ЦСКА, което вече го нямало, не съществува и пасивите му не съществуват, осигурява ли и до ден днешен социално 1 (едно) лице, което вероятно се досещаш кое е?!? Мхм?!? Как ги виждате тия неща, Вий, многоплютий и многомразений господине, наричан от някои предател най-долен? Как умрелото дружество ги праи тия работи? Вероятно от отвъдното? Някой адски Демон? Вселил се е в баба Дора, което обяснява изключително изстрадалия й и неподдържан вид?!?
Вий, тъй, някак си, допускате ли, че сте неграмотен и плещите глупости? Или се водите от собствената си необоснована презумция, че сте умен и начетен, за която не търсите подкрепящи я факти и доказателства? Някак си, пак тъй, не Ви ли притеснява, че сте тъй хулен, мразен и осмиван от всички?
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
Абе БФС няма ли да изкарат лицензите вече.
Отдавна всички срокове за УЕФА изтекоха. Даже и обжалвания.
Или се чудят сега как да замажат,че те са отказали лиценз на ЦСКА-София,защото ще е в нарушение на техния правилник,който е копие на този на УЕФА.
Май некой чиновник е подвел Гришони и ся се чуди как да не връща ресто.
Интересно е и дали някой друг клуб не виси и сега да се прокарват документи със задни дати.
Цирк БФС в пълната си прелест. Жалко,че Верея не биха,за да заплетат още повече драмата в сюжета на българския футбол.
Отдавна всички срокове за УЕФА изтекоха. Даже и обжалвания.
Или се чудят сега как да замажат,че те са отказали лиценз на ЦСКА-София,защото ще е в нарушение на техния правилник,който е копие на този на УЕФА.
Май некой чиновник е подвел Гришони и ся се чуди как да не връща ресто.
Интересно е и дали някой друг клуб не виси и сега да се прокарват документи със задни дати.
Цирк БФС в пълната си прелест. Жалко,че Верея не биха,за да заплетат още повече драмата в сюжета на българския футбол.