САМО ЦСКА!!!
Поне два гола разлика за шампионите!
ЦСКА-Литекс
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА-Литекс
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
"синтерор" и останалите от подхуене марш към израел рррррр...
И ПРЕДИ И СЕГА, ШАМПИОН Е ЦСКА!!!
СинТерор написа:TEKSAS написа:СинТерор написа:Мача ще е 1:1 и Ц(*КА ще изравни от дузпа...
не леф(ка ще изравни на пирин от дузпа и два червени картона за пирин
1-0 за ЦСКА
От цялата тая каша която написа разбрах само, че Левски щял да играе с Пирин![]()
![]()
![]()
! Да ти кажа Левски няма да играе с Пирин, а с един друг чорбарски отбор! Няма да казвам кои е! Ти сам се сети... Малко се съмнявам това да стане, защото гънките на мозъка ти липсват! Точно за Пирин не ми говори, че да не казваме твоето отборче трябваше да изравнява от пряк в 94 мин. и преди това в 59мин. да изгонят играч на Пирин. Аиде марш в кочината прасе! Внимаваи идва Коледа и може да си първото опърленото прасе!
Еи аман от разбирачи чорбарски отбор били Миниора , чорбарски са защото ви скачат на кръв и играят мъжки винаги това ли ти е логиката. Просто си много смешен и ако няма да пишеш по темата изобщо не се обаджаи. 1:0 за шампионите

Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
Побе с 2:0 за шампионите 

2:2 за Антон Генов!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
о-1.все пак това е мъри!гоце ви взе мача за супер купата!сега не става!
Батков вън от ЛЕВСКИ!