Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 22:27

Mitata написа:1982, Ганчев не е светец, вероятно послъгва понякога, реализира СХЕМИ. Обаче, когато отхвърляш тотално собственика, трябва да посочиш алтернатива на Ганчев, в името на ЦСКА. А такава от теб досега не съм прочел.

Алтернативата я посочих стотици пъти - Рейнджърс, Фиорентина, Парма, Локо София ...... така се прави.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 22:27

baraba написа:
PFC Litex написа:
Кашчей написа:Защото КАС, специално за тях, се е събрал 5-6 дена, след като се получи известие, че не им разрешават от УЕФА, без да има решение на ЛК на БФС, без да са обжалвали пред АК на БФС..тия са по-важни от Реал и Барса за европейския футбол!

Между другото КАС, когато има жалби са доста експедитивни и в рамките на 2-3 дни разглеждат жалбите и дават становище.
В случая с ЦСКА-София КАС няма, какво да решават, защото клуба реално няма забрана, защото той просто непокрива изискванията, а това е далече от забрана.

Все едно на едно заведение на входната врата да пише, че лице ненавършили 18 години не се допускат и аз да се жалвам, че съм на 16 и не ме пускат... тяхната е същата работа...

Мдааа и те от УЕФА са си идиоти и за това са написали в писмото , че ЦСКА има право да обжалва пред КАС в десет дневен срок , нищо че Уйното решил , че няма смисъл ;)

Обърни внимание на датата!
http://www.manager.bg/sport/uefa-ne-dop ... e-v-evropa
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 22:29

1982 написа:
k_oleto написа:Еми да, ма.мен ако ме хранят така - както теб ще си намеря друг начин да си пипам пи....шката, а не да бъда обект на подигравки.
Не случайно ти написах днес, че е тъпо поведението ти..

Не знам кой ме храни и не се чувствам въобще засегнат, не си придавайте прекалено значение, въобще не ми пука за мнението на хора, които се кланят на някаква крадлива мутра, написах ти го и днес, не ми пука какво впечатление оставям у вас, за вас всеки е говедо, щом не се кланя на ГГ.

Не, аз не съм те нарекъл говедо. Писах ти, че си трол и комплексар. Не и говедо.

Обаче.........това да не разбираш кога се преминава границата м/у реалния живот и троленето и спама и заяждането - това вече ти е проблем. Пиша ти го чисто приятелски - без да влагам някаква сериозна мисъл. Стани от компа, разходи се - недей се вживявай толкоз

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 22:31

k_oleto написа:Не, аз не съм те нарекъл говедо. Писах ти, че си трол и комплексар. Не и говедо.

Обаче.........това да не разбираш кога се преминава границата м/у реалния живот и троленето и спама и заяждането - това вече ти е проблем. Пиша ти го чисто приятелски - без да влагам някаква сериозна мисъл. Стани от компа, разходи се - недей се вживявай толкоз

Ти нещо много се опитваш да изместиш темата и да я вкараш в някакъв личностен анализ на моята особа ..... благодаря ти за загрижеността, но мнението ти за мен хич не ме вълнува, че да ми го споделяш вече 5-6 пъти.

Този форум не е за мен.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 05 юни 2017 22:32

1982 написа:
Mitata написа:1982, Ганчев не е светец, вероятно послъгва понякога, реализира СХЕМИ. Обаче, когато отхвърляш тотално собственика, трябва да посочиш алтернатива на Ганчев, в името на ЦСКА. А такава от теб досега не съм прочел.

Алтернативата я посочих стотици пъти - Рейнджърс, Фиорентина, Парма, Локо София ...... така се прави.

Ти ли си паралията, който ще даде парите, с които ще се издължават дълговете, натрупани от боклуците и Лупи? Ако не си, вероятно знаеш кой може да го направи?
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2017 22:33

1982 написа:
Mitata написа:Интересно, защо не написа една лоша дума за Домуса и Черепа? Тия не са ли мафиоти?

Интересно, ама съм писал доста за Домуса ..... но явно тези неща се забравят. Дори БАН получих в техния подфорум, когато държавата им плати трибуната и им се казваше, че това е скандално и гнусно.

Браво! В техния подфорум се пише веднъж на месец и щом си получил бан, то това е достойно за уважение!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 22:34

1982 написа:
k_oleto написа:Не, аз не съм те нарекъл говедо. Писах ти, че си трол и комплексар. Не и говедо.

Ти нещо много се опитваш да изместиш темата и да я вкараш в някакъв личностен анализ на моята особа ..... благодаря ти за загрижеността, но мнението ти за мен хич не ме вълнува, че да ми го споделяш вече 5-6 пъти.

Този форум не е за мен.

До този извод се надявах да стигнеш. Явно ще ми приемеш идеята да се поразходиш

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юни 2017 22:39

Уйне, а кои са другите 3 български отбора в този неофициален сайт?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2017 22:41

Грамотно дете си и сам може да си ги видиш
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 22:41

Mitata написа:
1982 написа:

Ти ли си паралията, който ще даде парите, с които ще се издължават дълговете, натрупани от боклуците и Лупи? Ако не си, вероятно знаеш кой може да го направи?

Като искаш Мазерати си купуваш Мазерати, а не си преименуваш Лада-та на Мазерати!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”