Кой от нас е управлявал поне баничарница, че има самочувствието да управлява футболен клуб с многомилионен бюджет ?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Кашчей написа:
Слизаш от кораба и отиваш да риташ в "Левски" е моето предложение. Със сигурност ще се справиш, както поне 99% от пишещите тук. Е, може и да не можеш, ама к`во ти пука-ще се върнеш на кораба, ама те къде ще се върнат?! Вие едно време имахте вратар Каменски, за кратко, после игра при нас, също за кратко..нещо за него да си чувал..да знаеш как е тоя човек, как я кара?! Така е с 90% от футболистите по света. Митко Гьонин да знаеш как е? За Васил Митков нещо да си чувал скоро?
blue avalanche написа:Кашчей написа:
Слизаш от кораба и отиваш да риташ в "Левски" е моето предложение. Със сигурност ще се справиш, както поне 99% от пишещите тук. Е, може и да не можеш, ама к`во ти пука-ще се върнеш на кораба, ама те къде ще се върнат?! Вие едно време имахте вратар Каменски, за кратко, после игра при нас, също за кратко..нещо за него да си чувал..да знаеш как е тоя човек, как я кара?! Така е с 90% от футболистите по света. Митко Гьонин да знаеш как е? За Васил Митков нещо да си чувал скоро?
Смея да твърдя, че аз на кораба върша много по-общественополезна работа от разни ритнитопковци. Светът без футбол може, без кораби - не!
Кашчей написа:blue avalanche написа:Кашчей написа:
Смея да твърдя, че аз на кораба върша много по-общественополезна работа от разни ритнитопковци. Светът без футбол може, без кораби - не!
Значи да закриват "Левски" без проблемНяма да ти е мъчно
Бившият нападател на Арсенал и Ювентус Никлас Бендтнер е бил предложен на Левски. Това разкри пред телевизия Bit председателят на "Тръст Синя България" Васил Колев.
Датският национал е могъл да заиграе на "Герена" по времето на Люпко Петрович срещу 12 000 евро на месец. Ръководството на "сините" обаче се отказало от тази възможност без да даде конкретно обяснение.
Междувременно Васил Колев разкри също така че до три месеца ще бъде свикано Общо събрание на клуба, на което ще бъде поискана оставката на Спас Русев от Надзорния съвет.
1982 написа:Аз не ритам, върша други работи, но и да ритах за 10 бона заплата, никога нямаше да ме видиш да хленча колко ми е тежко и какви лишения правя ...... скандално е подобни глезени момченца, осигурени и презадоволени материално, да ми се оплакват, че търпяли лишения.
Човек трябва да има малко мярка, особено в държава, в която сума хора едва свързват двата края. Свързват ги и без "лишения" от рода на спортно Мазерати и тъст Пламен Килията .....![]()
![]()
Red_Neck написа:1982 написа:Аз не ритам, върша други работи, но и да ритах за 10 бона заплата, никога нямаше да ме видиш да хленча колко ми е тежко и какви лишения правя ...... скандално е подобни глезени момченца, осигурени и презадоволени материално, да ми се оплакват, че търпяли лишения.
Човек трябва да има малко мярка, особено в държава, в която сума хора едва свързват двата края. Свързват ги и без "лишения" от рода на спортно Мазерати и тъст Пламен Килията .....![]()
![]()
Аре стига глупости .... ако беше толкова лесно да си професионален спортист и да си докарваш добри пари, всеки щеше да го прави. Имай малко уважение ... Да не им плащаш ти? Всеки сам си знае с какво е свързана неговата работа и какъв стандарт на живот може да си позволи, както и какви лишения търпи. Всеки да си гледа паницата!
Ти имаш ли представа как се пробива в профи спорта?
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 271 госта