1982 написа:k_oleto написа:Ти в нищо не вярваш - важното е да хейтваш !
Много се застоя тук - иди виж какво правят твоите приятелки в синия форум - малко там да обясняваш как от Митов нищо не става или пък как Пламен Константинов не е добър вариант за тренер.
При теб всички мнения започват с НЕ, с НЕ МОЖЕ, с мутра, със схема и т.н
Да, "хейтя", така "хейтех" и като казвах, че ГГ лъже, че ще оздравява ЦСКА и само протаква, докато си врътне схемата с Литекс, едно към едно ми ги пишехте и тогава - говедо, хейтър ...... един не каза после - "да, беше прав, извинявай" ..... така ще е и сега, като накрая пак стане така.![]()
Еми да, ма.мен ако ме хранят така - както теб ще си намеря друг начин да си пипам пи....шката, а не да бъда обект на подигравки.
Не случайно ти написах днес, че е тъпо поведението ти.
Аз те разбирам донякъде. Обичал си фалиралия клуб и не можеш да приемеш нищо различно. Но........в това си желание ставаш за бъзик и за подигравка. Пита ме на колко съм години........Ако съдя по ника ти - по-голям съм от теб. За твое не удоволствие работя работа, която ми позволява да нямам скруполи в подобни "схеми - наречени от теб" Живота е такъв. Футбола е едно от малките неща, които ме забавлява и не виждам логика в това да вися цял ден в нета и да плюя (хейта, спамя) някакви неща. Не ти харесва футбола ? О.кей, но искам да те информирам и то съвсем официално, че "схемите" в него са в пъти по-малко явни от житейските. Тука има журналя - гледат и плюят, а в живота приятелю не е така, но.......това е тема на съвсем друга дискусия.