vaskonti написа:Ozzimozzi написа:vaskonti написа:Ozzimozzi написа:1982 написа:GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!
Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?!

Не пиши глупости. Всичко е в ръцете на синдика. Той трябва да представи разчет как ще се разпределят парите, а после ако няма обжалване, то всяка страна ще си получи справедливата според синдичката сума.
Кое са глупости? Че ако Ганчев беше участвал със своя фирма и с името си, до сега всичко по търга да е приключило, по един или друг начин? Ако не до сега, то до края на тая седмица? Това ли са глупости? И сега синдика му пречел на Ганчев да плати?!
Сериозно ли пречката е, че Ганчев не участвал със собствена фирма за да спечели търга, а е дал пари на фирма зад която стоят феновете на ЦСКА?
Василе, а ако бе спечелила някоя от другите фирми какво щеше да стане? Ти изказа ли веднъж съмнение относно "чистите помисли" на другите участници в търга? Питах те веднъж и не ми отговори - Ти как си със задкулисието? Приемаш ли го за нормално? Покажи едно твое мнение коментиращо останалите три фирми? Да участваш в търг с 3 свързани фирми дали е продиктувано от много морални подбуди? А?
Другите фирми не ме вълнуват. Не виждам, обаче с какво точно те се различават от Кюстендилеца. Аз не виждам разлика - един куп подставени лица и нищо друго. Коментирам Ганчев защото неговия съдружник Инджов докара наказание за ЦСКА за трансфери и ЕКТ, после подаде молба за фалит, Ганчев назначи един примат за шеф на ЦСКА, пусна молба за ФК Лупи и още един куп гаври. А вие му ръкопляскахте и се кефехте. Е затова коментирам Ганчев, а не другите. Седнали сте тук да ми пробутвате смешката, че Ганчев не искал емблемата, ама бил направил подарък на феновете. Честно ти казвам, изумен съм, че има хора на повече от 6 годинки, които сериозно вярват в това.
И защо не те вълнуват? нали и те се борят за да платят на държавата и да станат правоприемник на ЦСКА> Е вярно е, че зад тях не стоят фенове, не е ясно кой стои, но все пак можеше да напишеш 2 реда. Тук сте няколко, които просто мразите Ганчев, а Ганчев утре може да го няма, но това не значи, че нас и ЦСКА няма да го има. Това трябва да се разбере. ФК Лупи, фалити, Васе, все едно чета Беладоната. Извинявай, но това са простотии! Ако Ганчев утре излъже феновете на ЦСКА, не се съмнявай, че ще го усети веднага!