Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 20:55

Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Голче, отдавна се каня да те питам, как Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД :mrgreen: :mrgreen:
Застава се с име, а не с дела, защото после на съд отива този, който подписва!

Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува той :mrgreen: и на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!
Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!

Фирмата спечелила търга купува активите на ПФК ЦСКА АД. С парите от търга се удовлетворява вземания на кредиторите. По този начин се покрива и пасивите (или част от тях на фалиралото АД). Така се е случило и с Фиорентина. Това пък от своя страна е предпоставка новият клуб да е правоприемник на ЦСКА (ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, ЦФКА Средец и пр.). Въпрос на време е да се случи. Това, че си тролите откровено тук не променя събитията!

Проясни си понятията "купувам фирма" и "купувам недвижимо и движимо имущество на фирма, обявена във фалит"!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

TeodoraDJeryMoqnomer
Контакти:

Мнениеот TeodoraDJeryMoqnomer » 05 юни 2017 20:55

Гришата не иска емблемата, но я купува за феновете, разбираш ли. Абе грииша ганчев.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 20:56

TeodoraDJeryMoqnomer написа:Гришата не иска емблемата, но я купува за феновете, разбираш ли. Абе грииша ганчев.

Ти се регистрира за да тролиш ли ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 05 юни 2017 20:56

1982 написа:
GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?! ;)

Абе синдика да си свърши работата и ПФК ЦСКА да спечели конкурса пък ти после ми обяснявай как ние сме виновни.
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2017 20:57

1982 написа:
GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?! ;)

Не пиши глупости. Всичко е в ръцете на синдика. Той трябва да представи разчет как ще се разпределят парите, а после ако няма обжалване, то всяка страна ще си получи справедливата според синдичката сума.
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 20:57

k_oleto написа:Гриша Ганчев не я иска емблемата. То е пределно ясно. Но самия факт, че я купува за феновете - трябва да ти отговор на въпроса. Другото е да не участва в търга и тогава ти ще изпишеш 100 страници хейт.

На Гриша Ганчев вие, феновете, сте му през ..... сещаш се кое, чакай да извади 8 милиона заради вас. Той просто ви използва за схемите си, понеже сте мега наивни, нищо повече. Жалко, че не го осъзнавате още. Лъга ви, че ще оздравява ЦСКА, сега ви лъже, че и емблемата ще купи, но щом вярвате, ще има още дълго да ви лъже .......

Как не разбрахте за толкова години, че на мутрите не им пука за феновете, за тях феновете са едни балъци, които да манипулират и използват за користните си цели.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 20:58

Кашчей написа:
Ozzimozzi написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
Голче, отдавна се каня да те питам, как Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД :mrgreen: :mrgreen:

Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!

Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува той :mrgreen: и на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!

Фирмата спечелила търга купува активите на ПФК ЦСКА АД. С парите от търга се удовлетворява вземания на кредиторите. По този начин се покрива и пасивите (или част от тях на фалиралото АД). Така се е случило и с Фиорентина. Това пък от своя страна е предпоставка новият клуб да е правоприемник на ЦСКА (ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, ЦФКА Средец и пр.). Въпрос на време е да се случи. Това, че си тролите откровено тук не променя събитията!

Проясни си понятията "купувам фирма" и "купувам недвижимо и движимо имущество на фирма, обявена във фалит"!

Ага, всъщност е написано вярно ! Другото е НЕ вярно (т.е няма термин купуване на фирма). Та......разликата - ти си я обясни

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 05 юни 2017 20:58

blue avalanche написа:
Mitata написа:
Следователно скъпи антицесекари, Ганчев е единствената алтернатива за нас, поне към настоящия момент. Други спасители просто няма.

"Аз съм пътят, истината и животът" - Ганчев 14:6
"И да нямате друг Бог, освен мен, ей!!!" - пак съм аз: Г.Ганчев :evil: :evil:

Вие четете "Светото евангелие на Спас" и по-малко гледайте в канчето на другите. Така ще се излагате по-малко. ;)
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 20:59

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:

След фалита на ЦСКА клуба се оценява и продава от съда (или синдика - там както е по закон).ГГ извади 5 пъти по-голяма сума от исканата и придоби (след заплащане което трябва да стане когато синдика е готов) ПФК ЦСКА!Целя клуб , не само емблемата , земята или автопарка на ЦСКА!
Щом искаме да се възраждаме като Фиорентина,правим като тях.Те купиха старото дружество и преименуваха новото и ползваха емблемата на Фиорентина.Надявам се УЕФА да приложи същия стандарт като с тях и другия сезон (или още този) да играем в ЕКТ!

Продава се имуществото, не клуба, Голче! Няма как да купиш клуба само с активите! Вие, като Фио не можете да се възродите, поне не и с този клуб, който припознахте, защото не е създаден в София, не е новосъздаден по ТЗ на РБ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 21:00

Ozzimozzi написа:
1982 написа:

Не пиши глупости. Всичко е в ръцете на синдика. Той трябва да представи разчет как ще се разпределят парите, а после ако няма обжалване, то всяка страна ще си получи справедливата според синдичката сума.

Дали пиша глупости, кой направи Ред Енимълс ЕООД кредитор и така за тази фирма да не важи срокът от 1 седмица за плащане на сумата по офертата ?? Можеше още тази седмица да плати Ганчев и всичко много бързо да приключи. Искаше се само желание и искреност, нищо повече.

Тук Дора няма никаква вина.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “ЦСКА”