Имам усещането, че някои даже докато спят спят плюят Ганчев. Той не е светец, но в момента няма друг бизнесмен, който да се грижи за ЦСКА така добре както Ганчев го прави. Естествено разумните армейци никога няма да повярват на мъляви обещания за светло бъдеще, идващи от авиатори или приближени до тях (наслушали сме се на такива през последните десетилеия, но нито един от техните автори не заби даже пирон на Армията!). Причините са много. Първо, те обявиха, че ЦСКА е мъртъв, което е пълен абсурд за всеки нормалевн армеец!!! Второ, отпочнаха яростна кампания срещу бившите си приятели от ЦСКА, трето обявиха, че легендите на ЦСКА са подкупени, с което проявиха огромно неуважение къв тях, а с това към самия ЦСКА, четвърто, обявиха, че сами ще издържат 1948, а спонсори само щели да им помагат, което е абсолютна лъжа, пето, издържат ги анонимни спонсори, така и не стана ясно кой им даде 3 милиона лева да участват в търга за активите, шесто, прекалено близки са отношенията им с други клубове, които априори са най-големите противници на ЦСКА на зеления терен и извън него, седмо, прекалено близки са контактите на авиаторите със собственика на Лудогорец, който уж бил цесекар, но още преди фалита на ПФК ЦСКА АД правеше мърсотия след мърсотия на червените.
Следователно скъпи антицесекари, Ганчев е единствената алтернатива за нас, поне към настоящия момент. Други спасители просто няма.
Магията ЦСКА! (Всекидневна)
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)
Последна промяна от Mitata на 05 юни 2017 20:37, променено общо 1 път.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
- Tsola_Dragoycheva
Цяла година опитвах да се убедя, че Ганчев прави нещо невиждано досега и много престъпно. За съжаление фактите показват, че борецът от Микре не си оставя магарето в калта и всъщност приложи схема, която БФС отдавна прилага за закъсали финансово клубове.
Тази практика е приета и от УЕФА. Отворете в сайта им профила на някой наш клуб, който си е сменил юридическото лице. Ботев Пд, Локо Пд, Лудогорец и много други. Няма проблеми, нали?
За мен като фен на Левски случилото се с ЦСКА е урок за това как можем да спасим собствения си клуб. Чакам логичното да се случи и в близките години да обявим фалит. Явно няма да е тази. Твърде много грешки се натрупаха и ще трябва да започнем на чисто. Отдавна отминаха романтичните времена на аматьорския футбол. Днес всичко е бизнес и много пари. Процесите в ЦСКА от последната година бяха добре приети от привържениците и съм убеден, че ще бъдат приети и от нас, когато зад клуба застанат сериозни хора.
Тази практика е приета и от УЕФА. Отворете в сайта им профила на някой наш клуб, който си е сменил юридическото лице. Ботев Пд, Локо Пд, Лудогорец и много други. Няма проблеми, нали?
За мен като фен на Левски случилото се с ЦСКА е урок за това как можем да спасим собствения си клуб. Чакам логичното да се случи и в близките години да обявим фалит. Явно няма да е тази. Твърде много грешки се натрупаха и ще трябва да започнем на чисто. Отдавна отминаха романтичните времена на аматьорския футбол. Днес всичко е бизнес и много пари. Процесите в ЦСКА от последната година бяха добре приети от привържениците и съм убеден, че ще бъдат приети и от нас, когато зад клуба застанат сериозни хора.
GOLEADOR написа:Кашчей написа:
Голче, отдавна се каня да те питам, как Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД![]()
![]()
Застава се с име, а не с дела, защото после на съд отива този, който подписва!
Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!
Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува той

Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!
Не, ве, никаква идея си нямаме! Но имам чувството, че сега ще разровиш Гуглето и ще ни обясниш, "професоре"!

[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!
k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа: Ние сме ЦСКА, аз съм ЦСКА и да ти кажа - не съм фалирал. Това е и към 1982, който обяснява, че фирмата спечелила търга за емблемата била куха![]()
Това че сте ЦСКА го кажи на УЕФА, белким ви пуснат да играете ....... не да ви броят за чисто нов клуб, нямащ нищо общо с ЦСКА. Иначе всеки е свободен да вярва в каквото си иска, можете да вярвате и, че сте Бока Хуниорс, ваша си работа.
Относно фирмата - да, куха е. Не развива никаква дейност, създадена е специално заради търга, собственост е на криминално проявен, има уставен капитал от чутовните 500 лева ..... то отдалеч лъщи за какво иде реч.
Много ясно, че парите идват от Гриша Ганчев или и това ще отречеш ?
П.П
вече е казано на Уефа кои сме - не се тревожи за това
Като идват парите от ГГ, да застане с името и подписа си, тоест с негова фирма или най-добре ПФК ЦСКА-София ЕАД. Всичко друго са поредните мръсни схеми ....... нали ПФК ЦСКА-София ЕАД иска емблемата, ми да бяхте участвали вие, не тази измислена фирмичка.
А на УЕФА няма как да им кажете кои сте, там не е Булгаристан и има правила, а според тях, вие не сте ЦСКА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:
![]()
Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!
Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува тойи на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!
След фалита на ЦСКА клуба се оценява и продава от съда (или синдика - там както е по закон).ГГ извади 5 пъти по-голяма сума от исканата и придоби (след заплащане което трябва да стане когато синдика е готов) ПФК ЦСКА!Целя клуб , не само емблемата , земята или автопарка на ЦСКА!
Щом искаме да се възраждаме като Фиорентина,правим като тях.Те купиха старото дружество и преименуваха новото и ползваха емблемата на Фиорентина.Надявам се УЕФА да приложи същия стандарт като с тях и другия сезон (или още този) да играем в ЕКТ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Кашчей написа:GOLEADOR написа:Кашчей написа:
![]()
Тоест Ганчев е купил ПФК ЦСКА АД, естествено без дълговете-само активи купува тойи на търга ще се яви ПФК ЦСКА АД, а какво правим с ПФК ЦСКА-София, Голче? Те къде отиват, остават...?!
Фирмата спечелила търга купува активите на ПФК ЦСКА АД. С парите от търга се удовлетворява вземания на кредиторите. По този начин се покрива и пасивите (или част от тях на фалиралото АД). Така се е случило и с Фиорентина. Това пък от своя страна е предпоставка новият клуб да е правоприемник на ЦСКА (ЦДНА, ЦСКА Септемврийско знаме, ЦФКА Средец и пр.). Въпрос на време е да се случи. Това, че си тролите откровено тук не променя събитията!
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.
Красимир Иванов
CSKA 78 написа:Кашчей написа:Вие, като пишете конкурс, наясно ли сте как се провежда конкурс и как търг?!
Не, ве, никаква идея си нямаме! Но имам чувството, че сега ще разровиш Гуглето и ще ни обясниш, "професоре"!![]()
![]()
За теб знам, че си нямаш идея. Ти всъщност от нищо си нямаш идея, не само от конкурси, и доказателствата са много. На Ганчев такива му трябват- да не мислят и да са добри в повтарянето на заучени мантри!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
1982 написа:k_oleto написа:1982 написа:k_oleto написа: Ние сме ЦСКА, аз съм ЦСКА и да ти кажа - не съм фалирал. Това е и към 1982, който обяснява, че фирмата спечелила търга за емблемата била куха![]()
Това че сте ЦСКА го кажи на УЕФА, белким ви пуснат да играете ....... не да ви броят за чисто нов клуб, нямащ нищо общо с ЦСКА. Иначе всеки е свободен да вярва в каквото си иска, можете да вярвате и, че сте Бока Хуниорс, ваша си работа.
Относно фирмата - да, куха е. Не развива никаква дейност, създадена е специално заради търга, собственост е на криминално проявен, има уставен капитал от чутовните 500 лева ..... то отдалеч лъщи за какво иде реч.
Много ясно, че парите идват от Гриша Ганчев или и това ще отречеш ?
П.П
вече е казано на Уефа кои сме - не се тревожи за това
Като идват парите от ГГ, да застане с името и подписа си, тоест с негова фирма или най-добре ПФК ЦСКА-София ЕАД. Всичко друго са поредните мръсни схеми ....... нали ПФК ЦСКА-София ЕАД иска емблемата, ми да бяхте участвали вие, не тази измислена фирмичка.
А на УЕФА няма как да им кажете кои сте, там не е Булгаристан и има правила, а според тях, вие не сте ЦСКА.
Гриша Ганчев не я иска емблемата. То е пределно ясно. Но самия факт, че я купува за феновете - трябва да ти отговор на въпроса. Другото е да не участва в търга и тогава ти ще изпишеш 100 страници хейт.
GOLEADOR написа:Разберете се там с 1982 какво искате , аз моето съм го казал,искам синдика да си свърши бързо работата и на конкурса за базите да се яви ПФК ЦСКА!
Не синдикът бави и протаква, а вие. Вие направихте кухата фирма Ред Енимълс кредитор, за да не трябва да плащате скоро, иначе нещата щяха много бързо да приключат. Ама на някой от Микре май не му се плаща ?!

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.