Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот k_oleto » 05 юни 2017 19:53

Кашчей написа:
k_oleto написа:Делянски, изпълних молбата ти, но......по какъв друг начин да покажа на субекта, че мястото не му е тук ?
В смисъл - виж горния пост.

В раздел, кръстен ЦСКА, всички сме гости-ти също! Когато ЦСКа-София стане официален правоприемник на ЦСКА и приеме това име-моля! Дотогава тук всички сме равни, с изключение на модовете!

Виж сега .......................(слагам многоточие, щото иначе ще кажа едни неща за едни роднини, които не са мой). Това е форум и всеки може да пише каквото си иска. Но не се ебавай с публиката на ЦСКА. Ние сме ЦСКА, аз съм ЦСКА и да ти кажа - не съм фалирал. Това е и към 1982, който обяснява, че фирмата спечелила търга за емблемата била куха :) И аз малко като Тео, но парите ще се платят - със сигурност (без значение дали са 8 или 3 милиона), но това е друга тема.
Та, ти ага (наричам те братко на турски - нали се сещаш), си последния човек на света, който може да има мнение на тема: Какво и кои са ЦСКА. ЦСКА сме ние. Това го запомни !

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2017 19:57

Днес нищо няма да бъде обявявано, това ще бъде сторено в петък, когато и от БФС ще пратят списъкът с отборите в UEFA.

Считам, че е време БФС сериозно да понесе санкции и наказания за всички нередности, които се вършат касаещи не само ЕКТ, но и вътрешния шампионат.

За сега едно изваждане на нашите клубове от ЕКТ за срок от три години, мисля че ще е доста отрезвяващо наказание.
Последна промяна от PFC Litex на 05 юни 2017 19:59, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2017 19:58

Нз, какво ви прави кеф да пишете до УЕФА и да топите отборите (не само нас)... дразните се, че ви биеме и сте зад нас ли?!
Приемете факта, че сме по-добри от вас и ще представим България по-добре от вас със сигурност. Вчерашния мач на Герена беше бараж, ама за влизане в ППЛ, а не такъв за ЕКТ. :lol: :lol:

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 юни 2017 20:00

k_oleto написа: Ние сме ЦСКА, аз съм ЦСКА и да ти кажа - не съм фалирал. Това е и към 1982, който обяснява, че фирмата спечелила търга за емблемата била куха :)

Това че сте ЦСКА го кажи на УЕФА, белким ви пуснат да играете ....... не да ви броят за чисто нов клуб, нямащ нищо общо с ЦСКА. Иначе всеки е свободен да вярва в каквото си иска, можете да вярвате и, че сте Бока Хуниорс, ваша си работа.

Относно фирмата - да, куха е. Не развива никаква дейност, създадена е специално заради търга, собственост е на криминално проявен, има уставен капитал от чутовните 500 лева ..... то отдалеч лъщи за какво иде реч.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2017 20:00

Тео, тъй като не следя процесите, какво е написано до УЕФА и същото да е лъжа?
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 20:00

k_oleto написа:
Кашчей написа:
k_oleto написа:Делянски, изпълних молбата ти, но......по какъв друг начин да покажа на субекта, че мястото не му е тук ?
В смисъл - виж горния пост.

В раздел, кръстен ЦСКА, всички сме гости-ти също! Когато ЦСКа-София стане официален правоприемник на ЦСКА и приеме това име-моля! Дотогава тук всички сме равни, с изключение на модовете!

Виж сега .......................(слагам многоточие, щото иначе ще кажа едни неща за едни роднини, които не са мой). Това е форум и всеки може да пише каквото си иска. Но не се ебавай с публиката на ЦСКА. Ние сме ЦСКА, аз съм ЦСКА и да ти кажа - не съм фалирал. Това е и към 1982, който обяснява, че фирмата спечелила търга за емблемата била куха :) И аз малко като Тео, но парите ще се платят - със сигурност (без значение дали са 8 или 3 милиона), но това е друга тема.
Та, ти ага (наричам те братко на турски - нали се сещаш), си последния човек на света, който може да има мнение на тема: Какво и кои са ЦСКА. ЦСКА сме ние. Това го запомни !

След като ти си ЦСКА, той е ЦСКА, вие сте ЦСКА, защо допуснахте Ганчев да докара Литекс на Армията и да погрeбе ЦСКА?!
Значи ЦСКА е нещо хвърчащо във въздуха, според вас, и може да се приземи с всеки клуб, носещ това име, независимо кога и къде е създаден.
И да, ага е "батко" и ако си турчин, с радост ти приемам обръщението!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

maxi1914
Контакти:

Мнениеот maxi1914 » 05 юни 2017 20:01

Teo написа:maxi1914, а 2008 година кой ни натопи?! :lol:
@ За 1.5 милиона не ни дадоха лиценз благодарение на вашия супорт в УЕФА! :lol:
ПП Дори и сега да пишете всеки ден писма до УЕФА, няма как да повлияете на футболната централа.

Много е различно 2008 и сега . А сега сте си виновни както и да го погледнем . Разбирам всичко да беше точно и да пускаме доноси е така от злоба . Само , че вас си ви наказват значи сте си виновни . кво те бърка ако всичко ти е точно
[quote="ugly bug"]Перуци е на стадиона във Франция.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2017 20:02

PFC Litex написа:Тео, тъй като не следя процесите, какво е написано до УЕФА и същото да е лъжа?

Сините са написали 4 доноса до УЕФА за периода от 1 Януари до 31 март!
@ Какво да коментираме повече... другите са от Лудогорец.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юни 2017 20:02

Teo написа:Нз, какво ви прави кеф да пишете до УЕФА и да топите отборите (не само нас)... дразните се, че ви биеме и сте зад нас ли?!
Приемете факта, че сме по-добри от вас и ще представим България по-добре от вас със сигурност. Вчерашния мач на Герена беше бараж, ама за влизане в ППЛ, а не такъв за ЕКТ. :lol: :lol:

Линк към доносите, или поне копие от тях?! Това нали знаеш, че се нарича "клевета" и е подсъдно?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 юни 2017 20:03

Кашчей написа:
Teo написа:Нз, какво ви прави кеф да пишете до УЕФА и да топите отборите (не само нас)... дразните се, че ви биеме и сте зад нас ли?!

Линк към доносите, или поне копие от тях?! Това нали знаеш, че се нарича "клевета" и е подсъдно?!

Скоро ще цъфнат на бял свят, спокоен бъди. :lol:
@ Но ние напук на това ще играем в ЕКТ е така да ви е яд и да си скубете косите :mrgreen:

Върни се в “ЦСКА”