Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Re: Левски продава Рабех, футболистът се прибра в София

Мнениеот buffon » 17 яну 2010 15:20

С интерес следя на къде ще отлети поредния играч на Левски.Дали няма да е в Русия или Турция или Румъния дали този трансфер няма да е за рекордните 500000 хилки,но със сигурност знам че офертата е много добра за клуба и не е за изпускане.На Рабех му е време да отиде да играе в някои по добър отбор макар и тои да е 15 ти в Русия.Тои отдавна достигна тавана в Левски и нямаше какво повече да даде на отбора.От друга страна сега се освобождава място можем да си върнем Илиян Стоянов или пък Пажин нали селекцията е отворен процес.

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 17 яну 2010 15:22

от deepblue1963 на 17 Яну 2010 14:00
Ползи от продажбата на Рабех(АКО се осъществи):
1.Ще изкараме някой лев
2.Ще освободи място за друг(може и от нашата школа)
Загуби:
1.Не се сещам
Побеждавали сме и БЕЗ него в отбора,губили сме и С него.Същото се отнася и за Тасевски.Не разбирам какъв е този рев за Дарко.Нито Рабех,нито Тасевски се превърнаха в основни фигури за отбора.И като говорим за "класа".понятието включва и ПОСТОЯНСТВО.Нито единия,нито другия могат да се похвалят с такова.Ако продажбата на Рабех или Тасевски,или и на двамата е цената,която Левски трябва да плати,за да се задържи над водата финансово-аз съм за!

Напълно съм съгласен с теб,двамата не се превърнаха в играчите,които очаквахме.Дарко е непостоянен и по заспалост на терена се опитва да доближи Бербо,а Рабех постоянно е опиянен.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 17 яну 2010 15:22

Sleepwalker написа:
deepblue1963 написа:Ползи от продажбата на Рабех(АКО се осъществи):
1.Ще изкараме някой лев
2.Ще освободи място за друг(може и от нашата школа)
Загуби:
1.Не се сещам
Побеждавали сме и БЕЗ него в отбора,губили сме и С него.Същото се отнася и за Тасевски.Не разбирам какъв е този рев за Дарко.Нито Рабех,нито Тасевски се превърнаха в основни фигури за отбора.И като говорим за "класа".понятието включва и ПОСТОЯНСТВО.Нито единия,нито другия могат да се похвалят с такова.Ако продажбата на Рабех или Тасевски,или и на двамата е цената,която Левски трябва да плати,за да се задържи над водата финансово-аз съм за!

За Рабех си прав, но Тасевки да кажеш,че не стана водеща фигура в отбора...е меко казано грешно.Когато Ратко беше начело,Дарко в много от мачовете влизаше резерва,защото двамата май не се обичаха твърде.След смените му Левски заиграваше по друг начин и си личеше кой е причината за промяната.Не мислиш,че може да разчитаме на поостарелите Бардон и Александров само,нали? :roll:

Parmalat , и в Цска например бяха сигурни за Дани Кики и Акалски,но виж какво стана.Това какво е казал футболиста преди 2 седмици няма нищо общо с реалността.Тогава явно още е нямало оферта за Рабех и нашите са били спокойни за поста и не са се напрягали много за подписа му. Една стабилна оферта към нестабилния финансово Берое много бързо може да обърне нещата. ;)

А няма ли мачове,в които Дарко е бил на терена,без да раберем,че е бил?Не влизам в диспут "добър играч-лош играч".Ама чак пък "незаменим"...Летоброенето в Левски не започва и не свършва с Тасевски.Ако играта му отговаряше на "сагата" по привличането му,трябваше да вкарва по 10-15 гола на сезон или да прави по 15-20 асистенции.Обаче-нито едното,нито другото.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Gutev
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот Gutev » 17 яну 2010 15:23

deepblue1963 написа:
Parmalat написа:Левски продава Рабех, следващият е Тасевски

Левски почти сигурно до дни ще продаде трети основен футболист в чуждестранен клуб. Това ще е мароканъцът Юсеф Рабех, който напусна лагера на сините в Каварна и се прибра по спешност в София. Все още не е ясно името на клуба, в който ще продължи кариерата си Рабех.

Спортният директор на Левски Георги Иванов пък потвърди днес пред журналисти, че следващият продаден може да е македонецът Дарко Тасевски. На този етап обаче той остава при сините.

С продажбата на Рабех Левски ще се раздели с трети основен футболист, тъй като преди няколко дни Живко Миланов премина в румънския Васлуй, а Зе Соарес се присъедини към Металург (Донецк).

За трансфера на Рабех Георги Иванов намекна още вчера с изказването си, че Левски най-вероятно ще се раздели с още един основен състезател и явно това съвсем скоро ще се случи.

http://sportal.bg/news.php?id=216061

:| Тояа защо ви продава най-добрите футболисти :roll: Пожелавам ви да разкарате Батков колкото се може по-бързо и да си намерите добър собственик.

Ми,обикновено се продават най-добрите.Ти как мислиш?Ман Юн продаде Роналдо,Милан-Кака и т.н.Кого да продадат-най-слабите ли?Защо не ни "осветлиш" за "бомбастичните" трансфери на твоя отбор?И между другото,предпочитам Батков пред Христолов,Динев,Гигов...Да не изброявам отбори,дето сами не знаят кой им е собственик.

Все още ли има заблудени хора които вярват на това мустакато нещо.Все още ли има такива които одобряват гаврата с любимия отбор.

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 17 яну 2010 15:29

Рабех дойде като човек,към когото имахме много големи очаквания,но според мен хич не ги оправда.Ще го запомня с постоянните му изцепки по заведенията,както и с мачовете,които загубихме заради него.За мен той трябваше да играе като дефанзивен халф-има страхотен поглед върху играта,но прави малоумни грешки в защита.Ако играеше като дефанзивен халф,поне щеше да има кой да му поправя грешките.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
FC_LEVSKI

Мнениеот FC_LEVSKI » 17 яну 2010 15:32

Сега ако не му вземат поне 600-700хил. евро ще е престъпление.Пиянде бил,незнам си к`ъв бил но е НАЙ-ДОБРИЯТ защитник в България.....За по-малко пари не си струва да се дава!
НИЕ СМЕ ВЕЧНИ!!!ВИЕ СТЕ ЗА МАЛКО..
И когато падаш , аз пак ще пея за теб!

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 17 яну 2010 15:33

Аз също мисля, че с тези футболисти, които имаме ще са ни достатъчни, за да доиграем шампионата.
Обаче при евентуално класиране за евротурнирите, ще ни бъдат нужни още попълнения в състава ни.
Относно привличането на Иво Иванов от Берое в Левски, смятам, че вече е почти невъзможно, защото Батков няма да даде сумата, която старазагорският тим иска.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 17 яну 2010 15:35

buffon написа:Тои отдавна достигна тавана в Левски и нямаше какво повече да даде на отбора.От друга страна сега се освобождава място можем да си върнем Илиян Стоянов или пък Пажин нали селекцията е отворен процес.

Какво значи даден футболист да достигне тавана примерно в Левски :roll:
Това ми звучи като възможностите на Левски са еди какви си и повече нагоре не може, нали трябва един отбор да се надгражда, развива и става все конкурентно способен на средностатистически отбори в Европа.
Трябва футболисти да се изцеждат максимално и от тях да се иска още и още, и още, но това си зависи от спортно-техническия щаб.
Изображение

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 17 яну 2010 15:40

PFC Litex написа:
buffon написа:Тои отдавна достигна тавана в Левски и нямаше какво повече да даде на отбора.От друга страна сега се освобождава място можем да си върнем Илиян Стоянов или пък Пажин нали селекцията е отворен процес.

Какво значи даден футболист да достигне тавана примерно в Левски :roll:
Това ми звучи като възможностите на Левски са еди какви си и повече нагоре не може, нали трябва един отбор да се надгражда, развива и става все конкурентно способен на средностатистически отбори в Европа.
Трябва футболисти да се изцеждат максимално и от тях да се иска още и още, и още, но това си зависи от спортно-техническия щаб.

Ами като е просто по добър от всички и вече не вижда смисъл да се напряга и започва да мисли за други работи.

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 17 яну 2010 15:43

и него ли ще го продадеме за 20 лв ????
ORIGINALNI...BE =)

Върни се в “Архив”