Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)
Новите имена в отбора ви са доста добри, но ако остане треньор Митов, дори Роналдо да заиграе при вас ефект няма да има.

- blue avalanche
- Контакти:
PFC Litex написа:Новите имена в отбора ви са доста добри, но ако остане треньор Митов, дори Роналдо да заиграе при вас ефект няма да има.
Митов остава и само по тази причина не привличаме Роналдо. Както сам забеляза - няма смисъл.
-
Serafim
- Контакти:
Corwin написа:Аз да се застъпя малко за Ники Кръстев, макар да е офтопик (но гледам, че е важна тема):
Вратарите не са като полевите футболисти, да има талант и това да може да му е играта. На вратарят му трябва изключително много време, тренировки и опит, за да се научи да си нарежда защитата. Затова масово за големите вратари си говорим след 25-годишна възраст, макар да има и млади, които правят невероятни неща (Де Хеа, новото Джиджи)... но и те правят фрапантни грешки. Просто от вратар не може да се очаква да излезе от школата научен. Никито тепърва ще прави много и фрапантни грешки, но важното е да му се позволи да натрупа опит и знанията, които са безценни за един вратар. Защото той физиката и таланта си го има.
И точно за това Йоргачевич трябва да е титуляр, а Кръстев да играе срешу опашкарите и мачовете от купата.
Serafim написа:Corwin написа:Аз да се застъпя малко за Ники Кръстев, макар да е офтопик (но гледам, че е важна тема):
Вратарите не са като полевите футболисти, да има талант и това да може да му е играта. На вратарят му трябва изключително много време, тренировки и опит, за да се научи да си нарежда защитата. Затова масово за големите вратари си говорим след 25-годишна възраст, макар да има и млади, които правят невероятни неща (Де Хеа, новото Джиджи)... но и те правят фрапантни грешки. Просто от вратар не може да се очаква да излезе от школата научен. Никито тепърва ще прави много и фрапантни грешки, но важното е да му се позволи да натрупа опит и знанията, които са безценни за един вратар. Защото той физиката и таланта си го има.
И точно за това Йоргачевич трябва да е титуляр, а Кръстев да играе срешу опашкарите и мачовете от купата.
Факт. Йорга ще пропуска все повече мачове, логично е. Така се случват нещата.
- blue avalanche
- Контакти:
Ето, че Кръстев беше контузен и може на Йоргачевич да му се отвори парашутът. Спете спокойно. Нали това искахте??? 
1982 написа:Абе, вЕрно, какво стана с Пацо Мачката (известен в нощна София и като Пацо Водката), къде се загуби този дискотечен герой, по едно време май в Мамалигария ловеше качамаци, ама после нищо не съм мяркал .....
Шампион на Румъния, твърд титуляр. Точка.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Йорга контузен ,Кръстев с разбита челюст от онова леке Бандаловски и оставаме само с Митрев ,за ЛЕ не ми се мисли недай си Боже,ако се контузи какво правим ?
zap_lv написа:Йорга контузен ,Кръстев с разбита челюст от онова леке Бандаловски и оставаме само с Митрев ,за ЛЕ не ми се мисли недай си Боже,ако се контузи какво правим ?
Йорга няма ли да е готов?
- blue avalanche
- Контакти:
"Ръководството на Септември София призна, че няма да прави проблеми на част от младите си играчи да преминат в Левски. От спечелилия промоция за Първа лига клуб заявиха пред "Тема Спорт", че от "Герена" са пожелали защитника Петър Генчев и халфовете Иван Тилев и Асен Чандъров - и тримата са юношески национали. "Това са футболистите, които иска Левски. Но при създалата се ситуация има вероятност да останат при нас. В Септември те ще имат по-голям шанс да играят. Но въпреки всичко тримата сами ще решат къде да продължат. Ако искат да отидат в по-голям клуб, няма да ги спираме. Отдолу чакат други като тях, които да получат шанс в първия тим", заявиха от Септември.
Петър Генчев е роден на 29 март 1998 година, а през сезона изигра 21 мача, в които реализира 1 гол. Активът на Иван Тилев (05.01.199 г.) за Септември през кампанията е същият - 21 срещи с един точен изстрел. Асен Чандъров (13.1-1.1998 г.), който е син на собственика на Септември Румен Чандъров, в момента се възстановява от контузия в коляното. През сезона полузащитникът бе на терена в 15 двубоя във Втора лига, в тях вкара 3 гола."
Петър Генчев е роден на 29 март 1998 година, а през сезона изигра 21 мача, в които реализира 1 гол. Активът на Иван Тилев (05.01.199 г.) за Септември през кампанията е същият - 21 срещи с един точен изстрел. Асен Чандъров (13.1-1.1998 г.), който е син на собственика на Септември Румен Чандъров, в момента се възстановява от контузия в коляното. През сезона полузащитникът бе на терена в 15 двубоя във Втора лига, в тях вкара 3 гола."
Не ги знам какви са им качествата на тия момчета, признавам. Не съм ги гледал. Снощи само видях репортаж на мача им с Монтана и цялостно ми допадна Септември. Направиха толкова положения, колкото ние не можем да направим за 5 мача със същата Монтана.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага