Атлетик Билбао - Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Атлетик Билбао - Реал Мадрид

Мнениеот _RoKi_ » 17 яну 2010 14:19

Еми не очаквах тази загуба на Реал М.,но и Атлетик са корав отбор...Просто и шанс имаха този път домакините 8-) 8-)

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 17 яну 2010 14:48

А какво мислите за Пелегрини?Аз такъв нападателен футбол освен от него и Гуардиола не съм виждал в последните 1-2 години!За мен този треньор е уникален,само трябва да му се даде шанс!Ако ни бъде тренер още поне 2-3 години,Реал ще се завърне по-могъщ!

MuTaKaT
Контакти:

Мнениеот MuTaKaT » 17 яну 2010 15:30

Поредно разочарование.. тази година май по-добре да се откажем от титлата. Все пак с този отбор и този треньор имаме бъдеще.. макар и в перспектива.. иска се малко повече търпение

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 17 яну 2010 16:35

Като цяло реал имаха желание за игра , но неможе да се каже шанс ....Какво е това този отбор с такива играчи да не реализира нито едно положение.Това си е срамота.Защитата се представя на ниво, но в крайна сметка не разбраха ли , че най-много голове им вкарват при центрирания и при корнери това е нелепо за такъв отбор...

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 17 яну 2010 18:20

Неприятна загуба да се надяваме че няма повтори отново :)

Потребителски аватар
Lord_Dexter
Контакти:

Мнениеот Lord_Dexter » 18 яну 2010 13:00

MORSKI написа:
originalni.be написа:Нищо страшно не е станало , скоро ще паднете пак :) :roll:

Ти някое конструктивно мнение ще дадеш ли някога?
Иначе мен хич не ми пука дали ще сме 3,4 ,5 и т.н -искам да спечелим Шампионската Лига!

Е тук си личи че той не е фен на Барса ами антифен на Реал, нормално е... не може всеки да ги харесва но според мен лично трябва да си пише за собственото си отборче... както и да е, 5 точки не са кой знае какво важното е да вдигнат главите и най-накрая защитата да разбере че играят футбол и няма отбор който да не атакува, да не мислят, че другия отбор ще излезе със свалени гащи... карай да върви нямахме късмет, но това няма да е във всеки мач... нищо кой знае какво не се е случило ще мачкаме нататък и каквото стане, аз лично искам да виждам поне красива игра, а те резултатите ще дойдат....
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 18 яну 2010 13:13

Lord_Dexter написа:
MORSKI написа:
originalni.be написа:Нищо страшно не е станало , скоро ще паднете пак :) :roll:

Ти някое конструктивно мнение ще дадеш ли някога?
Иначе мен хич не ми пука дали ще сме 3,4 ,5 и т.н -искам да спечелим Шампионската Лига!

Е тук си личи че той не е фен на Барса ами антифен на Реал, нормално е... не може всеки да ги харесва но според мен лично трябва да си пише за собственото си отборче... както и да е, 5 точки не са кой знае какво важното е да вдигнат главите и най-накрая защитата да разбере че играят футбол и няма отбор който да не атакува, да не мислят, че другия отбор ще излезе със свалени гащи... карай да върви нямахме късмет, но това няма да е във всеки мач... нищо кой знае какво не се е случило ще мачкаме нататък и каквото стане, аз лично искам да виждам поне красива игра, а те резултатите ще дойдат....

Съгласен съм с теб за красивата игра, лично на мен ми харесаха как играхме срещу Билбао. Единствено ме е яд, че загубихме по толкова нелеп начин, но съм оптимист, този отбор има бъдеще ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
expensive
Контакти:

Мнениеот expensive » 19 яну 2010 18:04

Продължаваме да губим точки по глупав начин. Друго нещо също прави впечатление - слабите игри навън. Аз лично очаквах да загубим точки на Риасор, но не и преди този мач... Какъв е смисъла от по-леката програма вторият полусезон (домакин-гост) като не се възползваме до тук.
Още.. с гол пасив играем много слабо в нападение, нито има идея, нито реализатор да довърши (без)идейните атаки. То като поведеш в резултата е лесно, ама айде вече понатрупаха игрови минутки като отбор и би трябвало да излизат от тези закучени мачове. Обаче не ни се получават нещата на този етап. Роналдо си изтърва нервите като не върви играта, а всеки знае, че с нерви работа не се върши. При Кака забелязвам друга тенденция - става колеблив и лесно губи топката когато в близост до него има повече от един противников играч. И в отсъствието на Игуаната, Бензема трябва да играе по 90 минути всеки мач. Ако ще показва изобщо някакви качества, то сега му е времето.

Върни се в “Реал Мадрид”