ШЛ - ФИНАЛ | Ювентус - Реал Мадрид - 1:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: ШЛ - ФИНАЛ | Ювентус - Реал Мадрид / 03.06 / 21:45ч.

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 19:44

sapio0o написа:
LaRgO написа:Иско муха без глава ? :shock:

Не е случайно, че в няколко поредни години не може да се наложи нито в Реал, нито в Испания. Това като титуляр. Иско разполага с феноменален потенциал, но не го разгръща. Едва този сезон, към края загатна за нещо по-добро, но това мандахерцане с топката изнервя. Щом недоразумението от Уелс може да го измести на един крак, то за какво въобще водим този разговор? Иско има да се развива още МНОГО, ако иска да претендира за титуляр. Един Кова го попилява, а е по-млад. Асенсио също.

Разбира се, че не е случайно, ти за Карим Перес чувал ли си?

Разликата между Иско и БейлС е само около 70 млн. , тази година ги изплатих на Перес, за да може да има честно съревнование и виждаме резултата...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 19:47

sapio0o написа:За Бейл сме съгласни всички във форума, без монка. Той вижда нещо футболно у него. Иначе за Иско, както казах, талант има, но липсват други елементи, поради които бива резерва вече четири, пет години и в Испания, и в Реал. И Каземиро не е медийна звезда, но си проби пътец. Данчо и Кейлор също не са звезди. И Варан не е. Бензема също. В момента Иско играе добре, което ме радва. Прави го вече три месеца и е важна фигура. Предстои да разберем дали може да задържи нивото и да се поучи от стари грешки, които върши и до ден днешен.

Кова е най-талантливата резерва в отбора в момента. Асенсио му конкурира, но ще видим как ще се представи през следващия сезон.

Що пишете толкова много, а не пиете бре хора.... после ще се чудите защо само аз се усмихвам при евентуална загуба.... :lol: :lol: :lol:

БейлС си е футболист, човек. Просто не е физически здрав такъв. Може да играе футбол, но феновете му трябва да посещават мачовете между различните болници, за да го видят в действие.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 19:53

CSKA69 написа:Сега, вярно че алкохола вече действа при мен, ама да си кажа. Не съм доволен от периода на Иско досега в Реал. Едва в последните няколко месеца той започна да играе по-сериозна роля при нас и то заради контузията на Бейл. Испанецът завършва четвъртия си сезон с Реал, а не е постигнал нищо повече от статут на използваема резерва. Сори, ама това е крайно недостатъчно!!! Още повече ме ядосва факта, че това е футболист с наистина голям потенциал, но поради мързел или мекушавост на характера си не успява да се наложи. Ако е първото е лошо, но ако е второто е непростимо. Няма велик футболист, който да е бил слаб характер. Няма ;)

Айде да видим дали ще стане трето поредно.

Иско е плеймейкър, дошъл на 20 години като голямата надежда да се превърне в един от генералите на краля на империята.Хич не е малко напрежението... една две бели линии и направо той си става крал.

Първият голям отбор на Иско е най-големият в световната футболна история. Според мен няма да сгрешим, ако бъдем леко снизходителни към него.

Смятай, щом и каталунските фенове на гонга мечтаят за него. Хич не е случайно...че те вложиха повече старание в неговите спекулации за трансфер в любимия им отбор, от това да подкрепят Ювентус днес...

Днеска, ако видя фен на Барселона без шал или фланелка на Юве, просто няма да го призная за такъв.
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 юни 2017 20:05

CSKA69 написа:Сега, вярно че алкохола вече действа при мен, ама да си кажа. Не съм доволен от периода на Иско досега в Реал. Едва в последните няколко месеца той започна да играе по-сериозна роля при нас и то заради контузията на Бейл. Испанецът завършва четвъртия си сезон с Реал, а не е постигнал нищо повече от статут на използваема резерва. Сори, ама това е крайно недостатъчно!!! Още повече ме ядосва факта, че това е футболист с наистина голям потенциал, но поради мързел или мекушавост на характера си не успява да се наложи. Ако е първото е лошо, но ако е второто е непростимо. Няма велик футболист, който да е бил слаб характер. Няма ;)

Това се опитах да обясня и аз.

Furious_Monk написа:БейлС си е футболист, човек. Просто не е физически здрав такъв. Може да играе футбол, но феновете му трябва да посещават мачовете между различните болници, за да го видят в действие.

Футболист е, спор няма. Ала футболисти много по света. Едни успяват на ниско, други на средно, трети на високо ниво. Бейл е за нещо средно между ниско и средно, но един господ ще знае как е стигнал до нас.
Последна промяна от sapio0o на 03 юни 2017 20:09, променено общо 2 пъти.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 20:07

Е той Господ го купи. Остава и Перес да не знае как е стигнал до нас. :lol:
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 юни 2017 20:09

Карай де, пак постигна доста в кариерата си. Перес има навика да кани такива недоразумения, които да трупат слава на гърба на останалите. Та така и с гаревото. По принцип бих му пожелал да е здрав, но пък така ще го гледаме още 10 години, а не бихме искали. В този ред на мисли се надявам да се контузи сега на финала, влизайки от скамейката в края при преднина за своя отбор. Контузия, която да го извади за около година/две/три и изведе до трансфер в някое от първите нива на Англия. Там ще му оценят таланта. Друг, също толкова добър вариант би бил да приеме ролята на резерва. Един такъв бързак би вършил страхотна работа в края на срещите при нужда.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 20:13

Че те и Юнайтед оценяват таланта му. Що пък да не влезе в касата в на клуба едно 100 милиона бедни чернокожи трудоваци на 24 часов работен ден.
Последна промяна от Furious_Monk на 03 юни 2017 20:14, променено общо 1 път.
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 03 юни 2017 20:13

Ох, Гошко. А, дано. :twisted: Иначе и за без пари го пускам, ако зависи от мен. Уви, нямам думата. :twisted:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 20:14

Тихо, че Пешо с фланелката на Атлетико ще развали далаверата. :mrgreen:
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 03 юни 2017 20:21

"Валентин Михов пред ТОПСПОРТ: От цялото си сърце пожелавам на Реал (Мадрид) да загуби довечера."

Каталунска свиня.
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”