Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

peliforewer
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2017 18:42

maxi1914 написа:На 1ви прочит си мисля , че Животните са взели към 3-4 милиона от дълговете на ЦСКА .
600 хил. - Чавдар
200 хил- Милко
1-2 мил. - Инджов
1 мил - Лупи- тук може и да са дали и някои лев .
500 хил- 1 мил - от други по-малки кредитори .
Само не разбирам защо и е на синдика да протака ? Какво печели и къде е смисъла ?

Каквото взели,взели реално това са част от задълженията заради които ни пратиха във В група.Каквото и да пишете придобием ли емблемата значи сме покрили 8 млн.лв. задължения.В този търг бе забит звучен шамар на тримата губещи участника и техните кукловоди,това явно не се харесва на някои във форума и вече цяла седмица режат вени и се правят на гадатели,някои пък плюнчат и гумата,какво да правиш съдба.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 03 юни 2017 18:55

Докато някои режат вени и се тръшкат , че ЦСКА спечели търга , вече има инфо за лятната подготовка на отбора :
ЦСКА започва лятната си подготовка на 12 юни. Първоначално червените ще тренират в България. Как ще продължи подготовката зависи от участието на армейците в Европейските клубни турнири. Всички футболисти трябва да се явят на първото занимание, като допълнително ще се преценява дали петимата национални състезатели ще получат по-дълга почивка, заради участието им с националния отбор в квалификацията за Световното първенство в Русия през 2018 година. България гостува на Беларус на 9 юни. Със сигурност старта на подготовката ще пропуснат Тонислав Йорданов и Ангел Лясков, които ще участват на Европейското първенство за юноши до 19 години в Грузия.
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 юни 2017 18:55

1982 написа:
Red_Neck написа:Рано или късно, за активите все трябва да се плати...

Това 2 години го чета вече ..... все ще плащате .... първо една година убеждавахте, че ГГ ще прилага оздравителен план, накрая се видя, че нищо няма да прилага ..... после една година слушаме, че ще купи емблемата ..... първия търг го саботирахте, втория го "спечелихте", но "случайно" се оказа, че с куха фирма-кредитор, което значи ново протакване и удължаване .....

Тъй че знаем го вашето "плащане", вече 2 години го чакаме.

Протакането законно ли е? Законно е. Най-вероятно ГГ иска да обвърже плащането с концесията за базата/стадиона. Стига ревал за ЦСКА-София, пореви малко за нарязаните от Агата кораби или за "моралното" побългаряване на нек'ви занзибарци..
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 юни 2017 19:01

1982 написа:
GOLEADOR написа:Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!

ПФК ЦСКА вече не съществува, не знам как се купува нещо, което го няма. Търгът е просто за една търговска марка, която вие и без да плащате си я ползвате вече една година.

ЦСКА е много повече от една фирма, не разбра ли? ЦСКА е животът на хиляди българи. Как да ти го обясни човек?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 юни 2017 19:01

maxi1914 написа:На 1ви прочит си мисля , че Животните са взели към 3-4 милиона от дълговете на ЦСКА .
600 хил. - Чавдар
200 хил- Милко
1-2 мил. - Инджов
1 мил - Лупи- тук може и да са дали и някои лев .
500 хил- 1 мил - от други по-малки кредитори .
Само не разбирам защо и е на синдика да протака ? Какво печели и къде е смисъла ?

Ами ще протака нали взима заплата. За мен бяха напълно излишни тези напъни да купува фалиралото дружество, но явно наистина ГГ трябва да плати нещо според договорката с ББ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 19:06

Това ли е новата мантра, че ГГ щял да не плаща, за да чака търга за базите ??!

И какво отношение има това към въпроса с базите, след като ЦСКА-София не е участник в търга и няма никакво отношение ??? Търгът е "спечелен"* от една куха фирма, нямаща нищо общо с ЦСКА-София, тоест, вие не сте спечелили нищо.

* - той дори не е спечелен, защото не е платена сумата и реално към момента емблемата отново е ничия. Когато платите емблемата, можете да се явите на търга и да я представите като аргумент, дотогава нищо нямате, един хвърчащ лист хартия, на който е написано 8 000 000 лева. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юни 2017 19:15

icko65 написа:
GOLEADOR написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?

Никой не го псува за това, че е дал оферта. Да не говорим, че не той я е дал, но да кажем, че това е подробност.

Съвсем ясно е,че парите са на ГГ.Да приемем твоята теза ,че парите не се платят,кой ще бъде виновен за това - ГГ.Кой ще бъде разпънат на кръст от червената общност - ГГ.За това не виждам какъв е проблема и какво повече искате от ГГ.С купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба приключи!Остана да се преборим за базите и обединение на феновете,но даже и последните две неща да не станат факт с купуването на ПФК ЦСКА възраждането на клуба е факт!

Голям кеф че купихте фалиралото ПФК ЦСКА...Нали се бяхте възродили още миналата година-на 2.06.И нищо не ви трябваше от Кирливото?

Не знам на кое викаш "кирливото",ако ме цитираш,че съм ви наричал кирливци това какво общо има с ЦСКА?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 юни 2017 19:19

1982 написа:Това ли е новата мантра, че ГГ щял да не плаща, за да чака търга за базите ??!

И какво отношение има това към въпроса с базите, след като ЦСКА-София не е участник в търга и няма никакво отношение ??? Търгът е "спечелен"* от една куха фирма, нямаща нищо общо с ЦСКА-София, тоест, вие не сте спечелили нищо.

* - той дори не е спечелен, защото не е платена сумата и реално към момента емблемата отново е ничия. Когато платите емблемата, можете да се явите на търга и да я представите като аргумент, дотогава нищо нямате, един хвърчащ лист хартия, на който е написано 8 000 000 лева. :mrgreen: :mrgreen:

Логично е протакането да е заради базата. Доверие, доверие, но 8 милиона са си 8 милиона, както и да погледнеш. В търга официално не участва ЦСКА-София, а част от сектор "Г". Знае се кой ще даде парите, не е като при авиаторите дето никой нищо не знае, тъй че спокойно!

Всъщност, защо се интересуваш, нали не си от ЦСКА-София? Какво ти пука?

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 юни 2017 19:23

vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
baraba написа:
vaskonti написа:
GOLEADOR написа:ОП за ЦСКА имаше точно два (2),жалко,че ги отхвърлиха.
П.П.
Сега се обвинява ГГ,че дал 8 000 000 за ПФК ЦСКА,ако не беше ги дал щяхте ли да го поздравявате?

Кога ги даде, че май съм пропуснал?

За сега е дал 2% от сумата , остатъка , когато СГС одобри разпределението на синдика , струва ми се че вече почна като малките деца , искам го ..... ама сега го искам ... !!!! Предполагам си наясно , че в момента няма как да се даде остатъка ??? Това гадаенето , дали щял или нямало е несериозна лапешка работа !!!

Като няма как да се даде не ми обяснявай, че ги бил дал! Придържай се към бъдеще неопределено време и няма да ти се налага да "обясняваш". Щото, знаем ги твоите прогнози и уверения как всичко било уредено и ясно.

Тогава и ти се въздържай да "прогнозираш" дали щял да плати ;) А , времето е ясно и е минало свършено , вече Е платено 2% от сумата , написал съм го на чист български език !!!
Това че ЕДИН път не се получи това за което бях уверен явно те хвърля в екстаз ... :mrgreen: Явно знаеш нещо повече от мен , след като и Попов вицето на БФС твърдеше това , което и аз , а ЛК все още няма официално становище , въпреки , че трябваше да бъде готова на 31.05.2017 г. За сега съм на изчакване решението на ЛК :idea:

Аз не съм казвал, че няма да плати, а че не е платил. Ти твърдиш, че бил платил. Очеизвадно е кой от нас лъже. Тия 2% са всъщност от обещаната крайна сума, иначе са си чисто и просто 10% от оценката на активите и са задължителни, ако искаш да участваш в търга. Предполагам, че ако беше спечелил търга с оферта от 4 милиона, сега щеше да се ежиш как вече бил платил не 2, а цели 4%, разбираш ли.
Иначе няма как да съм в екстаз за нещо, за което май само ти и Тео бяхте уверени , че ще стане. И то бяхте уверени въпреки, че прекрасно знаете как се процедира с нови клубове. Тоест, добре знаете какъв ще е крайния резултат, но и добре се подготвихте с оправданията - не друго, а доноси ви били скършили хатъра.

За да бъдем точни платено е частично един път задатъка плюс изкупени или прехвърлени задължения. Само не ми излизайте с номера на Бекали,че прехвърлени не значи платени. Задатъкът при всички положения заминава при отказ се губи, а ако се плаща се приспада.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 03 юни 2017 19:24

1982 написа:
GOLEADOR написа:Последно,трябва ли червената общност да псува по ГГ за това,че е дал оферта от 8 000 000 лв. за да купи ПФК ЦСКА?

ГГ никога не е давал оферта за нищо. Него го няма никъде в търга. Интересно защо, ако са му чисти намеренията ?!?!

Написах го 100 пъти,ама щом трябва пак ще го направя.Ако не се платят тези пари цялата червена общност ще се изправи срещу ГГ!Както сега всички го приветстват за спечеления търг за закупуването на ПФК ЦСКА!Каквото и да стане всичко е за сметка на ГГ.Плати/не плати - виновен за всяко действие е ГГ.Ако не се сбъдне твоето желание и парите се платят,сърди се на ГГ!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”