Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Serafim » 03 юни 2017 17:32

[mp3][/mp3]
levskarcheto96 написа:Ще ме прощавате, ама Пацо Тигъра засега е на светлинни години пред Кръстев.

Пацо нямаше физическите данни на Кръстев,но бе далеч по—комплексно развит, благодарение на това, че от 16 годишен пазеше във Видима. Както отбелязаха излизаше при центрирания, играеше добре с крака (Кръстев е много зле в това отношение).

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 03 юни 2017 17:58

Serafim написа:[mp3][/mp3]
levskarcheto96 написа:Ще ме прощавате, ама Пацо Тигъра засега е на светлинни години пред Кръстев.

Пацо нямаше физическите данни на Кръстев,но бе далеч по—комплексно развит, благодарение на това, че от 16 годишен пазеше във Видима. Както отбелязаха излизаше при центрирания, играеше добре с крака (Кръстев е много зле в това отношение).

Тука сме царе на силните крайности ! След Дебюта му с ЦСКА-София го направихте новия Иванков,сега го правите поредния слабак. Има си естествени стъпки ,няма как да ги прескочи .Тигърчето във Видима като нямаха очаквания от него си пазеше като пич ,дойде в Левски ,показа синьо сърце ,направиха го капитан и какво стана ,всеки корнер =гол ,е не мерси ,сега в Румъния търка пейката ,но бъдете сигурни ,че го учат как да стане по-добър и като излиза знае ,че не очакват да носи целия отбор на ръцете си и момчето пази . Гошо Петков на времето като пазеше всички скандираха Митко Иванков и викахте уууууу на Петков ,после ви стана любимец .Какво се промени,просто потърка пейката и търпеливо чакаше да му дойде времето ,вероятно също е бил амбициран да стане голям ,за да не седи на скамейката и ,когато навъртя годинки стана важен играч за Левски ,лидер.Не очаквайте от 19-20 годишно пишлеме ,което още не знае къде е да ни спасява отбора всеки мач. Малко като олегне ще бъде полезен за Левски,ако не го пратим под наем в някой треторазряден отбор .

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юни 2017 18:53

Как свърши екскурзията на Жадното до Хърватска?

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 03 юни 2017 20:35

Пехливанов от Септември София не показа нищо днеска срещу едни слабаци като Монтана ,освен една борбеност .Повече ми хареса другото им крило едно ганайче ,не му запомних името ,но мисля че е по-добър от Нар .

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 03 юни 2017 20:54

zap_lv написа:Пехливанов от Септември София не показа нищо днеска срещу едни слабаци като Монтана ,освен една борбеност .Повече ми хареса другото им крило едно ганайче ,не му запомних името ,но мисля че е по-добър от Нар .

Опоку номер 2??? Или М.Василев номер 2? Айде по-сериозно... :mrgreen: Щом и от Септември ще почнем да пазарим - да се закриваме!

Потребителски аватар
zap_lv
Контакти:

Мнениеот zap_lv » 03 юни 2017 21:31

blue avalanche написа:
zap_lv написа:Пехливанов от Септември София не показа нищо днеска срещу едни слабаци като Монтана ,освен една борбеност .Повече ми хареса другото им крило едно ганайче ,не му запомних името ,но мисля че е по-добър от Нар .

Опоку номер 2??? Или М.Василев номер 2? Айде по-сериозно... :mrgreen: Щом и от Септември ще почнем да пазарим - да се закриваме!

Именно за този Пехливанов се заговори ,че го искаме .Макар ,че реално имат 2 -ма футболисти само Борис Галчев и оня от Гана ,всичко друго леш . Дано да е 3-4-5 избор за позицията Крило .

Потребителски аватар
Der Schmarotzer
Контакти:

Мнениеот Der Schmarotzer » 03 юни 2017 22:00

Относно Кръстев - на него му трябват много тренировки с фитнес инструктор - липсва му връзката между торса и краката - ако подобри и пласирането си далеч ще стигне, ако не - ще е поредния....
Ние сме Левски, Левски (София)!!!

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 03 юни 2017 22:11

Кръстев дебютира за нас и за големия футбол преди 3 месеца. Много е рано да заключения. Тепърва ще се развива, като това минава през личен опит от грешки. Спечели ни вече няколко мача - в Русе и с тирето е негова заслугата. Да му намерят защитна формация преди всичко. С такива смешни и различни защити и Буфон ще греши.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 03 юни 2017 23:32

Пацу шарана ако ще се връща по-добре да играем с 11 полеви играчи. На тоя Калиакра и Монтана му вкарваха от отсрещната трибуна. Чакахме го 3 години да хване дузпа и беше адски статичен при центрирания. Жалко, че го лансираха за сметка на Блажевич. Сега гледам, че Генев сме искали.... Ми да си връщаме за 6-ти път Данчу Милиев и всичко ще е бетон.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 юни 2017 00:03

Абе, вЕрно, какво стана с Пацо Мачката (известен в нощна София и като Пацо Водката :mrgreen: ), къде се загуби този дискотечен герой, по едно време май в Мамалигария ловеше качамаци, ама после нищо не съм мяркал .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Левски”