desi_1234_1997 написа:Привет, моряци! По принцип никога не съм смятала, че един фен трябва да се меси и да има негативно отношение към треньор, ръководство и футболисти. Малка част от нас е съставена от хора, професионално обучавани във футбола. Повечето сме аматьори, любители, обожаващи футбола и Черно море.
Тази година обаче нещата стоят различно!! Нашият Черно море е осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия!! Не може повече да продължава така! Недопустимо е да гониш БЕЗ РЕАЛНО ОБЯСНЕНИЕ И ПРИЧИНА един от най-добре развиващите се играчи- Мишо Венков. Любимец на всички ни, Венков е един от най-изпълнителните и скромни играчи на отбора, стълбът на Морето. Дани Георгиев- човекът, дал много на Черно море, отдал последните 10 години от кариерата си в клуба, бива изритан /грозна, но истинска дума/ от софийския специалист..
За мен това не е нормално. Не е нормално да даваш толкова свобода на треньора, не е нормално да не се застъпиш за основните играчи... Лошото е, че ние сме безсилни в случая.
Никога не ми се беше случвало с такова недоверие и ненадежда да очаквам сезон 2017-2018...
+ 1913!
Напълно подкрепям!