Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот onegavon » 03 юни 2017 09:37

Няма ли да пускате тема за баража?То не остана много време да видим ще има ли бойкот ит.н.

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 юни 2017 09:40

onegavon написа:Няма ли да пускате тема за баража?То не остана много време да видим ще има ли бойкот ит.н.

Пусни като си мераклия.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 03 юни 2017 09:50

анто маина написа:Каква тръпка да има ,като знаеш предварително,че си загубил,тръпката е до първия гол.

Не е така. Дори след обрата с 2:1 изживяването не беше същото. На следващия ден никаква тръпка от победата, нищо. А преди години след победа над ЦСКА тръпката и кефа ме държаха поне седмица. За вас може да е същото, нали играете срещу Левски, но за мен победата над този отбор не беше с нищо повече от тази над Лудогорец. Единственото хубаво нещо беше, че поне за малко щяхте да си затворите големите усти и нямаше да слушаме за 6 поредни, порене и не знам си какви още глупости.
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 10:01

NOMER14 написа:Повярвайте ни - няма я тая тръпка след мача на другия ден да отидеш на училище или работа да коментираш мача с колегите от другия отбор, защото и те знаят, че това не е техният отбор.
Дори и Чорбаджийски със своето име не може да я вкара тая тръпка, защото, видейки муцуните на Бодуров и Манолев, знаеш, че това и Литекс, а за ложите да не говорим.
Относно двата резултата 0-3 - Левски си доиграваше първенството с играчите от следващия сезн, защото знаеше, че само Разград и евенуално носителят на купата са пред него за евротурнирите и решението на олигофрените от бефесето отбор след нас в класирането да се класира директно за Уефа си беше шок.

Подчертаното достатъчно красноречиво илюстрира състоянието на "Левски". Продължението подлежи на коментари по други теми.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2017 10:39

Имаше предвид последните 10 мача общо, чичкото полицай. Не е преброил добре, защото са 3 победите, но за другото е прав.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 03 юни 2017 11:14

korteneca написа:
анто маина написа:Каква тръпка да има ,като знаеш предварително,че си загубил,тръпката е до първия гол.

Не е така. Дори след обрата с 2:1 изживяването не беше същото. На следващия ден никаква тръпка от победата, нищо. А преди години след победа над ЦСКА тръпката и кефа ме държаха поне седмица. За вас може да е същото, нали играете срещу Левски, но за мен победата над този отбор не беше с нищо повече от тази над Лудогорец. Единственото хубаво нещо беше, че поне за малко щяхте да си затворите големите усти и нямаше да слушаме за 6 поредни, порене и не знам си какви още глупости.

За теб може би ,имам колеги левскари ,за тях беше друго."Тоя Митов кога хване ЦСКА все ги
бие",ей такива работи говореха.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 03 юни 2017 13:08

maxi1914 написа:
delqnski47 написа:
sin4ec написа:
Ozzimozzi написа:Синчец, явно пак си "употребил" и не ме разбираш. Аз точно това казвам, че независимо как феновете определят противника (дали Динамо или Литекс), то като ти набият 3 тирета отзад и те боли! И боли не защото са три, а защото много добре знаеш кой ти е причинил тази болка. Това е всичко, а нека всеки си брои титли и празнува както намери за добре. Мен лично не ме бърка. :)

Далеч си от истината. Ходих на "дербитата", но няма тръпка. 24 000-18 000-12 000-9 000. Това са фактите.
Левски е падал от Литекс и с 0-3, и с 0-4. Кой го помни това?
Болка? Глупости. Безразличие. Както при загубите, така и при обрата. Нищо футболно, нищо смислено...

Синчец,Левски никога не е падал от Литекс в Сф с чиста тройка.Камо ли два пъти последователно.Този мач,който е с доста голям калибър(по документи,но не в реалност) ще стане интересен,когато спрете с футболната ви импотентност в него.То за тва не усещаш тръпка.Твойте нищо не правят.

И как да стане това когато едни се опитват да плащат дългове и взимат инвалиди свободни агенти . Докато другите правят 30 милиона дълг бият си шута . Почват на ново и чисто с пари за селекция ?

За какви евтини играчи говориш на Герена след като Лукин получава 15 хил.евро заплата,колко мислиш вземат Йоргачевич,Аниете,Адениджи,Яблонски,Прохазка и другите,тези лъжи за плащането на дългове и свободни агенти може да ги говориш само на ограничени хора.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юни 2017 13:12

Аз недоумявам защо въобще ще се играе бараж Левски - Верея, след като лицензионната комисия още не е обявила кои клубове получават евролиценз ?!?! Ами ако един от двата клуба не получи такъв ??! Или даже и двата ?! Тогава излиза, че този бараж е напълно безсмислен и трябва да се назначи нов ......

Остават малко над 2 седмици до жребия за първи предварителен кръг на ЛЕ, интересно докога ще се мотае тази лайняна комисийка, може би в деня на жребия ще обявят кои тимове ще са легитимни. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 13:30

1982 написа:Аз недоумявам защо въобще ще се играе бараж Левски - Верея, след като лицензионната комисия още не е обявила кои клубове получават евролиценз ?!?! Ами ако един от двата клуба не получи такъв ??! Или даже и двата ?! Тогава излиза, че този бараж е напълно безсмислен и трябва да се назначи нов ......

Остават малко над 2 седмици до жребия за първи предварителен кръг на ЛЕ, интересно докога ще се мотае тази лайняна комисийка, може би в деня на жребия ще обявят кои тимове ще са легитимни. :mrgreen: :mrgreen:

Ти пък защо се заяждаш? Не се ли усещаш какво можеш да предизвикаш, ако коментарът ти бъде прочетен от някой в централата?
Какво не ти е ясно? Като не получат ще поканим следващите. Пети, шести, седми, осми (ох, от тези единият май се класира, а другия е предмет на коментара), девети ... Тези ще получат лиценз. Ако не искат ще ги задължим. Те са нещо като държавни служители. Пък и ще обясним на УЕФА, че съвпадението с игралият в баража не е случайно, дори имената на отборите са имена на един и същи град.
Тези келеши от УЕФА какви проблеми създавата. Всичко си беше стабилно, а те ... Не се ли усещат, че клатят ... ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 юни 2017 14:10

delqnski47 написа:
W84me написа:
delqnski47 написа:Това какво ще плаща и какво не си е негова и наша работа.А това че имате проблем с баражите - това си е ваша грижа.Съдете БФС,топете ги и каквото искате им правете.Всеки да се оправя сам.

Айде бе, ваша работа било? Не е ли и моя работа, като данъкоплатец да знам кой точно преебава България с 15 милиона?

Малко си позакъснял с работата.Трябваше малко от по рано,но нищо.Важно е желанието. :lol:

С колко да съм закъснял? Още няма седмица, откакто Джуджето излъга, че ще плати 8 милиона...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”