Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Левски: Трансферно лято (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2017 23:11

Serafim написа:Митов, за да е удобен и да се отблагодари на Боримиров, ще го разкара и ще налага Кръстев. Момчето още се учи, че в мъжкия футбол, дори в България може да ти вкарат от всяко положение. Нека да играе срещу Витоша, Верея, Славия и др, но не и да го правят титуляр. Един такъв гол, като срещу Морето или Оранжевите в ЛЕ ни закопава...

Ако Кръстев(или който и да е) стои на пейката като резерва ще се научи ли на футбол???
Как смяташ?
Ако пратим Кръстев някъде си, кой ще е ПОРЕДНИЯТ седнал на пейката зад Йоргачевич? И докога така? До безкрайност?
Да не би на Донарума да не му вкарват голове? Някой смята ли да го праща в Кротоне, Лече или в някое село да се "обиграва"?

Jordan1914
Контакти:

Мнениеот Jordan1914 » 02 юни 2017 23:15

Serafim написа:
ЕМИЛ написа:
Jordan1914 написа:
tevez написа:
Доскорошният любимец на „сините” фенове Боян Йоргачевич е много близо до трансфер в Черно море. Очаква се в близките дни той да прекрати официално договора си с Левски и да стане свободен агент, разбра БЛИЦ СПОРТ.

Ако това се окаже вярно,ще псувам всеки път Боримиров,докато е жив....а Боян,ще покаже,че в него всико левскарско е било фарш!!!

Тук съм абсолютно съгласен .

Не одобрявам трансфера на Буш .Чорбари не ни трябват .

Защо да е фар? В него има година, две футбол за нашето ниво. Показал се е като мъж и левскар. Когато перчема каза, че намаля драстично заплатите, той пръв заяви, че остава, без да коментира пари.
Аз и не помня негов слаб мач.
Митов, за да е удобен и да се отблагодари на Боримиров, ще го разкара и ще налага Кръстев. Момчето още се учи, че в мъжкия футбол, дори в България може да ти вкарат от всяко положение. Нека да играе срещу Витоша, Верея, Славия и др, но не и да го правят титуляр. Един такъв гол, като срещу Морето или Оранжевите в ЛЕ ни закопава...

Просто ако искаме да имаме вратар,трябва да задържим Йорга!!!

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 02 юни 2017 23:23

blue avalanche написа:
Serafim написа:Митов, за да е удобен и да се отблагодари на Боримиров, ще го разкара и ще налага Кръстев. Момчето още се учи, че в мъжкия футбол, дори в България може да ти вкарат от всяко положение. Нека да играе срещу Витоша, Верея, Славия и др, но не и да го правят титуляр. Един такъв гол, като срещу Морето или Оранжевите в ЛЕ ни закопава...

Ако Кръстев(или който и да е) стои на пейката като резерва ще се научи ли на футбол???
Как смяташ?
Ако пратим Кръстев някъде си, кой ще е ПОРЕДНИЯТ седнал на пейката зад Йоргачевич? И докога така? До безкрайност?
Да не би на Донарума да не му вкарват голове? Някой смята ли да го праща в Кротоне, Лече или в някое село да се "обиграва"?

Пак четеш по диагонал, да те имам и теб в критика.... Писах, че може да играе в мачове с опашкарите. За купата също спокойно може да играе само той. То като е така за какво са ни други трансфери въобще? Имаме си Краев, Ст.Иванов, Найденов, Дидо, Кабов. Е ги и Орачев и Илия се връщат и те....

Почни да четеш, после пиши. Никъде не съм казал, че трябва да ходи под наем. Аналогията ти с Донарумаи е неуместна, защото той играе в отбор, който макар да не е в най—добрите си години, то там все още има класни играчи. Защитата на Левски е разграден двор, а нападението е ялово. Все допуснат гол от Кръстев е почти пагубен, защото не може да бъде компенсиран. Отделно, че това ще му тежи. А както казах Йоргачевич не помня да е правил слаб мач, а фрапантните му грешки се броят на пръстите на едната ръка.
Ако отпаднем скоропостижно от ЛЕ нека си играе Кръстев.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 юни 2017 23:46

Serafim написа:
Ако отпаднем скоропостижно от ЛЕ нека си играе Кръстев.

А Йоргачевич тогава какво ще го правим??? :o

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 03 юни 2017 00:42

Йоргачевич в момента сигурно взема 4 хил лв заплата. Ще е резерва, ако много настояваш. А Буш какво ше го правим, ако отпадне, а ?
Страшен си! За какво са ни трансфери, въобще,пак те питам...
Голям си умник.

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 03 юни 2017 05:12

Йоргачевич титуляр, Митрев резерва, Кръстев под наем като задължителен титуляр. Догодина преценяваме пак. Това е.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 09:55

tiamat написа:Йоргачевич титуляр, Митрев резерва, Кръстев под наем като задължителен титуляр. Догодина преценяваме пак. Това е.

Според мен привличането на Митрев е един от най-сериозните провали в трансферната политика на "Левски". Няма да си повтарям неделикатните си мнения. Но ще задам отново въпроса с кои свои качества Митрев заслужи да бъде привлечен и евентуално да остане в "Левски" за сезон 2017-2018?
Засега Йоргачевич и Кръстев могат да бъдат двамата вратари. Ако ще се привлича трети, то той задължително трябва да бъде класен вратар, а не поредното недоразумение. Ако не - вратар от школата.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 03 юни 2017 10:14

ЕМИЛ написа:...
Не одобрявам трансфера на Буш .Чорбари не ни трябват .

Не съм съгласен с мнението. Надявам се, че ще бъде в добра форма и ще играе добре в "Левски". Пожелавам го на "Левски" и на футболиста.
Точно тук и точно на Вас не е необходимо да давам примери за привличане на футболисти играли във "врага". Включително и в "Левски" от "ЦСКА".
Не одобрявам "крайните изцепки" на футболисти, треньори и ръководители, но съобразявайки се с интелектуалното ниво на средностатистическите представители на споменатите категории ги приемам с разбиране. Ще перифразирам един известен българин - такъв е материалът. Позволявам си предварителен отговор на евентуалната забележка, че в други случаи не е имало подобни "изцепки". С нова перифраза - такива бяха времената.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 03 юни 2017 10:31

Юношата на Левски - Виктор Генев отново е изскочил като опция за отбраната на "сините", пише вестник "Тема Спорт".

Още колко ще си играем на "иди ми, дойди ми"? Топузаков не го искал - махат го. Митов го искал - взимат го. Утре ще сменят Митов и новия ще го изгони. :oops:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 юни 2017 10:33

Аз повече съм притеснен от липсата на голове на Буш, след трансфера му в Англия, отколкото, че преди няколко години е играл при ония. Надявам се при нас да възвърне формата си и да бележи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Левски”