Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот W84me » 02 юни 2017 11:33

delqnski47 написа:Той Микренския си няма друга работа и с вас ще се занимава. :lol:

Каква друга работа да има? Да лъже, че ще плати едни пари ли?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Klaatu
Контакти:

Мнениеот Klaatu » 02 юни 2017 11:35

Въпреки че нашият отбор печели от решението на БФС, не мога да го окачествя по друг начин освен като неадекватно. Дори текстовете в разпоредбата да позволяват подобно тълкуване, най-нормалното нещо беше да се играе бараж между Дунав и Верея, а Левски да се класира директно. И тук изобщо няма значение кои са конкретните отбори, заемащи третото и четвъртото място.

Отделно имам големи съмнения, че решението е изобщо юридически издържано и Левски могат да побъркат БФС от дела.

Нашето ръководство пък съвсем се изложи със сервилната декларация в подкрепа на БФС.
Последна промяна от Klaatu на 02 юни 2017 11:36, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2017 11:36

W84me написа:
delqnski47 написа:Той Микренския си няма друга работа и с вас ще се занимава. :lol:

Каква друга работа да има? Да лъже, че ще плати едни пари ли?

Това какво ще плаща и какво не си е негова и наша работа.А това че имате проблем с баражите - това си е ваша грижа.Съдете БФС,топете ги и каквото искате им правете.Всеки да се оправя сам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 02 юни 2017 11:39

delqnski47 написа:Това какво ще плаща и какво не си е негова и наша работа.А това че имате проблем с баражите - това си е ваша грижа.Съдете БФС,топете ги и каквото искате им правете.Всеки да се оправя сам.

Айде бе, ваша работа било? Не е ли и моя работа, като данъкоплатец да знам кой точно преебава България с 15 милиона?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 02 юни 2017 12:03

Тези обаче продължават да пишат некви малоумни декларации и простотии. Ей, писна ми, ей!

tralala_12345
Контакти:

Мнениеот tralala_12345 » 02 юни 2017 12:03

Няма ли да има тема за Мача на годината срещу Верея?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 юни 2017 12:06

W84me написа:
delqnski47 написа:Това какво ще плаща и какво не си е негова и наша работа.А това че имате проблем с баражите - това си е ваша грижа.Съдете БФС,топете ги и каквото искате им правете.Всеки да се оправя сам.

Айде бе, ваша работа било? Не е ли и моя работа, като данъкоплатец да знам кой точно преебава България с 15 милиона?

Малко си позакъснял с работата.Трябваше малко от по рано,но нищо.Важно е желанието. :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 02 юни 2017 12:09

Klaatu написа:Въпреки че нашият отбор печели от решението на БФС, не мога да го окачествя по друг начин освен като неадекватно. Дори текстовете в разпоредбата да позволяват подобно тълкуване, най-нормалното нещо беше да се играе бараж между Дунав и Верея, а Левски да се класира директно. И тук изобщо няма значение кои са конкретните отбори, заемащи третото и четвъртото място.

Отделно имам големи съмнения, че решението е изобщо юридически издържано и Левски могат да побъркат БФС от дела.

Нашето ръководство пък съвсем се изложи със сервилната декларация в подкрепа на БФС.

Колега, в голяма заблуда си.
Понеже явно има много неразбрали, на ЦСКА все още не е отказан официално лиценз!

Отказът на този етап е само предположение (хипотеза), както и проблемите на Ботев с документите за лицензиране. Та по тази логика, .... дали няма да е резонно направо Локомотив да играе баража с Верея? :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 02 юни 2017 12:13

Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 02 юни 2017 12:13

Red_Neck написа:
Klaatu написа:Въпреки че нашият отбор печели от решението на БФС, не мога да го окачествя по друг начин освен като неадекватно. Дори текстовете в разпоредбата да позволяват подобно тълкуване, най-нормалното нещо беше да се играе бараж между Дунав и Верея, а Левски да се класира директно. И тук изобщо няма значение кои са конкретните отбори, заемащи третото и четвъртото място.

Колега, в голяма заблуда си.
Понеже явно има много неразбрали, на ЦСКА все още не е отказан официално лиценз!

Отказът на този етап е само предположение (хипотеза), както и проблемите на Ботев с документите за лицензиране. Та по тази логика, .... дали няма да е резонно направо Локомотив да играе баража с Верея? :)

Аха. А онова писмо, в което се казва, че не ви допускат в ЛЕ, от кой е дошло ? От Сириус ?

Върни се в “Левски”