Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото
Да бе, страшно... сигурно ги гледат роднините на играчите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото
Thsmith написа:Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Thsmith написа:Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото
Ахааааа..........повече отбори=повече играчи=повече роднини=повече зрители. Ето, така се вдига гледаемостта.
Red_Neck написа:rhaegar написа:Thsmith написа:Red_Neck написа:Едно не може да се отрече, това първенство е в пъти по-интересно (по един или друг начин) от миналото
Ахааааа..........повече отбори=повече играчи=повече роднини=повече зрители. Ето, така се вдига гледаемостта.
Понеже сте големи философи, направете си кратка справка, колко средно на мач са гледали плейофите/баражите в долната осмица и го отнесете към средната посещаемост за сезона![]()
В Неделя вие закрихте редовния сезон пред 200 човека, факт... но Дунав и ЦСКА го направиха пред 12 000....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Red_Neck написа:Джаки, говоря за повишен интерес по принцип, ...... Не горя от желание феновете на двата отбора да си мерим пишките, ... па и определено не е в твой интерес, защото пак ще си от женската страна на сватбата![]()
... аре пусни едни цици ве
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
JackPackage написа:Red_Neck написа:Джаки, говоря за повишен интерес по принцип, ...... Не горя от желание феновете на двата отбора да си мерим пишките, ... па и определено не е в твой интерес, защото пак ще си от женската страна на сватбата![]()
... аре пусни едни цици ве
Е нали връщането ви е върнало интереса? Къде го това? Дунав и с нас бяха 11-12 K
Потребители, разглеждащи този форум: metodito и 12 госта