Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: Лято 2017 - трансфери, подготовка и слухове..

Мнениеот Ron Jeremy » 01 юни 2017 11:46

Stariq написа:
ShooterMan написа:Е, точно Гонзо даваше шансове на Наско Илиев и не е давал индикации, че не му допада, точно обратното бе...Просто гениалния тренер Наглия реши че не става.... :lol: , но Наглия има немалко уникални решения и като, че ли това бе най-глупавото

Гонзовице, какво било - било. Почвай да подреждаш по терена новите футбалери за следващия сезон :D
:) :) :) Гошко просто толкова си може , момчето е спряло да се развива отдавна , за новите като теб е дразнещ , но останалите си го знаем :) :) :) след време може и да откриеш някакъв чар в неговия примитивизъм
ex Popeye

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 02 юни 2017 10:19

Е, за голям футбол се иска и характер малко, нали? Обезверен, с нежелание, все неща, които не прилягат на мъчещ се да пробие млад играч! Може би воаяжа по селата е бил в крайна сметка за негово добро - защото видяхме какво се случи с Бекир, който остана тук. Когато бяха тук и двамата, Бекир показваше повече талант и логично получи повече време. Не мисля, че Гонзо или Спасов щяха да освободят Наско, Наглия го направи с целия си акъл и "умение". Не съм убеден, че е свободен агент сега ;)
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 02 юни 2017 10:55

ShooterMan написа:Е, за голям футбол се иска и характер малко, нали? Обезверен, с нежелание, все неща, които не прилягат на мъчещ се да пробие млад играч! Може би воаяжа по селата е бил в крайна сметка за негово добро - защото видяхме какво се случи с Бекир, който остана тук. Когато бяха тук и двамата, Бекир показваше повече талант и логично получи повече време. Не мисля, че Гонзо или Спасов щяха да освободят Наско, Наглия го направи с целия си акъл и "умение". Не съм убеден, че е свободен агент сега ;)

След мача с Локо ГО в интервюто което даде като играч на мача , той сам спомена че договорът му е изтекъл и тепърва ще мисли къде ще продължи .

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 юни 2017 11:03

Гонзо събира “моряците” на 14 юни, отборът ще се готви в Банско
http://varnautre.bg/2017/06/02/58557/%D ... 1%8A%D1%82

Божилов и Зехиров минават прегледи
Черно море ще проведе лятната си подготовка в Банско. Треньорът Георги Иванов – Гонзо събира отбора на 14 юни, когато футболистите ще минат медицински изследвания.
На 18-и тимът пътува за зимния ни курорт, където ще се проведе основната част от подготовката. Лагерът ще е до 1 юли.
Най-малко 5 контроли са предвидени до момента, като противниците ще се уточнят допълнително, казаха от клуба.
Разбра се още, че Атанас Зехиров и Георги Божилов днес ще преминат медицински прегледи, които са рутинни преди играчите да подпишат официално с клуба.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 02 юни 2017 11:06

Зехиров подписа предварителен договор с Черно море
http://varnautre.bg/2017/06/01/58457/%D ... 0%BE%D0%B2

Подборът на футболисти ще е сериозен, за да не се повтарят грешките от зимната селекция
Атанас Зехиров подписа предварителен договор с Черно море днес сутринта. Бранителят бе на “Тича” и се договори с варненци за личните си условия, а на по-късен етап ще се обвърже официално със “зелено-белите”, заедно с всички нови попълнения през лятото. Предварителни договори с “моряците” имат още Илиан Хасани, Георги Божилов, Орлин Старокин и Мариян Огнянов.
Селекцията на Черно море продължава, като в момента се водят преговори с няколко родни футболисти. Треньорът Георги Иванов сподели, че няма да се бърза с привличането на играчи, тъй като има достатъчно време за подбор и то ще се използва за вземането на възможно най-доброто на пазара. Със сигурност в селекцията за новия сезон ще бъдат привлечени чужденци.
След като Гонзо е напълно наясно с новите, ще прецени дали ще се разделя с още играчи. Притесненията на специалиста са, че е възможно някои от набелязаните футболисти да не приемат условията от клуба от “Тича” и в крайна сметка да не остане с къса скамека както досега. Подборът на играчите ще е сериозен, за да не се повтарят грешките от зимната селекция, казаха пред varnautre.bg от клуба.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

bsz1916
Контакти:

Мнениеот bsz1916 » 03 юни 2017 06:47

Случилото се снощи с Нефтохимик за пореден път показва какво се случва когато разчиташ на треньори и футболисти от БИВШИТЕ софийски грандове , които не са в любимите си отбори само защото там няма място за тях . Освен до посредствено участие в така наречената " ПЪРВА ЛИГА " , този път понякога води и към по - долните групи .

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 03 юни 2017 08:21

Колкото до Нефтохимик- случи се това което трябваше. Изкуствено вкараните в Първа Лига си заминават. "Поканените" Нефтохимик и Горна си заминаха, Верея е пред разпад. Туморът, заради който беше направено всичко е ясен, за тях всичко може. Там и захарта е без ДДС, какво остава за А група. Нито Христо Янев, нито Гонзо, нито Томаш са виновни за това.
За нас- след края на първенството мога да споделя следното: Направихме една много добра есен. Отбора играеше стабилно, имаше немалко хубави неща. То и класирането си показваше. Дойде зимата, целта беше изпълнена, проведена беше абсурдна подготовка, напуснаха ни важни играчи (Коварж, Секо, Бакари), взети бяха хора, които да запълват просто бройка и... Този откровено стар отбор беше ясно че в един момент ще рухне,, Нулева свежест, нулева скорост. Гонзо заложи всичко на домакинството с Дунав. Не мисля че сбърка, но е факт че не успя. И да беше успял, този отбор просто нямаше място в ЕКТ. А за нов отбор просто няма време. Поне видяхме по- младите и стана ясно че на някои от тях може да се разчита. За това заслугата на Гонзо не може да се отрече. То най- добре си знае какво му се върти за селекцията и дано успее. Защото ние ще сме изцяло нов отбор. За спряганите засега съм много резервиран- най- вече заради възрастта и мотивацията им. Ще видим, важното е че ще се върнем на Тича. Другото първенство като качество ще е същото зле като изминалото. Надявам се ние да се представим по- добре. Изключвайки края, нещата не бяха толкова зле- все пак не сме били домакини от една година и въпреки това сме в челото.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 03 юни 2017 10:03

Не, че се възхищавам на треньорския гений на Христо Янев, но си мисля, че ако не беше поел Нефтохимик те трудно биха спечелили даже и една победа изобщо, бяха такъв брашнян чувал, че .... вдигна ги на крака и играеха доста добре пролетта, спечелиха и доста точки, даже по едно време бяха на 1-во място по точки за пролетта и като цяло съжалявам за тях поради това, че няма да има дерби Варна-Бургас. Но там на Юг всичко във футбола отдавна се срина и схемите за пране на милиони чрез Черноморец, Нефтохимик и Несебър отдавна не са на мода, тук пък Спартак изчезна от картата....така, че ще ни е скучно малко, добре, че Дунав се върна в елита. Иначе има справедливост, Нафтата, Верея, Локо Горна и най-вече Микре взрвивха това първенство. Само захарните петлета от Микре оцеляха, но осмени, унизени до дупка от УЕФА. Мисля, че в изпадащите Локо Горна и Нафтата има и читави играчи
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
desi_1234_1997
Контакти:

Мнениеот desi_1234_1997 » 03 юни 2017 11:18

Привет, моряци! По принцип никога не съм смятала, че един фен трябва да се меси и да има негативно отношение към треньор, ръководство и футболисти. Малка част от нас е съставена от хора, професионално обучавани във футбола. Повечето сме аматьори, любители, обожаващи футбола и Черно море.
Тази година обаче нещата стоят различно!! Нашият Черно море е осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия!! Не може повече да продължава така! Недопустимо е да гониш БЕЗ РЕАЛНО ОБЯСНЕНИЕ И ПРИЧИНА един от най-добре развиващите се играчи- Мишо Венков. Любимец на всички ни, Венков е един от най-изпълнителните и скромни играчи на отбора, стълбът на Морето. Дани Георгиев- човекът, дал много на Черно море, отдал последните 10 години от кариерата си в клуба, бива изритан /грозна, но истинска дума/ от софийския специалист..
За мен това не е нормално. Не е нормално да даваш толкова свобода на треньора, не е нормално да не се застъпиш за основните играчи... Лошото е, че ние сме безсилни в случая.
Никога не ми се беше случвало с такова недоверие и ненадежда да очаквам сезон 2017-2018...
Само Черно море!!!!!!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 03 юни 2017 11:57

desi_1234_1997 написа:Привет, моряци! По принцип никога не съм смятала, че един фен трябва да се меси и да има негативно отношение към треньор, ръководство и футболисти. Малка част от нас е съставена от хора, професионално обучавани във футбола. Повечето сме аматьори, любители, обожаващи футбола и Черно море.
Тази година обаче нещата стоят различно!! Нашият Черно море е осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия!! Не може повече да продължава така! Недопустимо е да гониш БЕЗ РЕАЛНО ОБЯСНЕНИЕ И ПРИЧИНА един от най-добре развиващите се играчи- Мишо Венков. Любимец на всички ни, Венков е един от най-изпълнителните и скромни играчи на отбора, стълбът на Морето. Дани Георгиев- човекът, дал много на Черно море, отдал последните 10 години от кариерата си в клуба, бива изритан /грозна, но истинска дума/ от софийския специалист..
За мен това не е нормално. Не е нормално да даваш толкова свобода на треньора, не е нормално да не се застъпиш за основните играчи... Лошото е, че ние сме безсилни в случая.
Никога не ми се беше случвало с такова недоверие и ненадежда да очаквам сезон 2017-2018...

Здравей Деси!Не са много момичетата и жените пишещи във форума ни,така че РЕСПЕКТ за което.Наистина са малко хората обучавани във професионално във футбола сред нас.Даже вероятно сме точно НУЛА.Лошото обаче е че и цялото ръководство+треньори и масажисти също не са обучавани професионално/изключвам Луканов,защото той май има някаква професионална подготовка в Италия/.В отговор на това следва и логичното " осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия".Поради тази причина/непрофесионално обучени/ всички искат да вземат отношение по въпроса за селекция,подготовка,водене на мачовете и не на последно място-финансирането на отбора.Относно освобождаването на някои играчи/и определено изгонването на Мишо Венков/,аз както и всички останали си имам мое мнение.А то е ,че Мишо трябваше да остане примерно като играещ треньор,на Дани и Тодор трябваше да направят нещо като почетно изпращане,а не просто няколко думи за сбогом.Дотук изброените/това е моето мнение/са свършили с професионалния футбол.И тримата биха могли да влизат за запълване на няколко дупки през сезона,но е грехота да се плащат пари за играчи които ще имат поддържаща роля цял сезон.За да не ме нападнат инако мислещите ще кажа че през цялата ни история сме имали някакви недоразумения на пейката,които даже не са и помирисвали терен,но са си прибирали заплатите.Ако това ще успокои някого и в Барса,Реал,Ман юн,Ман сити и други грандове е пълно с подобен пълнеж ,които даже и не стигат до пейката на резервните играчи.Генералният извод е че трябваше тотално подмладяване на отбора,като единствената постоянна величина в Морето е Жоро Илиев и като такъв той трябва и остава в отбора.Може би ролята която му подготвят е точно ролята на Мишо която споменах.Така че ако това се случи с Жоро,за Мишо Венков просто няма място на Тича за съжаление.На останалите едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за всичко което са направили за отбора на сърцата ни и успехи в професионален и личен план.Всички съфорумци искаха да махнат гореизброените/+неизброените които ги махнаха/с изключение на Мишо.Видимо бе че всички без изключение издишаха/единствено Сукуп,Кузма и Цветков имаха "въздух" за цял мач/.Включително и Мишо беше цяла година далеч от нивото си.Възраст,какво да се прави?Аз съм един от тези,които недолюбват Гонзо,но дори и с факта че налага наши юноши е по добър от повечето минали през този пост/изключвам Кольо заради постигнатите успехи/.Така че поглеждайки пазара за треньори и това което иска нашето ръководство/или по точно не иска/,Гонзо си е един перфектен избор да държи отбора в средата на таблицата с минимум средства за заплати.Ако има някой желаещ да се заеме с пълната издръжка на Черно море/мъже,юноши,деца и бази /АЗ СЪМ ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА.нО НЕ ЖЕЛАЯ ОТБОРА НИ ДА СЕ ЛУТА ПО ДОЛНИТЕ ДИВИЗИИ И ДА ЯДЕ ПЕРДАХ ОТ Чернево например.Ако няма такъв,стига с плюнките,нека да се опитаме поне да бъдем единни в подкрепата на любимият ни отбор.
п.п.А форума е точно за писане на всякакви мнения и желания относно Морето.Така че нищо не ни пречи да си искаме Меси и Роналдо и в края на краищата да се съобразяваме с действителността българска.Успешен ден съмишленици!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”