W84me написа:Мачът Левски-Верея няма да продължи дълго.
Май на там отиват нещата за съжаление.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Мачът Левски-Верея няма да продължи дълго.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Аз силно се съмнявам, че Верея имат евролиценз, ама айде
Player написа:W84me написа:Аз силно се съмнявам, че Верея имат евролиценз, ама айде
Ако нямат, значи че и да паднем и да бием, пак сме в ЛЕ. И дори и да не играем мач също. Да го прекратим или да не допуснем да започне. Би било яко!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
tatusindo написа:Bluelocks написа:Ако има мач в неделя, нека да идем на стадиона. Да си подкрепим отбора, защото нямаме ръководство което да го направи. Да не оставяме отбора си в най-тежкия момент. Момчетата имат нужда от нас.
Боримирка ти ли си ?![]()
HardWork написа:nosmoky написа:Ако приемем, че хипотетично ЦСКА спечели обжалването...а се е играл бараж между Дунав и Верея....тогава какво прави Левски, щото това вече е абсурдно...сега просто е странно с вкус на Първа професионална.![]()
Не знам защо не тръгнете да си подредите къщичката...ами пишете по 10 декларации в час за разни странични неща. Лошият ГГ и тирето са ви виновни, че сте взели разни маймуни, дето не знаят какво е топка.
Това е най - резонният въпрос! Аз лично не мога да разбера защо е тази драма?! Ако Левски е достатъчно добър и има претенциите да ни представлява в ЕКТ, излиза в Неделя, бие Верея и точка! Обжалването не би следвало да ги интересува, защото то касае ЦСКА и Дунав! Каквото и да стане те ще са недоволни, а лошото Микре и БФС ще са им виновни!
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 20 госта